Închide meniul

„Aşa e cu echipele mici!” Ironie devastatoare a lui Florinel Coman, după Dinamo – FCSB 0-1: „Dacă te uiţi în clasament…”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 noiembrie 2023, 22:59

„Aşa e cu echipele mici! Ironie devastatoare a lui Florinel Coman, după Dinamo – FCSB 0-1: „Dacă te uiţi în clasament…

Florinel Coman, dezvăluri despre perioada de coşmar de la FCSB

Florinel Coman, în timpul unui meci / Hepta

Ironie devastatoare a lui Florinel Coman, după ce a marcat în Dinamo – FCSB 0-1. Florinel Coman a decis marele derby cu Dinamo, iar FCSB s-a distanţat la 5 puncte de CFR Cluj. Coman a marcat un gol superb din lovitură liberă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul derby-ului de pe Arena Naţională, Florinel Coman a avut un discurs euforic. Ajuns al doilea căpitan la FCSB, Florinel Coman are parte de un sezon de vis. A marcat  de 6 ori în acest sezon al Ligii 1.

 Ironie devastatoare a lui Florinel Coman, după Dinamo – FCSB 0-1

FCSB a ajuns la 37 de puncte în clasament, în timp ce CFR Cluj se află pe locul 2, cu 5 puncte mai puţin.

A fost un meci greu, în derby-uri se cam uită de fotbal şi se joacă mai dur. Ambele echipe nu vor să piardă. Cred că dăruirea şi până la urmă calitatea au făcut diferenţa. O lovitură liberă, o execuţie foarte frumoasă. Exersez şi este normal.

Am bătut să scap de ea, normal. Fiecare… mi-a spus să bat repede, eu voiam să bat în careu. Aveam pregătită o fază fixă. Mi-a spus să bat repede şi să plec din acel loc.

Reclamă

Ne aşteptam ca Dinamo să joacă un joc defensiv. Mereu cu echipele mai mici e aşa. Au jucat foarte bine şi ei, până la urmă este foarte bine că am câştigat.

Una dintre cele mai frumoase perioade, mă bucur că mi se întâmplă aceste lucruri. Sigur este loc de creştere, am venit motivaţi. Vreau să mă pregătesc din ce în ce mai bine. Avem un obiectiv şi vrem să ni-l îndeplinim. Am spus că nu trebuie să dăm cu piciorul din nou, am intrat în vestiar şi am spus că nu trebuie să pierdem jocul, indiferent dacă vom suferi.

Este normal, până la urmă orice echipă care joacă împotriva noastră… dacă ne uitam la clasament, trebuia să îi batem 5-0 sau 6-0. Ştiam că ne aşteaptă un meci greu şi important e că nu am cedat psihic„, a spus Florinel Coman la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gestul incredibil făcut de Florinel Coman, după ce o petardă a explodat lângă el în Dinamo – FCSB

Gestul incredibil făcut de Florinel Coman în derby-ul Dinamo – FCSB. „Mbappe” Coman a răbufnit după ce o petardă a explodat lângă el. Marcatorul golului care a „dezgheţat” tabela de pe Arena Naţională a avut un exces de furie.

În minutul 72, roş-albaştrii au primit o lovitură liberă la aproximativ 35 de metri de poarta apărată de Golubovic. Aflat în apropierea tuşei, Florinel Coman a fost apostrofat dur de fanii dinamovişti. Lângă „perla” lui Gigi Becali a explodat şi o petardă.

A fost momentul în care atacantul liderului din Liga 1 nu s-a mai putut abţine şi a vrut să se îndepărteze de balon. Arbitrul Iulian Călin i-a cerut să execute lovitura liberă şi să nu tragă de timp. Reacţia lui Coman a fost una de necrezut.

Florinel Coman a mutat mingea şi a şutat fără să se mai uite la coechipieri. A trimis ostentativ spre ultraşii FCSB-ului din peluză. Gestul i-a surprins chiar şi pe comentatorii partidei.

Coman a ajuns la al doilea meci consecutiv în Liga 1, când înscrie din lovitură liberă. Coman a marcat şi în partida cu FC U Craiova, câştigată de FCSB cu 2-1.

Florinel Coman trece printr-o formă de senzaţie în acest sezon. Căpitanul celor de la FCSB a ajuns la 6 goluri marcate în acest sezon al Ligii 1. Pentru Coman, acesta a fost al doilea gol pe care l-a marcat împotriva celor de la Dinamo.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și