Închide meniul

Adrian Mutu, discurs sincer după Oţelul – CFR Cluj 2-2: „FCSB are prima şansă la titlu, dar nu stau să mă gândesc la asta acum!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 februarie 2024, 23:27

Reclamă
Adrian Mutu, discurs sincer după Oţelul – CFR Cluj 2-2: „FCSB are prima şansă la titlu, dar nu stau să mă gândesc la asta acum!

Adrian Mutu, discurs sincer după Oţelul - CFR Cluj 2-2

Adrian Mutu / Profimedia Images

Adrian Mutu a avut un discurs sincer după Oţelul – CFR Cluj 2-2 şi a recunoscut că FCSB are prima şansă la titlu. Adrian Mutu a fost extrem de supărat după remiza de la Galaţi pentru că echipa sa nu a gestionat cum trebuie finalul meciului. Ardelenii au fost egalaţi în minutul 90+6, iar FCSB se poate distanţa la 12 puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu un meci în plus, CFR Cluj este la 9 puncte în spatele celor de la FCSB. În cazul unei victorii cu Voluntari, FCSB poate avea un avans de 12 faţă de trupa lui Mutu.

Adrian Mutu, discurs sincer după Oţelul – CFR Cluj 2-2

Un meci de luptă, aşa cum anticipam. Un meci muncit, plecăm de aici cu un punct. Cred că am pierdut două puncte din lipsa de gestionare a ultimelor două minute. Nu e vorba de ce le-am spus. Când vii pe un teren greu, a fost o primă repriză de luptă. Uşor s-au lungit echipele, am găsit spaţiu şi am început să jucăm. Un gol foarte frumos, l-am şi aplaudat. Lupta e cum era şi înainte. Ei au prima şansă că au multe puncte avans. Nu stau să mă gândesc la ei, ci la noi, la meciurile noastre. Trebuia gestionat mai bine momentul din prelungiri. Cred că mingea nu trebuia să ajungă în zona lui Muhar. A centrat dintre 3 oameni, aolo trebuia blocată centrarea. Otele e într-o formă bună, păcat că nu am plecat cu 3 puncte de aici. Şi la Constanţa vom avea un meci foarte greu„, a spus Adrian Mutu la digisport.ro.

Oţelul – CFR Cluj 2-2. Două puncte uriaşe pierdute de echipa lui Adrian Mutu în lupta la titlu

Oţelul – CFR Cluj 2-2. Două puncte uriaşe pierdute de echipa lui Adrian Mutu în lupta la titlu. Oţelul a egalat în minutul 6 al prelungirilor, din penalty.

Oţelul a deschis scorul prin golul marcat de Alexandru Pop, din lovitură liberă. CFR Cluj a întors scorul prin reuşitele lui Otele şi Tachtsidis. Muhar a comis un fault în careu în prelungiri, iar Cisotti a stabilit scorul final.

Reclamă

La Galaţi, Oţelul a început bine şi a ratat prin Alexandru Pop, însă tot Pop a deschis scorul în minutul 36, dintr-o lovitură liberă perfect executată. Clujenii au egalat în minutul 45, prin Otele, şi au trecut în avantaj din penalty, în minutul 87, atunci când Tachtsidis a transformat lovitura de pedeapsă. În minutul 90+3 gălăţenii au primit şi ei penalty, transformat de Cisotti şi meciul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

CFR ocupă locul secund în Superligă, cu 49 de puncte, iar Oţelul e pe locul 11, cu 33 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și