Închide meniul

„Cum a făcut Klopp!” Gică Hagi a vorbit despre retragere înaintea meciului cu FCSB. Discurs vehement: „Mai mult nu pot să fac!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 februarie 2024, 17:55

„Cum a făcut Klopp! Gică Hagi a vorbit despre retragere înaintea meciului cu FCSB. Discurs vehement: „Mai mult nu pot să fac!

Gică Hagi a vorbit despre retragere înaintea meciului cu FCSB

Gică Hagi, la conferinţa de presă / AS.ro

Gică Hagi a vorbit despre retragere chiar înaintea meciului cu FCSB. Managerul tehnic al Farului a dezvăluit că ar putea urma modelul lui Jurgen Klopp, care a anunţat că pleacă de la Liverpool şi că are nevoie de un an în care să nu antreneze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a surprins la conferinţa de presă premergătoare derby-ului FCSB – Farul, care va fi luni, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Partida va avea loc în ziua în care „Regele” va împlini 59 de ani.

Gică Hagi a vorbit despre retragere înaintea meciului cu FCSB

(Vă doriti ceva de ziua dumneavoastră?) Nimic, sunt sănătos, muncesc, fac ce îmi place. Deocamdată. Să vedem… şi eu ca Klopp, cum a făcut Klopp. Şi eu am vreo 14 ani de când tot muncesc. Vom vedea.

Nimic, absolut nimic. Restul e muncă şi vom vedea. Sper să fiu fericit după meci şi echipa să facă un joc foarte bun„, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Hagi este patron la Farul, dar a precizat că nu îşi doreşte să ţină mai mult de 10% dintre acţiuni. Le cere milionarilor din România să vină alături de el şi să investească la Farul.

Reclamă

Pentru a face un buget, ai nevoie de bani. Eu, în luna februarie, trebuie să aprob bugetul pentru la anul. Vom avea o discuţie şi despre ce va fi şi de la anul încolo… o să am clar o şedinţă cu conducătorii clubului. Vedem ce va fi la anul, trebuie să ştim unde mergem, ce facem, cum vom arăta la anul. Ştim că avem un deficit de buget, pe care Hagi îl semnează sau aprobă. Până acum nu ne plângem, am făcut o muncă extraordinară, împreună, toţi care suntem la club.

Noi, în afară că vindem, nu uitaţi că am produs performanţe. Noi vindem jucători, scoatem jucători, dar am ieşit campioni. Înseamnă că facem o muncă foarte bună, sperăm să continuăm pe această linie. Clubul în această perioadă trece şi printr-o dezvoltare destul de importantă şi la Academie. Mărim puţin Academia, terenurile, toate… clădirea. În 2-3 luni o să ne mutăm împreună, s-a construit ceva modern, de nivel foarte mare şi e clar că avem nevoie de susţinere.

Căutăm parteneri, oamenii cu bani să vină să investească în Farul. Fotbalul are nevoie de bani, să vină oamenii cu bani să creadă în acest club aşa cum a crezut Hagi, sau Rivaldo. A crezut mai repede un străin decât mulţi oameni care cred eu că au foarte mulţi bani. Au făcut bani în România şi cred că Farul poate fi cea mai rentabilă. Nu are datorii, a produs performanţe şi e un oraş foarte bun.

Reclamă 4 / 0/3

Va veni şi stadionul uşor-uşor şi va veni un club interesant pentru cei care au bani. Eu cât am putut, am făcut. Mai mult decât atât nu se va întâmpla! Să nu credeţi că Farul, în condiţiile acestea, poate să meargă în Europa şi să rupă. Eu jucătorul cel mai bun trebuie imediat să-l dau. N-am cum să clădesc mai mult de atât. La mine e ca cu meşterul Manole, tot ce construiesc în 6 luni, la anul o iau de la capăt, de la zero. Nu am cum să progresez mai mult decât atât. Nu ştiu dacă am făcut minunea, cum se spune în România.

Eu mai mult de atât nu pot să fac, mai mult de 10% nu o să rămân pentru că eu aşa cred…„, a reacţionat Hagi.

Gică Popescu a dezvăluit cadoul perfect pentru Gică Hagi

Gică Popescu, preşedintele celor de la Farul Constanţa, a declarat că cel mai frumos cadou pentru Gică Hagi de ziua lui ar fi o victorie în faţa echipei pregătite de Elias Charalambous.

Vom juca cu FCSB la București. Cel mai potrivit cadou pentru Gică Hagi ar fi victoria”, a declarat Gică Popescu, în cadrul unui eveniment la care au participat componenţii Generaţiei de Aur.

FCSB este pe primul loc după 23 de etape cu 50 de puncte, în timp ce Farul Constanţa se află pe locul 4, cu 36 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și