Închide meniul

Cum a reacţionat Gică Hagi în conferinţă după ce a auzit că Adi Mutu a spus că ar fi meritat victoria după Farul – CFR 1-1

Dan Roșu Publicat: 3 martie 2024, 8:29

Reclamă
Cum a reacţionat Gică Hagi în conferinţă după ce a auzit că Adi Mutu a spus că ar fi meritat victoria după Farul – CFR 1-1

Gică Hagi şi-a stabilit obiectivul, înainte de Rapid - Farul

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă

Cum a reacţionat Gică Hagi în conferinţă după ce a auzit că Adi Mutu a spus că ar fi meritat victoria după Farul – CFR 1-1 spune multe despre relaţia pe care o au cei doi golgheteri ai naţionalei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă „Regele” a susţinut că echipa lui e cea care ar fi trebuit să pună mâna pe cele trei puncte, antrenorul Farului s-a ferit să intre în polemică cu omologul său de pe banca feroviarilor.

Cum a reacţionat Gică Hagi în conferinţă după ce a auzit că Adi Mutu a spus că ar fi meritat victoria după Farul – CFR 1-1

„Eu ce să fac? Să mă arunc peste opinia lui Adi? Eu cred că meritam 100% victoria noi. Am avut mult mai multe ocazii. Multe şi foarte clare, dintr-un metru. Nu e nicio problemă. El e în play-off acum. El e fericit.

Mi-am amintit de cum eram înainte, an făcut pressing sus. A venit iar momentul pe care l-a mai văzut de nu ştiu câte ori. Dar asta este. Nimic nu e uşor. Trebuie să ne refacem mental şi fizic şi să ne pregătim pentru meciul cu Botoşani”, a spus Hagi, în conferinţa de presă.

Farul lui Gică Hagi e pe 5 în Liga 1, după primele 29 de etape, dar nu a obţinut încă o calificare în play-off. Campioana are nevoie de o victorie la Botoşani, în ultima rundă, pentru a fi matematic între primele şase echipe, la finalul turului regular.

Reclamă

Gică Hagi, explicaţii după Farul – CFR Cluj 1-1

Gică Hagi a venit cu primele explicaţii după Farul – CFR Cluj, scor 1-1, meci din etapa a 29-a a Ligii 1. Constănţenii au condus-o pe echipa lui Adi Mutu, dar au fost egalaţi pe final.

În minutul 82 al partidei, Arlind Ajeti a reluat superb, din voleu, imparabil şi a egalat scorul în derby-ul de la Ovidiu. Imediat după eurogol, Gică Hagi a avut o criză de nervi. „Regele” a fost surprins certându-şi staff-ul. Şutul lui Ajeti a amintit de un gol superb marcat de Philippe Mexes în 2015, într-un meci AC Milan – Inter.

„Meritam victoria fără doar şi poate, am făcut un meci foarte bun. N-am recuperat pe mingea a doua, dar ăsta e fotbalul. Am făcut un meci bun, am alergat din primul minut, am pus presiune, am încercat să îi punem în criză de spaţiu şi timp. Aşa e fotbalul, trebuie să mergem înainte şi să câştigăm în ultima etapă.

Reclamă 4 / 0/3

Nu împart vina cu nimic, e intern. Nu sunt aici să dăm a cui e vina, toată echipa a încercat, a vrut. Adversarul e foarte bun. E greu, am dovedit-o, am jucat mai bine. Portarul lor a scos, noi am ratat, aşa e fotbalul, nu ai ce să faci.

Cred eu că singurul aspect… în ultimele 10 minute mental, vrei să treacă cât mai repede, să se termine. I-am lăsat să ne domine, le-am spus de câteva zile că nu ai voie să laşi CFR să te domine. Ce să facem? Acum le-am zis, moralul sus, ne odihnim, fotbalul merge înainte.

Eu am jucat un meci, după vom vedea. Venim după o săptămână cu trei meciuri… vom vedea. Trebuie să ne odihnim, să reflectăm şi după să pregătim meciul.

Simt că echipa… n-aş vrea să dau cum a fost anul trecut. Simt că echipa nu are continuitate. Am arătat că ştim să jucăm fotbal. Să nu uitaţi un lucru şi dumneavoastră, şi cei care vin la stadion… s-au schimbat 11 jucători. Nu că vrea Farul, trebuie! Ca să îmi plătesc angajaţii, trebuie să fac lucrul ăsta. Poate intrăm în play-off şi vom vedea”, a spus Hagi, după meci, citat de digisport.ro. 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și