Închide meniul

Cristi Balaj, noi critici la adresa arbitrajului după FC Botoşani – CFR Cluj 1-0! Ce a spus despre venirea lui Adrian Mutu

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 21 ianuarie 2024, 18:56

Cristi Balaj, noi critici la adresa arbitrajului după FC Botoşani – CFR Cluj 1-0! Ce a spus despre venirea lui Adrian Mutu

Cristi Balaj, noi critici la adresa arbitrajului după FC Botoşani - CFR Cluj 1-0

Cristi Balaj, în timpul unui meci al celor de la CFR Cluj/ Profimedia

Cristi Balaj a lansat noi critici la adresa arbitrajului după FC Botoşani – CFR Cluj 1-0! Președintele fostei campioane a României a vorbit și despre demiterea lui Andrea Mandorlini, dar și despre posibila venire a lui Adrian Mutu la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a fost învinsă, în mod surprinzător, de „lanterna roșie” a campionatului, FC Botoșani, cu scorul de 0-1. Singurul gol al partidei din Moldova a fost marcat de Florescu, în repriza secundă. Duelul de pe stadionul echipei patronate de Valeriu Iftime a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Cristi Balaj, noi critici la adresa arbitrajului după FC Botoşani – CFR Cluj 1-0! Mesajul oficialului din Gruia

La finalul partidei cu FC Botoșani, oficialul echipei patronate de Neluțu Varga a dezvăluit faptul că, în opinia sa, CFR Clumj ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri, iar un jucător de la FC Botoșani trebuia să fie eliminat. Totuși, Balaj a menționat și faptul că echipa pe care o reprezintă a jucat slab.

Totodată, acesta a vorbit și despre posibila venire a lui Adrian Mutu pe banca echipei, după ce Andrea Mandorlini va fi dat afară de patron.

„Sunt supărat pentru cum am jucat azi, am jucat slab. Sunt supărat că am avut henţ, penalty, i-a şters mâna, că jucătorul care a marcat trebuia să fie eliminat în minutul 25, când l-a lovit cu cotul intenţionat, cu răutate, pe Matei Ilie. Sunt supărat.

Reclamă

Luni vom discuta cu patronul despre aceste subiecte. Mâine discutăm cu domnul Varga acest subiect (n.r. – despre sosirea lui Adrian Mutu). Nu pot comenta declaraţiile patronului, nici nu e potrivit, nici nu sunt în măsură”, a spus Cristi Balaj, potrivit orangesport.ro.

Ce salariu îi pregătește Neluțu Varga lui Adrian Mutu la CFR Cluj! „Briliantul” poate da lovitura

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Adrian Mutu ar putea încasa un salariu de 15.000 de euro, în cazul în care va alege să semneze cu CFR Cluj. De asemenea, patronul formației, Neluțu Varga, a inclus în contractul pe care i l-a propus tehnicianului și anumite bonusuri de performanță, cum ar fi: bonus pentru câștigarea titlului, pentru victorie, pentru jucători dați la echipa națională, dar și pentru fiecare tânăr promovat la echipa mare.

Contractul propus de către Neluțu Varga se întinde pe un an și jumătate, mai exact până la finalul sezonului 2024/2025. Tot sursa citată anterior anunță faptul că Adrian Mutu negociază în aceste momente cu Neluțu Varga și că „Briliantul” ar puta fi prezentat drept noul tehnician al „feroviarilor” în decursul zilei de luni, 22 ianuarie.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul de față, Adrian Mutu este liber de contract, după despărțirea de Neftci Baku. Chiar dacă a plecat de la echipa azeră în luna decembrie, „Briliantul” nu s-a grăbit să își găsească un nou angajament, deoarece a avut nevoie de o perioadă de pauză, din cauza decesului mamei sale.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și