Închide meniul

Claudiu Keșeru, dezvăluiri din era Laurențiu Reghecampf de la FCSB. Cui i se datorează marile performanțe

Alex Ioniță Publicat: 3 aprilie 2024, 21:51

Reclamă
Claudiu Keșeru, dezvăluiri din era Laurențiu Reghecampf de la FCSB. Cui i se datorează marile performanțe

Claudiu Keșeru, dezvăluiri din era Laurențiu Reghecampf de la FCSB

Claudiu Keșeru, în perioada în care juca pentru FCSB / Hepta

Caludiu Keșeru a făcut dezvăluiri din era Laurențiu Reghecampf, de la FCSB. Unul dintre cei mai importanți atacanți din perioada de glorie a echipei patronate de Gigi Becali a vorbit despre performanțele acelor vremuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Keșeru a jucat pentru prima dată la FCSB în perioada 2014-2015. La momentul în care a ajuns în curtea roș-albaștrilor, echipa lui Gigi Becali era o adevărată forță în Liga 1, dar și în estul europei.

Claudiu Keșeru, dezvăluiri din era Laurențiu Reghecampf de la FCSB

În primul mandat al lui „Reghe”, FCSB reușea performanțe uluitoare, atât pe plan intern cât și pe plan european. După ani de zile de la acele evenimente, Claudiu Keșeru a spus acum că succesul nu i se datora doar tehnicianului.

Fostul atacant este de părere că Thomas Neubert, cunoscutul preparator fizic, este cel mare contribuia la marile reușite ale roș-albaștrilor.

La momentul respectiv, jucătorii de la FCSB erau cunoscuți pentru rezistența pe care o aveau, dar și pentru viteza sau puterea pe care fotbaliștii o arătau în joc.

Reclamă

„Când am ajuns la FCSB, era o echipă deja formată. Am terminat cu titlurile de cel mai bun marcator și cel mai bun pasator. Opt goluri și patru pase am avut, deși am jucat doar cinci meciuri.

(n.r. despre Thomas Neubert) Era foarte bun, foarte competent și un caracter frumos. Succesul din perioada Reghecampf era majoritar datorat lui Tomi! Asta e părerea mea… Datorat nivelului fizic la care îi ducea pe jucători, inclusiv pe mine”, a spus Claudiu Keșeru, potrivit gsp.ro.

De asemenea, acesta a vorbit despre momentele în care uimea toți fanii fotbalului din Liga 1:

Reclamă 4 / 0/3

„Am dat șase goluri cu Pandurii, plus cel mai rapid hattrick, cu Aalborg, în 11 minute. După meciul cu Pandurii, am luat două mingi acasă. Țin minte cât de bine arăta tabela de pe Ghencea. Haaland, Lewandowski, Messi, toți s-au oprit la cinci.

Au fost și meciuri când n-a vrut să-mi intre mingea. La returul cu Aalborg, am avut opt ocazii și nimic nu s-a lipit, indiferent ce făceam”, a mai spus Keșeru.

I-a adus ultimul titlu lui Gigi Becali și acum o avertizează pe FCSB

Costel Gâlcă, care i-a adus ultimul titlu lui Gigi Becali, o avertizează pe FCSB. Fostul tehnician al roș-albaștrilor a vorbit deschis despre situația din playoff-ul Ligii 1.

„Nuuu! Campionatul nu este jucat. Dar favorita principală este FCSB. A demonstrat că merită locul 1, are niște puncte avans, are prima opțiune la câștigarea titlului. A făcut meciuri bune, dar se mai poate încurca. Pot apărea sincope, accidente, play-off-ul încă este la început. Să nu se păcălească!

Să dea Dumnezeu să câștige tot ce poate câștiga! Eu am avut acel sezon fantastic, dar a fost alături de echipă, o muncă în echipă, a tuturor de la club.

FCSB are condiții bune, un lot foarte bun, mereu a fost sus, cred că în 2024 va fi campioană. De ce n-a fost campioană din 2015 până acum? Neșansa sau decizii prost luate sau, mai bine zis, nu s-a luat decizia cea mai bună. Dar FCSB a făcut investiții mari, inclusiv în campionatul românesc, au produs bani prin transferuri”, a spus Costel Gâlcă, potrivit sursei citate anterior.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și