Închide meniul

Dan Şucu, la un pas de o lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor: „Am oferit 1.300.000 de euro pe pentru el”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 noiembrie 2023, 13:28

Reclamă
Dan Şucu, la un pas de o lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor: „Am oferit 1.300.000 de euro pe pentru el

Marian Aioani, noul portar de la Rapid! Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor

Dan Şucu, în timpul unui meci / Hepta

Dan Şucu a fost la un pas de o lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor. Finanţatorul majoritar al Rapidului a spus că a oferit o sumă uriaşă pentru Denis Drăguş, ca să îl aducă la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a dezvăluit că l-a dorit pe Denis Drăguş la Rapid, dar atacantul din naţionala României a ales să meargă la Gaziantep, acolo unde este antrenat de Marius Şumudică.

Dan Şucu, la un pas de o lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor

Nu negociem cu niciun jucător român, sunt 6-7 fotbaliști cu care discutăm, nu știu dacă se vor închide toate negocierile, dacă discuți cu 6-7, probabil vom aduce 2-3, dar jucători de calitate.

Evident că-mi pare rău că Drăguș nu a ajuns la Rapid, noi am oferit 1,3 milioane euro la vremea respectivă lui Standard, o sumă record pentru fotbalul românesc. Din păcate, Drăguș n-a ales Rapidul, ne-ar fi plăcut să vedem un jucător de talia lui Drăguș jucând în Giulești. S-ar fi potrivit perfect pe spiritul Rapidului, ne-ar fi ajutat foarte mult.

E un jucător de valoare, a arătat asta la echipa națională, ne-ar fi ajutat foarte mult. Asta e situația, mergem mai departe cu fotbaliștii extrem de valoroși pe care-i avem în acest moment și în care avem toată încrederea, a spus Dan Şucu la fanatik.ro.

Reclamă

Dezvăluirea lui Denis Drăguş despre Marius Şumudică

Dezvăluirea lui Denis Drăguş despre Marius Şumudică, antrenorul cu care atacantul are rezultate excelente în Turcia. Drăguş este pe val în Turcia, acolo unde a înscris 5 goluri în 9 partidei disputate. Forma sa foarte bună i se datorează lui Marius Şumudică, cel care l-a ajutat pe fotbalistul de 24 de ani să aibă şi mai multă încredere în abilităţile sale.

Prestaţiile bune i-au adus lui Denis Drăguş şi convocarea la echipa naţională, acolo unde speră să obţină calificarea la EURO 2024, după meciurile cu Israel şi Elveţia. Meciul cu Elveţia, de pe 21 noiembrie, va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Mă simt foarte bine. Mă bucur că și eu vin după o perioadă foarte bună. Suntem pe drumul cel bun și sper să continuăm așa.

Reclamă 4 / 0/3

Au mai trecut niște ani de când am plecat. Am căpătat și eu experiență, iar ‘Șumi’ mi-a dat cea mai mare încredere. Mă bucur că am luat decizia asta. Rezultatele vorbesc de la sine, am urcat 10 locuri în clasament de când a venit el și sunt pe drumul cel bun.

(n.r – despre interesul cluburilor mari din Turcia) Nu mă gândesc acum la asta. Mă simt bine la Gaziantep. Totul merge bine și vreau doar să continui să îmi fac treaba cât mai bine”, a declarat Denis Drăguş, la revenirea în ţară.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:29 LIVE VIDEOOvidiu Ionescu – Wang Chuqin e ACUM în AntenaPLAY. Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și