Închide meniul

„Am fost un băiat de caracter!” Vali Creţu anunţă că a ajuns la un acord cu Gigi Becali. Vestea momentului la FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 ianuarie 2024, 10:03

Reclamă
„Am fost un băiat de caracter! Vali Creţu anunţă că a ajuns la un acord cu Gigi Becali. Vestea momentului la FCSB

Vali Creţu anunţă că a ajuns la un acord cu Gigi Becali

Vali Creţi, alături de fanii FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Vali Creţu anunţă că a ajuns la un acord cu Gigi Becali şi că va continua la FCSB. Fundaşul dreapta în vârstă de 35 de ani a plecat în cantonament cu ceilalţi jucători al lui Elias Charalambous chiar dacă nu mai avea contract cu liderul Ligii 1. După mai multe discuţii cu patronul, a primit acceptul de a rămâne la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali anunţase iniţial că, dacă îl va convinge pe Nana Antwi să vină încă din această iarnă la echipă, va renunţa la Vali Creţu. Totuşi, s-a lăsat înduplecat şi i-a prelungit înţelegerea veteranului adus de la Gaz Metan Mediaş, în 2019, pentru 125.000 de euro.

Vali Creţu anunţă că a ajuns la un acord cu Gigi Becali

Vali Creţu a ţinut să îi mulţumească şi lui Mihai Stoica, cel care a insistat la patron.

Da, m-am înțeles cu clubul, pe calea aceasta vreau să-i mulțumesc și patronului pentru șansa acordată pentru că îmi doream din tot sufletul să rămân alături de colegi, am muncit patru ani și jumătate și îmi doream ca acum când suntem mai aproape ca niciodată să câștigăm campionatul să nu plec.

Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine, staff-ului, și domnului MM Stoica, el cred că m-a ajutat cel mai mult și îi mulțumesc din tot sufletul, celor care au fost lângă mine și mă bucură și suporterii pentru că am primit atâtea mesaje, mulți antrenori am văzut că au vorbit frumos despre mine, le mulțumesc din tot sufletul meu. Pentru mine contează foarte mult, chiar le mulțumesc tuturor celor care au avut un gând pozitiv asupra mea.

Reclamă

(n.r. – Gigi Becali) Știe că m-am dăruit tot timpul când a apelat la mine, am dat tot ce am avut mai bun și m-am pregătit mereu, am fost un băiat de caracter și când a fost nevoie de mine am dat tot ce a fost mai bun ca să-mi ajut colegii și echipa”, a declarat Valentin Crețu pentru prosport.ro.

Vali Creţu a jucat în 8 meciuri din această ediţie a Ligii 1 şi a oferit o pasă decisivă. A mai intrat în două partide din preliminariile Conference League şi a bifat 225 de minute în Cupa României.

Clauze incredibile din contractul lui Nana Antwi la FCSB

Clauze incredibile din contractul lui Nana Antwi la FCSB. Gigi Becali i-a pus o clauză uriaşă de reziliere noul fundaş de la FCSB. Contractul lui Nana Antwi conţine câteva clauze total neaşteptate.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali l-a „betonat” pe Nana Antwi, noul fundaş dreapta al celor de la FCSB. I-a pus o clază de rezilierea de 20.000.000 de euro, de patru ori mai mare decât a lui Florinel Coman, scrie iamsport.ro.

Conform sursei citate, contractul lui Nana Antwi de la FCSB mai conţine câteva clauze incredibile, printre care şi asigurarea a două bilete de avion dus-întors până în Ghana.

Clauzele din contractul lui Nana Antwi la FCSB:

  • contract pe 5 ani şi jumătate
  • înţelegerea expiră pe 30 iunie 2029
  • 10.000 de euro salariu lunar în primul an
  • creştere progresivă a venitului lunar cu 1000 de euro de la sezon la sezon, până când jucătorul ajunge la un salariu de 14.000 de euro lunar
  • 50.000 de euro primă de instalare
  • 20.000.000 de euro clauză de reziliere
  • 15 la sută din suma unui viitor transfer va încasa Antwi, însă după ce se scad cheltuielile clubului cu suma de transfer plătită şi salariul încasat de fotbalist
  • 100.000 de euro bonus de calificare în grupele Champions League
  • 30.000 de euro bonus de calificare în grupele Europa League
  • 15.000 de euro bonus de calificare în grupele Conference League
  • 500 de euro chirie lunară pentru apartament
  • 2 bilete de avion anuale dus-întors până în Ghana

50.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru a-l aduce încă din această iarnă pe Antwi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și