Închide meniul

Adrian Mazilu e gata de Premier League: „E cel mai puternic campionat din Europa, e un vis îndeplinit!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 decembrie 2023, 17:11

Reclamă
Adrian Mazilu e gata de Premier League: „E cel mai puternic campionat din Europa, e un vis îndeplinit!

Adrian Mazilu e gata de Premier League. Mazilu va juca ultimul meci la Farul, iar din ianuarie va ajunge la Brighton

Adrian Mazilu, în timpul unui meci / Hepta

Adrian Mazilu e gata de Premier League. Mazilu va juca ultimul meci la Farul, iar din ianuarie va ajunge la Brighton. Mazilu spune că transferul în Premier League este un vis împlinit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mazilu a fost cumpărat în vară de Brighton pentru suma de 3 milioane de euro. Mazilu îşi doreşte să debuteze cât mai rapid în Premier League. Până să ajungă la Brighton, Mazilu mai are de jucat pentru Farul în derby-ul cu Rapid.

Adrian Mazilu e gata de Premier League

„Va fi ultimul meu meci. Sper să intru în teren și să dau tot ce am mai bun. Sper să înscriu. Pentru mine a însemnat un lucru extraordinar, pentru că aici am început fotbalul. Tot ce am învățat a fost de la academie. Trofeele și medaliile le-am avut de aici.

A reprezentat un sentiment de bucurie și am ieșit campioni. A fost într-un timp scurt, iar acest lucru a venit prin muncă și dedicare. Le transmit multă baftă, sunt sigur că se vor califica în play-off și se vor bate pentru un nou titlu.

Va fi destul de greu la Brighton, trebuie să mă adaptez la stilul lor și să fac față. E cel mai puternic campionat din Europa, unde se joacă cel mai frumos fotbal.

Reclamă

Îmi doream de când eram mic să ajung în Premier League și acest vis s-a îndeplinit. Trebuie să fac pasul și să debutez acolo. Planul meu este să debutez acolo în Premier League și să ajung la echipa națională de seniori”, a spus Adrian Mazilu.

Șansă uriașă pentru Adrian Mazilu! Ansu Fati s-a accidentat

Șansă uriașă pentru Adrian Mazilu! Jucătorul care a fost cumpărat de cei de la Brighton ar putea intra direct în lotul echipei mari, având în vedere accidentarea lui Ansu Fati.

Jucătorul lansat în fotbalul mare de Farul Constanța se va alătura englezilor în această iarnă. Chiar dacă a fost deja cumpărat, oficialii celor de la Brighton au decis să îl mai lase pe român la echipa lui Gică Hagi, pentru a avea meciuri în picioare.

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocaşul spaniol Ansu Fati va lipsi trei luni după ce s-a accidentat în victoria cu 3-2 a echipei Brighton, în faţa formaţiei Nottingham Forest, din 25 noiembrie, notează news.ro.

„Va avea nevoie de trei luni de recuperare. Este o veste proastă pentru noi, pentru că el juca mai bine, înţelegea mai bine ideea. Îmi pare rău pentru el şi pentru echipă, mai ales că Welbeck şi Enciso (de asemenea) nu joacă”, a declarat antrenorul Roberto de Zerbi, care a jucat, în trecut, pentru CFR Cluj.

Ansu Fati a debutat cu succes pentru Brighton, marcând patru goluri şi oferind o pasă de gol în 17 apariţii în toate competiţiile. Această accidentare vine la aproape trei ani de la ruptura de menisc cu Barcelona, care l-a făcut indisponibil timp de 10 luni (noiembrie 2020-septembrie 2021).

Un alt jucător care ar putea juca pe poziția lăsată vacantă de accidentarea lui Ansu Fati este Kaoru Mitoma. Totuși, este foarte probabil ca cei de la Brighton să dorească să își întărească lotul primei echipe și să ia în calcul introducerea lui Adrian Mazilu direct sub comanda lui De Zerbi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și