Închide meniul

Antrenorul Petrolului acuză arbitrajul după înfrângerea cu CFR Cluj! Susţine că golul lui Deac din prelungiri nu trebuia acordat!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 3 februarie 2024, 19:55

Antrenorul Petrolului acuză arbitrajul după înfrângerea cu CFR Cluj! Susţine că golul lui Deac din prelungiri nu trebuia acordat!

Antrenorul Petrolului acuză arbitrajul după înfrângerea cu CFR Cluj

Florin Pîrvu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Antrenorul Petrolului acuză arbitrajul după înfrângerea cu CFR Cluj. Florin Pîrvu susţine că golul lui Ciprian Deac din minutul 90+4, cu care ardelenii au obţinut victoria, nu trebuia acordat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pîrvu a transmis că a vorbit cu Papp după fluierul de final şi fundaşul său i-a spus că a fost jenat de Peter Michael la duelul din careul ploieştenilor. Nigerianul i-a pasat ulterior lui Deac, care a înscris cu poarta goală.

Antrenorul Petrolului acuză arbitrajul după înfrângerea cu CFR Cluj!

Încercăm să înțelegem cum nu s-a fluierat aici (n.r.: la duelul Michael – Papp dinaintea golului lui Deac). Lăsăm specialiștii să decidă. Ce vreau să spun e că Petrolul a arătat că știe să joace fotbal cu o echipă care a câștigat campionatul și acum este pe locul doi.

Dacă se termina egal, eram nemulțumit. Petrolul putea să câștige. Acest joc trebuie să fie ca un nou început pentru noi.

N-am vorbit cu arbitrul, sunt oameni care sunt pe lângă echipă și care au primit mesaje de la arbitri, de la foști arbitri, care au spus că se putea da penalty. Paul este supărat, a zis că a fost jenat. 

Reclamă

Să ai atâtea ocazii cu CFR nu e puțin lucru. Petrolul a fost echipa care și-a creat mai multe ocazii de a marca”, a spus Florin Pîrvu pentru digisport.ro după Petrolul – CFR Cluj 1-2.

Adrian Mutu a vorbit de două posibile plecări importante de la CFR Cluj după victoria in extremis cu Petrolul! Ce l-a nemulţumit

Adrian Mutu a vorbit de două posibile plecări importante de la CFR Cluj după victoria in extremis cu Petrolul. „Briliantul” nu a negat că Manea şi Otele ar putea părăsi echipa, dar e convins că va avea înlocuitor pentru fiecare dintre cei doi, în cazul unui transfer.

Adi Mutu a obţinut o victorie foarte importantă, în deplasare, cu 2-1, cu Petrolul. „Lupii galbeni” au ratat ocazii uriaşe la scorul de 1-1, iar Ciprian Deac a dat lovitura, marcând golul victoriei în prelungirile partidei.

Reclamă 4 / 0/3

Victoria e victorie. Ştiu cum e să pierzi în ultima secundă, s-a întrebat nu demult. Şi bineînţeles că e o bucurie când întorci rezultatul şi câştigi.

E victoria băieţilor, au avut o atitudine bună, le-am spus să nu renunţe niciodată. Ştiam că Petrolul e o echipă bună, se apără şi loveşte pe contraatac.

E important că am crezut până la sfârşit şi avem 3 puncte.

„M-a nemulţumit că nu am fost atenţi şi nu am reuşit să rupem din faşă contraatacul echipei adverse”

În primul rând, ăsta e lucrul principal (n.r.: care l-a mulţumit, că echipa a crezut în victorie până la final). Jocul echipei m-a mulţumit. Ce m-a nemulţumit e că nu am fost atenţi şi nu am reuşit să rupem din faşă contraatacul echipei adverse.

Suntem o echipă mare şi trebuie să ne obişnuim că echipa adversă practică contraatacul.

În două meciuri am dat 6 goluri.

Ilie are doar 22 de ani, dar cred că, în ansamblu, a făcut un meci foarte bun. Bineînţeles că în duel cu jucători mai experimentaţi suferă, dar e un lucru pe care ni-l asumăm.

Reclamă

Ce a spus Adrian Mutu despre posibilele plecări ale lui Manea şi Otele

Nu pot să spun că Manea rămâne. Dacă e o ofertă bună pentru el, pentru Otele, ne vom gândi. Dacă Otele pleacă, eu sunt sigur că vom avea şi un înlocuitor pe măsură.

(n.r: despre Khadouri) Mai are nevoie de timp să îşi intre în ritm. E un jucător de mare talent. Mai are nevoie să acumuleze fizic, pentru că are calităţi tehnice să joace oriunde”, a declarat Adrian Mutu pentru digisport.ro după Petrolul – CFR Cluj 1-2.

Petrolul – CFR Cluj 1-2. Deac, gol salvator în minutul 90+4. Adi Mutu, victorie in extremis la Ploieşti!

Petrolul – CFR Cluj, scor 1-2, în etapa a 24-a din Liga 1. Adrian Mutu a reuşit să câştige in extremis cel de-al doilea său meci pe banca clujenilor. A smuls in extremis o victorie, la Ploieşti, graţie golului din prelungiri marcat de Ciprian Deac.

„Lupii” au condus la pauză, după golul lui Irobiso. Kader Keita a restabilit egalitatea în startul reprizei secunde, cu o execuţie superbă. În prelungiri, Ciprian Deac l-a salvat pe Adi Mutu. Mijlocaşul de 37 de ani al lui CFR Cluj a marcat şi i-a adus trei puncte grupării din Gruia.

CFR Cluj are 42 de puncte după victoria cu Petrolul. S-a apropiat la 8 puncte de liderul FCSB, care joacă luni cu campioana en-titre Farul.

PETROLUL (4-4-1-1): Zima – Papp, Meijers, Huja, Țicu (cpt.) – Doua, Seto, Jair, Grozav – Musi – Irobiso
Rezerve: Eșanu – David Paraschiv, Garutti, D. Radu, Dumitriu, Diomande, M. Bratu, M. Roman II, Hanca, Ișfan, I. Răducan, Dumitrache
Antrenor: Florin Pîrvu

CFR CLUJ (4-3-3): Sava – Manea, Boben, M. Ilie, Mamic – Muhar, K. Keita, Tachtsidis – Deac (cpt.), Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich, Bălgrădean – Mogoș, Ajeti, R. Filip, Fică, El Kaddouri, Avounou, Serebe, Michael
Antrenor: Adrian Mutu

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și