Închide meniul

Adrian Mutu a refuzat propunerea conducerii după ce ardelenii au ratat dramatic victoria cu Oţelul! Dezvăluirea lui Cristi Balaj

Bogdan Stănescu Publicat: 28 februarie 2024, 12:56

Reclamă
Adrian Mutu a refuzat propunerea conducerii după ce ardelenii au ratat dramatic victoria cu Oţelul! Dezvăluirea lui Cristi Balaj

Adrian Mutu a refuzat propunerea conducerii după ce ardelenii au ratat dramatic victoria cu Oţelul

Adrian Mutu, în timpul unui meci la CFR Cluj / Profimedia Images

Adrian Mutu a refuzat propunerea conducerii lui CFR Cluj după ce ardelenii au ratat dramatic victoria cu Oţelul! Cristi Balaj a dezvăluit că Mutu a preferat să meargă cu autocarul, cu echipa, deşi el l-a invitat să plece împreună de la Galaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oţelul – CFR Cluj s-a încheiat 2-2, după ce Cisotti a transformat un penalty în minutul 90+6 al partidei. Tachtsidis îi adusese pe ardeleni în avantaj, tot din penalty, în minutul 88.

Adrian Mutu a refuzat propunerea conducerii după ce ardelenii au ratat dramatic victoria cu Oţelul!

„Eram supărați, dar cu toate că a fost supărat l-am invitat să vină cu mașina cu mine de la Galați și a preferat să rămână împreună cu jucătorii. Se întâmplă să nu vină cu autocarul, de data aceasta a vrut să fie alături de ei. Avem un meci important la Farul și noi suntem responsabili.

A rămas cu jucătorii în autocar, trebuie să strângem rândurile, să fim uniți, să ne uităm bărbătește unul la celălalt și să reparăm sau să nu repetăm ce am greșit. Doar ei pot să schimbe lucrurile și îmi e ciudă pentru că era foarte ușor de gestionat finalul meciului.

S-au făcut foarte multe greșeli până la acordare loviturii de pedeapsă, care are acoperire regulamentară. În primul rând trebuie să vedem ce trebuie să facem noi. Te bucuri când adversarul nu câștigă sau cei cu care te lupți pentru trofee nu câștigă”, a declarat Cristi Balaj pentru fanatik.ro.

Reclamă

Adrian Mutu, discurs sincer după Oţelul – CFR Cluj 2-2: „FCSB are prima şansă la titlu, dar nu stau să mă gândesc la asta acum!”

Adrian Mutu a avut un discurs sincer după Oţelul – CFR Cluj 2-2 şi a recunoscut că FCSB are prima şansă la titlu. Adrian Mutu a fost extrem de supărat după remiza de la Galaţi pentru că echipa sa nu a gestionat cum trebuie finalul meciului. Ardelenii au fost egalaţi în minutul 90+6, iar FCSB se poate distanţa la 12 puncte.

Cu un meci în plus, CFR Cluj este la 9 puncte în spatele celor de la FCSB. În cazul unei victorii cu Voluntari, FCSB poate avea un avans de 12 faţă de trupa lui Mutu.

Un meci de luptă, aşa cum anticipam. Un meci muncit, plecăm de aici cu un punct. Cred că am pierdut două puncte din lipsa de gestionare a ultimelor două minute. Nu e vorba de ce le-am spus. Când vii pe un teren greu, a fost o primă repriză de luptă. Uşor s-au lungit echipele, am găsit spaţiu şi am început să jucăm. Un gol foarte frumos, l-am şi aplaudat. Lupta e cum era şi înainte.

Reclamă 4 / 0/3

Ei au prima şansă că au multe puncte avans. Nu stau să mă gândesc la ei, ci la noi, la meciurile noastre. Trebuia gestionat mai bine momentul din prelungiri. Cred că mingea nu trebuia să ajungă în zona lui Muhar. A centrat dintre 3 oameni, aolo trebuia blocată centrarea. Otele e într-o formă bună, păcat că nu am plecat cu 3 puncte de aici. Şi la Constanţa vom avea un meci foarte greu”, a spus Adrian Mutu la digisport.ro.

Oţelul – CFR Cluj 2-2. Două puncte uriaşe pierdute de echipa lui Adrian Mutu în lupta la titlu

Oţelul – CFR Cluj 2-2. Două puncte uriaşe pierdute de echipa lui Adrian Mutu în lupta la titlu. Oţelul a egalat în minutul 6 al prelungirilor, din penalty.

Oţelul a deschis scorul prin golul marcat de Alexandru Pop, din lovitură liberă. CFR Cluj a întors scorul prin reuşitele lui Otele şi Tachtsidis. Muhar a comis un fault în careu în prelungiri, iar Cisotti a stabilit scorul final.

La Galaţi, Oţelul a început bine şi a ratat prin Alexandru Pop, însă tot Pop a deschis scorul în minutul 36, dintr-o lovitură liberă perfect executată. Clujenii au egalat în minutul 45, prin Otele, şi au trecut în avantaj din penalty, în minutul 87, atunci când Tachtsidis a transformat lovitura de pedeapsă. În minutul 90+3 gălăţenii au primit şi ei penalty, transformat de Cisotti şi meciul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

CFR ocupă locul secund în Superligă, cu 49 de puncte, iar Oţelul e pe locul 11, cu 33 de puncte. Cele două echipe au disputat 28 de meciuri în acest sezon în campionat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai Vezi toate știrile
Citește și