Închide meniul

Basarab Panduru, reacţie fabuloasă atunci când a auzit că CFR Cluj le prelungeşte contractele lui Ciprian Deac şi Mario Camora!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 18 ianuarie 2024, 11:08

Basarab Panduru, reacţie fabuloasă atunci când a auzit că CFR Cluj le prelungeşte contractele lui Ciprian Deac şi Mario Camora!

Basarab Panduru, reacţie fabuloasă atunci când a auzit că CFR Cluj le prelungeşte contractele lui Ciprian Deac şi Mario Camora

Basarab Panduru, în timpul unei emisiuni / Captură Orange Sport

Basarab Panduru a avut o reacţie fabuloasă atunci când a auzit că CFR Cluj le va prelungi contractele lui Ciprian Deac şi Mario Camora.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Panduru l-a propus, în glumă, pe Viorel Moldovan la CFR Cluj. Fostul jucător al Stelei, al lui Benfica şi al lui FC Porto s-a referit la vârsta înaintată a celor doi. Ciprian Deac şi Mario Camora au 37 de ani.

Basarab Panduru, reacţie fabuloasă atunci când a auzit că CFR Cluj le prelungeşte contractele lui Ciprian Deac şi Mario Camora!

Camora și Deac rămân în staff-ul tehnic sau cel administrativ?”, a întrebat Viorel Moldovan la orangesport.ro.

Dacă tot cauți un vârf, ia-l și pe Viorel. Sunt cam acolo, tot de o seamă”, a glumit imediat Basarab Panduru.

Moldovan a izbucnit în râs atunci când a auzit gluma lui Panduru şi a răspuns imediat. „Nu, că mă rup. Nu mai am tonus. Am mușchii ofiliți”, a spus fostul atacant al naţionalei României.

Reclamă

E gata! CFR Cluj a luat decizia finală în privinţa lui Deac şi Camora: „Li s-a făcut o propunere!”

CFR Cluj a luat decizia finală în privinţa lui Ciprian Deac şi Mario Camora. Anunţul a fost făcut de preşedintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj.

Ciprian Deac şi Mario Camora mai au contract cu CFR Cluj până la finalul sezonului. În vârstă de 37 de ani, cei doi jucători vor mai rămâne un an la CFR Cluj. Anunţul prelungirii contractelor a fost făcut de Cristi Balaj.

„Lui Camora și Deac li s-a făcut o propunere de prelungire pentru încă un an. Ei au fost de acord. Își prelungesc contractele!”, a anunţat Cristi Balaj pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Balaj a vorbit şi despre campania de transferuri a echipei sale. Preşedintele ardelenilor a spus că Andrea Mandorlini are la dispoziţie un lot echilibrat şi o „bancă puternică”. Mai mult, Balaj a anunţat transferul unui nou atacant.

„Părerea mea este că toți jucătorii transferați reprezintă un update, un progres. Am adus un fundaș stânga, Mamic, l-am înlocuit pe Ziv Morgan. L-am adus pe Keita, îl știam de la Sivasspor, l-am adus pe El Kaddouri. Mai mereu am suferit când făceam schimbări în timpul reprizei secunde.

În curând vom anunța un atacant. Probabil mâine, cel târziu poimâine. Se lucrează! Până nu apare pe site, nu comentez. A jucat meciuri recent, a dat goluri. E un jucător de calitate. Ne-am uitat foarte mult. Din jucătorii pe care îi aveam împrumutați și care au ieșit în evidență am adus câțiva în cantonament. Vom ține unul dintre ei. Avem două variante”, a mai spus Balaj.

Ciprian Deac, reacţie vehementă după atacul tatălui său la Mandorlini

Ciprian Deac a avut o reacţie vehementă după atacul tatălui său la Mandorlini. Ioan Deac a spus că fiul lui i-a transmis personal lui Andrea Mandorlini că se simte umilit. Ciprian Deac a reacţionat imediat şi spune că tatăl său nu trebuia să iasă în public cu acele declaraţii.

De când am văzut că a apărut acel articol mi-am dorit foarte mult să clarific situația, să spun că nu-mi convine, nu-mi face cinste. Sunt foarte supărat de cele apărute, așa că voiam să îmi spun părerea. Îmi pare rău că au apărut asemenea lucruri, mai ales că mai avem 6 meciuri foarte importante la care trebuie să fim liniștiți și concentrați.

Voiam să îmi cer scuze pentru cele întâmplate. Pe de-o parte îl înțeleg și pe tatăl meu, e subiectiv și fiecare tată de fotbalist își dorește ca fiul să joace cât mai mult, dar nu pot accepta asemenea lucruri. Dacă avea ceva de zis trebuia să vorbească direct cu mine, nu cu presa. Eu nu m-am băgat în niciun conflict, fug de ele, nu îmi place scandalul.

„Nu ne-a afectat vestiarul, suntem în continuare uniţi”

Vreau să spun că nu ne-a afectat vestiarul, suntem în continuare uniți, băieții sunt concentrați la meciurile care urmează. Am vorbit și cu antrenorul, era normal, cred că nimănui nu-i place să vadă asemenea articole. Îl înțeleg perfect și pe dânsul, dar cred că cel mai rău am ieșit eu din această poveste. Am aproape 40 de ani și nu am nevoie de avocați, ca cineva să vorbească în numele meu.

Reclamă

Nu știam de acest articol, și eu am fost surprins. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, nu-mi face cinste și nu mă reprezintă. Am muncit de mic să-mi fac un nume, să ajung la o echipă bună, să fac performanță și să se vorbească lucruri bune.

Referitor la ce s-a întâmplat, sunt supărat. Azi-noapte nu am reușit să adorm, m-a afectat foarte mult”, a spus Ciprian Deac într-un interviu acordat celor de la CFR Cluj.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și