Închide meniul

„Au fost dezbateri!” Oficialii lui U Cluj, anunțul momentului despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB!

Alex Ioniță Publicat: 27 mai 2024, 20:33

Reclamă
„Au fost dezbateri! Oficialii lui U Cluj, anunțul momentului despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB!

Oficialii lui U Cluj, anunțul momentului despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB!

Alex Chipciu, în perioada în care juca la FCSB / Hepta

Oficialii lui U Cluj au făcut anunțul momentului despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Radu Constantea, președintele „șepcilor roșii” a făcut o dezvăluire de ultimă oră despre mutare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, Chipciu mai are un an de contract cu U Cluj și se află pe lista de achiziții a celor de la FCSB. Gigi Becali a spus că are nevoie de un jucător cu experiență pentru preliminariile UEFA Champions League.

Oficialii lui U Cluj, anunțul momentului despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB!

Acum, președintele lui U Cluj a făcut anunțul care vine ca o lovitură pentru Gigi Becali.

Radu Constantea a dezvăluit că Alex Chipciu nu va pleca de la echipa lui Ioan Ovidiu Sabău, dat fiind faptul că este căpitanul formației și că mai are un contract valabil pe un an.

De asemenea, președintele clujenilor a spus că a purtat o discuție cu Chipciu și că acesta nu și-a exprimat dorința de a pleca la FCSB.

Reclamă
Reclamă 4

”Da (n.r rămâne)! Mai are un an de contract. Este căpitanul nostru şi va rămâne la Universitatea Cluj.

Am văzut că au fost dezbateri despre o posibilă plecare la FCSB. Azi am avut două discuţii cu el şi nu şi-a manifestat intenţia să plece”, a spus Radu Constantea, la primasport.ro.

Oficialii lui U Cluj i-au decis viitorul lui Ioan Ovidiu Sabău!

Oficialii lui U Cluj i-au decis viitorul lui Ioan Ovidiu Sabău! Preşedintele echipei ardelene, Radu Constantea, a vorbit deschis despre situaţia antrenorului.

Reclamă

U Cluj a ratat, la loviturile de la 11 metri, prezența în preliminariile UEFA Conference League. După 120 de minute, scorul a fost de 1-1, iar oltenii s-au impus la penalty-uri cu 5-4.

Președintele echipei din Ardeal a dezvăluit că Ioan Ovidiu Sabău va continua la echipă și în sezonul viitor, chiar dacă clujenii și-au ratat toate obiectivele din actuala stagiune.

Totodată, Radu Constantea a anunțat că se va întâlni cu tehnicianul, pentru a stabili tactica echipei, pentru următoarea stagiune.

„N-a fost un meci extrem de intens pentru noi. Am fost la un meci de cupele europene. Greu pentru noi, dar suntem mulţumiţi, în proprortie de 80-90% a fost un sezon reuşit. Din păcate, am ajuns de trei ori în momente importante, dar n-am reuşit să le fructificăm.

Ăsta e fotbalul, face parte din acest sport frumos pe care-l iubim cu toţii. Ne dă nişte emoţii pe care cred că doar cu fotbalul le putem trăi. Din păcate, pentru noi finalul n-a fost fericit.

Ne gândeam că vom reuşi să participăm în cupele europene. Până la urmă, nu poţi fi sigur niciodată. Au ratat jucători foarte mari în istoria fotbalului, se întâmplă. (n.r. Dacă a discutat cu Ioan-Ovidiu Sabău) Scurt, după meci.

Urmează să ne vedem, să facem o analiză şi să discutăm despre noul sezon. Am şi declarat în ultima lună. Nici nu s-a pus problema că nu va continua. Avea contract din august 2023 pe două sezoane. Nu s-a pus niciodată problema la club că Neluţu să nu continue”, a spus Radu Constantea, la fanatik.ro.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și