Închide meniul

“Dacă aș fi în locul lui, mi-aș pune treningul de antrenor!” Marius Șumudică, mesaj savuros despre Gigi Becali

Viviana Moraru Publicat: 1 aprilie 2024, 8:16

Reclamă
“Dacă aș fi în locul lui, mi-aș pune treningul de antrenor!” Marius Șumudică, mesaj savuros despre Gigi Becali

Marius Șumudică, mesaj savuros despre Gigi Becali dupa ce FCSB a învins Farul

Marius Șumudică și Gigi Becali/ Colaj Profimedia, Hepta

Marius Șumudică a transmis un mesaj savuros despre Gigi Becali, după ce FCSB a învins Farul și s-a distanțat în fruntea Ligii 1. „Șumi” a declarat că în cazul în care va lua titlu, patronul roș-albaștrilor ar trebui să se declare singur antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus în duelul cu Farul la limită, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Adrian Șut. În următoarea etapă, roș-albaștrii se vor duela cu Universitatea Craiova, ocupanta locului secund.

Marius Șumudică, mesaj savuros despre Gigi Becali după ce FCSB a învins Farul

Marius Șumudică e convins că FCSB e la un singur pas de cucerirea primului titlu, după o pauză de nouă ani. Antrenorul a transmis că diferența de puncte este mult prea mare pentru a putea fi recuperată de celelalte echipe.

De asemenea, „Șumi” l-a sfătuit pe Gigi Becali să-și ia treningul de antrenor și să-și pună singur medalia de campion la gât, după schimbările pe care le-a făcut la FCSB.

În momentul de faţă, eu cred că în proporţie de 99% este campioană. În primul rând, diferenţa de puncte. Eu am jucat de 2 ori în play-off, odată am fost campion şi o dată am fost la 4 puncte de FCSB nu am reuşit. Startul este foarte important.

Reclamă

În play-off sunt importante punctele, nu contează jocul. Trebuie să îţi vezi interesul şi să rişti şi să aduni puncte. Cele două, în momentul de faţă, au luat un avans considerabil în lupta pentru cupele europene, iar FCSB eu cred că este campioană.

FCSB poate să facă egal… e un campionat restrâns, se joacă doar 10 meciuri în play-off. Lor le e bun şi egalul cu urmăritoarele. Celelalte echipe joacă între ele şi în plan secundar e calificarea în cupele europene, toată lumea va fi disperată să facă puncte. Pe cei de la FCSB îi avantajează acest lucru.

Dacă toată lumea a spus că este Becali antrenorul, el a recunoscut că a făcut schimbarea lui Radaslavescu… Eu dacă aş fi Gigi Becali mi-aş lua treningul pe mine, mi-aş scrie A1 pe el şi m-aş duce să îmi pună medalia la gât!”, a declarat Marius Șumudică, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali l-a distrus pe Eduard Radaslavescu, după Farul – FCSB 0-1

Gigi Becali l-a distrus pe Eduard Radaslavescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul. Patronul roş-albaştrilor l-a schimbat pe mijlocaş în minutul 28 şi s-a contrat cu Ilie Dumitrescu în direct, după ce fostul internaţional a declarat că nici „psihologul nu îl poae schimba” pe latifundiarul din Pipera.

Am cerut binecuvântare de la duhovnic ca să intru şi să lămuresc nişte lucruri. Ăsta a fost meci prost… toate galbenele au fost perfecte. Ştiţi de ce? Orice secundă, orice protest, a contat la marcarea golului. Dacă la final sunt 3 puncte… dacă Tavi Popescu nu făcea gălăgia aia şi se întârzia 7 secunde. Totul a fost perfect, sunt 3 puncte minunate.

Spune Ilie Dumitrescu: „Pe Gigi nu poţi să îl schimbi?”. Nici eu nu pot să vă schimb pe voi. Ilie spune aşa: „E echipa lui, dă bani, face cum vrea el”. Aici e vorba de principii de viaţă. Şi aici noi vorbim despre faptul că… ce e aia frică? Am 66 de ani, te plătesc, eşti angajatul meu. Voi aveţi altă mentalite, de asta de haos. Dacă eu am dat la ora asta cam 25 de milioane de euro, cineva vine să îmi spună mie?

Dacă a pierdut toate mingile, toate! Ei nu ştiu? Le-a spus şi Meme. Dacă a pierdut toate mingile, toate! Ei nu ştiu? Le-a spus şi Meme. Radaslavescu le-a piedut pe toate. A fost o discuţie cu cine jucăm, cu Radaslavescu sau cu Tavi. Eu l-am impus. Ei l-au impus pe Chiricheş, dar Radaslavescu a jucat pentru că Tavi a fost foarte slab sezonul trecut. Ei au vrut cu Tavi şi eu mă simţeam vinovat faţă de ei. Permite regulamentul să schimb, nu pentru că pot! Aici e vorba de regulament respectat, nu că dictez eu!”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și