Închide meniul

Andrea Mandorlini a rupt tăcerea după ce a fost dat afară de Neluţu Varga de la CFR Cluj: „Era timpul să ne despărțim!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 ianuarie 2024, 16:19

Reclamă
Andrea Mandorlini a rupt tăcerea după ce a fost dat afară de Neluţu Varga de la CFR Cluj: „Era timpul să ne despărțim!

Andrea Mandorlini a rupt tăcerea după ce a fost dat afară de Neluţu Varga de la CFR Cluj

Andrea Mandorlini, antrenorul celor de la CFR Cluj / Profimedia

Andrea Mandorlini a rupt tăcerea după ce a fost dat afară de Neluţu Varga de la CFR Cluj. Antrenorul italian a spus că despărţirea a fost una amiabilă şi că a rămas în relaţii bune cu Neluţu Varga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest mandat, Andrea Mandorlini a fost în 27 de meciuri pe banca formaţiei din Gruia în acest sezon, iar palmaresul este de 11 victorii, 9 rezultate de egalitate şi 7 înfrângeri.

Andrea Mandorlini a rupt tăcerea după ce a fost dat afară de Neluţu Varga de la CFR Cluj

”Aseară am rezolvat târziu. Ne-am luat la revedere foarte calm. Acum o săptămână au ieșit anumite zvonuri, dar nu am fost demis. Am lăsat echipa pe locul doi și uite că am fost și noi primii.

Și apoi în România mai este și play-off-ul. Îmi pare rău, dar așa a mers. Era timpul să ne despărțim. Așteptările clubului erau altele, chiar dacă echipa era nouă.

Mi-aș fi dorit mai mult timp, dar până la urma asta e mereu problema. Totuși, am lăsat echipa pe locul doi și cu siguranță nu pe ultimul. E ceva amărăciune pentru că lucrurile nu au mers bine pentru noi.

Reclamă

Totul face parte din joc și cu siguranță vreau să încep din nou imediat.”, a declarat Andrea Mandorlini, potrivit tuttomercatoweb.

OFICIAL | CFR Cluj s-a despărţit de Andrea Mandorlini!

CFR Cluj s-a despărţit de Andrea Mandorlini! La câteva zile după înfrângerea de pe terenul lui FC Botoşani şi anunţul că antrenorul italian nu va mai continua pe banca tehnică, formaţia din Gruia a anunţat prin intermediul unui comunicat că a ajuns la un acord cu Andrea Mandorlini în privinţa încetării colaborării.

Andrea Mandorlini revenise la CFR Cluj în această vară, la aproape 13 ani după ce a mai antrenat fosta campioană a României. Clubul CFR Cluj i-a mulţumit antrenorului italian pentru munca depusă şi pentru seriozitatea cu care şi-a desfăşurat activitatea. În 27 de meciuri pe banca formaţiei din Gruia în acest sezon, el a bifat 11 victorii, 9 rezultate de egalitate şi 7 înfrângeri.

Reclamă 4 / 0/3

„Mulțumim pentru tot, Andrea Mandorlini! Conducerea clubului CFR 1907 Cluj și antrenorul Andrea Mandorlini au ajuns la un acord privind încetarea colaborării.

Revenit în Gruia după aproape 13 ani, tehnicianul a stat pe banca echipei noastre pentru 27 de partide, perioadă în care a bifat, în toate competițiile, 11 victorii, 9 egaluri și 7 înfrângeri

Suntem recunoscători pentru munca sa neîntreruptă depusă la CFR Cluj, dar și pentru seriozitatea cu care și-a desfășurat mereu activitatea!

Grazie, Mister!”, a anunţat CFR Cluj, pe pagina de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:48 Florin Manea a dat cărțile pe față, după ce englezii au anunțat plecarea lui Radu Drăgușin de la Tottenham: „Interes există!” 14:40 FC Porto – Boavista (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Benfica joacă de la 20:00. Programul zilei din Liga Portugal 14:24 Gestul uriaș făcut de Gigi Becali, pentru un fost jucător al lui Dinamo: „Atât timp cât voi trăi, va avea respectul meu!” 14:18 Ilie Dumitrescu știe ce transferuri trebuie să facă Gigi Becali la FCSB! Cum poate avea șanse în preliminariile Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEONorwich – Leeds se joacă ACUM în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet 13:52 Irina Begu, victorie uriașă în fața lui Elise Mertens la turneul de la Roma! S-a calificat în optimi după un succes în 2 seturi 13:43 „Își bat joc!” Basarab Panduru, mesaj direct pentru UEFA după ce FCSB a primit titlul de campioană! Ce le-a cerut oficialilor 13:41 Gică Hagi se gândește deja la sezonul viitor: „Asta trebuie să schimbăm!” Ce a spus despre transferul lui Denis Alibec 13:25 PAOK – Olympiakos LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Răzvan Lucescu, la meciul care poate decide titlul! Echipele probabile 12:47 Suporterii de la FCU Craiova au trecut la amenințări! Mesaj dur înainte de meciul decisiv în lupta pentru salvare Vezi toate știrile
Citește și