Închide meniul

Ce i-a transmis Gică Hagi lui Adrian Mazilu înainte ca tânărul de 18 ani să plece în Anglia, la Brighton!

Bogdan Stănescu Publicat: 21 decembrie 2023, 16:50

Reclamă
Ce i-a transmis Gică Hagi lui Adrian Mazilu înainte ca tânărul de 18 ani să plece în Anglia, la Brighton!

Ce i-a transmis Gică Hagi lui Adrian Mazilu înainte ca tânărul de 18 ani să plece în Anglia

Adrian Mazilu îşi ia rămas-bun de la fanii Farului / Hepta

S-a aflat ce i-a transmis Gică Hagi lui Adrian Mazilu înainte ca tânărul de 18 ani să plece în Anglia. Mazilu a fost cumpărat încă din vară de Brighton, Hagi primind în schimbul său 3 milioane de euro, dar englezii au fost de acord să îl lase la Farul până la începutul anului 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mazilu se va alătura acum celor de la Brighton şi speră să debuteze cât mai curând în Premier League. Brighton se află momentan pe locul 9 în Premier League.

Ce i-a transmis Gică Hagi lui Adrian Mazilu înainte ca tânărul de 18 ani să plece în Anglia, la Brighton

”Să muncești, să mănânci, să te odihnești, să fii mai bun!”, i-a transmis Gică Hagi lui Adrian Mazilu înaintea plecării acestuia în Anglia, informează digisport.ro.

Adrian Mazilu s-a declarat dezamăgit, după ultimul său meci la Farul, cu Rapid, încheiat 0-0, că nu a reuşit să marcheze şi că echipa lui nu a izbutit să îi învingă pe giuleşteni.

„Puteam să aducem victoria. Nu s-au pus golurile, dar puteam scoate mai mult din acest meci. Mi-aș fi dorit să înscriu, am reușit să marchez, dar a fost anulat, asta este. Aș fi vrut să îmi ajut echipa.

Reclamă

Aș vrea să îi mulțumesc lui mister, pentru acest an. A fost un an extraordinar pentru mine, fără dumnealui nu aș fi putut. O să fie o provocare, un alt stil de fotbal. Sper să mă acomodez cât mai repede. Am primit un sfat de la domnul Hagi, dar nu pot vorbi despre asta, îl păstrez pentru mine”, a declarat după meci Adrian Mazilu, potrivit sursei citate.

Adrian Mazilu e gata de Premier League: „E cel mai puternic campionat din Europa, e un vis îndeplinit!”

Adrian Mazilu e gata de Premier League. Mazilu a jucat ultimul meci la Farul, iar din ianuarie e oficial fotbalistul lui Brighton. Mazilu a spus că transferul în Premier League este un vis împlinit.

„Va fi ultimul meu meci. Sper să intru în teren și să dau tot ce am mai bun. Sper să înscriu. Pentru mine a însemnat un lucru extraordinar, pentru că aici am început fotbalul. Tot ce am învățat a fost de la academie. Trofeele și medaliile le-am avut de aici.

Reclamă 4 / 0/3

A reprezentat un sentiment de bucurie și am ieșit campioni. A fost într-un timp scurt, iar acest lucru a venit prin muncă și dedicare. Le transmit multă baftă, sunt sigur că se vor califica în play-off și se vor bate pentru un nou titlu.

Va fi destul de greu la Brighton, trebuie să mă adaptez la stilul lor și să fac față. E cel mai puternic campionat din Europa, unde se joacă cel mai frumos fotbal.

Îmi doream de când eram mic să ajung în Premier League și acest vis s-a îndeplinit. Trebuie să fac pasul și să debutez acolo. Planul meu este să debutez acolo în Premier League și să ajung la echipa națională de seniori”, declara Adrian Mazilu înaintea ultimului său joc la Farul, cel cu Rapid, care s-a încheiat 0-0.

Mazilu îi lasă pe cei de la Farul pe locul 5 în Liga 1, cu 30 de puncte. Constănţenii ar putea însă coborî în clasament după această etapă, Sepsi, U Cluj sau Hermannstadt având şansa de a o depăşi înainte de pauza de iarnă.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid Vezi toate știrile
Citește și