Închide meniul

Constantin Budescu a spus ce a putut să se întâmple cu echipa lui, după ce a condus-o cu 3-0 pe Iaşi!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 1 decembrie 2023, 23:52

Constantin Budescu a spus ce a putut să se întâmple cu echipa lui, după ce a condus-o cu 3-0 pe Iaşi!

Constantin Budescu a spus ce a putut să se întâmple cu echipa lui, după ce a condus-o cu 3-0 pe Iaşi!

Budescu se bucură după un gol / Hepta

Constantin Budescu a spus ce a putut să se întâmple cu echipa lui, după ce a condus-o cu 3-0 pe Iaşi! Decarul Farului a recunoscut că echipa lui a intrat în degringoladă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Budi” a făcut un meci foarte bun, deschizând scorul şi dând un assist superb, cu exteriorul, la golul marcat de Louis Munteanu în prelungirile primei reprize.

Constantin Budescu a spus ce a putut să se întâmple cu echipa lui, după ce a condus-o cu 3-0 pe Iaşi!

Rămânem cu acea repriză bună. Din păcate, în a doua repriză nu am mai jucat la fel, nu ne-am mai creat ocazii, ne-am retras cu toate că nu ne-am dorit asta. Am primit repede gol și am intrat în degringoladă.

Important este că am obținut cele 3 puncte, cred că sunt meritate. Asta ne mai trebuia, să fim egalați iar în ultimul minut, după ce ni s-a întâmplat cu Botoșani și Hermannstadt”, a declarat Constantin Budescu pentru digisport.ro după Poli Iaşi – Farul 2-3.

„Trebuie să analizăm foarte bine a doua repriză”

Au fost două reprize diametral opuse. O primă repriză excelentă făcută de noi, iar o a doua repriză pe care trebuie să o analizăm foarte bine și să nu o mai facem. N-aș vrea să vorbesc prea mult, dar în repriza a doua nu am jucat ceea ce am jucat în prima repriză.

Reclamă

Este explicabil pentru că nu trecem printr-o perioadă foarte ușoară. Era o presiune destul de mare pe jucători și cred că după primul gol primit nu am mai avut organizare. În final, trebuie să rămânem cu prima repriză.

Ne bucurăm foarte mult pentru că aveam nevoie de Louis Munteanu. Îi cunoaștem calitățile, știm ce poate și sperăm ca de acum încolo să marcheze mai multe goluri.

Trebuie deja să ne gândim la următorul meci și să câștigăm pentru că obiectivul nostru este play-off-ul. Dacă vrem în play-off, trebuie să jucăm la un anumit nivel și să faci rezultate. Este un punct de plecare această victorie”, a spus după meci şi antrenorul secund al Farului, Cătălin Anghel.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi nu a putut sta pe banca Farului nici la acest meci, fiind suspendat. „Regele” va reveni pe banca echipei sale meciul următor din campionat, cu Petrolul. Gică Hagi va sta pe bancă şi la partida din Cupa României, cu Universitatea Craiova. Farul e deja eliminată din competiţie.

Poli Iaşi – Farul 2-3. Meci nebun în Copou! Jucătorii lui Gică Hagi au câştigat cu emoţii după ce au condus cu 3 goluri!

Poli Iaşi – Farul 2-3, duel din etapa a 18-a din Liga 1, a fost în format live text, pe AS.ro. Campioana a reuşit primul succes, după şase etape consecutive fără victorie.

Farul a obţinut cu emoţii o victorie ce părea extrem de facilă la pauza meciului. Constănţenii au condus cu 3-0, dar ieşenii au revenit în repriza secundă, marcând două goluri şi având o bară. În urma acestei victorii, Farul a urcat pe 7 în Liga 1, la egalitate cu FC Hermannstadt, echipa aflată pe locul 6. Ambele au 25 de puncte.

Discursul lui Gică Hagi, înainte de meciul de la Iaşi

Discursul lui Gică Hagi, înainte de meciul de la Iaşi. Campioana are nevoie de victorie pentru a reveni pe loc de playoff. Hagi a recunoscut că situaţia de la echipă nu este tocmai bună.

Farul Constanţa are un sezon slab. După 17 etape, campioana en-titre se află pe locul 8, cu 22 de puncte. Hagi spune că echipa sa nu mai are voie să facă paşi greşiţi.

“Fiecare meci devine foarte important. Am făcut multe greşeli până acum. Sper că de acum încolo să avem o reacţie foarte bună, şi să devenim mult mai pragmatici, mult mai atenţi la tot ce se întâmplă, pentru că chiar am primit goluri multe. Avem victorii puţine. E o situaţie care normal că ne îngrijorează, normal că suntem preocupaţi, dar cred că trebuie să reacţionăm la toată situaţia asta. Va fi o luptă grea, dar cred eu că echipa are resurse să facă lucrurile astea”, a spus Gică Hagi, conform news.ro.

Hagi a avut cuvinte de laudă despre adversara de vineri. “Adversarul este foarte periculos, atât în deplasare cât şi acasă, pentru că are ritm, are intensitate în tot ce face. E un adversar care e activ din minutul 1 până minutul 90. Joacă pe teren propriu. Încercăm să facem un meci complet, un meci foarte bun ca să venim cu ceva pozitiv la Constanţa. Au crescut de la meci la meci, au făcut foarte bine în meciurile din deplasare, acasă au făcut la fel, au jucat bine. Atâta timp cât marchezi trei goluri echipei CFR în sezonul acesta înseamnă că ceva au. Leo a făcut o muncă bună şi toţi cei din staff. Şi cred că au crescut şi ei de la meci la meci, aşa cum a făcut-o şi Galaţiul”, a mai declarat antrenorul Farului.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și