Închide meniul

„Mi-au distrus viitorul!” Iulian Roşu exclude varianta unei inţelegeri cu Dinamo. Ce i-a putut spune Zeljko Kopic

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 februarie 2024, 20:04

Reclamă
„Mi-au distrus viitorul! Iulian Roşu exclude varianta unei inţelegeri cu Dinamo. Ce i-a putut spune Zeljko Kopic

Iulian Roşu exclude varianta unei inţelegeri cu Dinamo

Iulian Roşu, într-un meci al lui Dinamo / Profimediaimages

Iulian Roşu exclude varianta unei inţelegeri cu Dinamo, după ce a depus memoriu împotriva clubului şi a avut câştig de cauză. Mijlocaşul în vârstă de 29 de ani este uluit că este considerat vinovat pentru faptul că alb-roşiii au primit interdicţie la transferuri pentru două perioade de mercato. Decizia nu este definitivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roşu a ţinut să afirme că el este adevărata victimă. Totul după ce nu a fost primit în cantonament şi a fost forţat să plece fără a-şi primi salariile restante. Acum, jucătorul a dezvăluit că a fost dat în judecată de şefii lui Dinamo.

Iulian Roşu exclude varianta unei inţelegeri cu Dinamo

Mie nu-mi vine să cred că tot eu sunt considerat vinovat, că există oameni care spun că din cauza mea nu mai are Dinamo voie să facă transferuri! Nu mi-am dorit să ajungem aici, chiar am avut discuţii cu conducătorii, de două ori le-am propus să renunţ la pretenţia de a le bloca transferurile. O dată le-am propus să renunţ şi la nişte bani din câţi mai aveam de primit.

(Reporter: Aţi încercat să vă întâlniţi, să vorbiţi?) Am refuzat discuţiile faţă în faţă, deşi ei mi-au propus. Nu accept să mă întâlnesc cu nişte oameni care aproape că mi-au distrus viitorul. Cine mă mai ia acum, când eu nu am putut să mă antrenez în iarna asta fiindcă ei nu m-au primit în programul echipei? Când erau antrenamente tactice, eu stăteam cu masorii pe marginea terenului, nu mă primeau pe teren. Mai ales de când a venit antrenorul nou nu am mai avut nicio şansă, deşi la testele fizice din iarnă am fost cel mai bun. Rezultatele acelor teste nu au contat deloc.

După ce am dat clubul în judecată, conducerea a răspuns tot cu un proces, m-a dat şi pe mine în judecată. Ţi se pare că a fost o reacţie a unor oameni care sunt interesaţi să rezolvăm amiabil? Vreau ca lumea să înţeleagă că nu sunt, în niciun caz, vinovatul în acest caz. Oricum, sancţiunea e într-o primă instanţă, Dinamo va face recurs, ceea ce înseamnă că are în continuare dreptul de a face transferuri, măcar până la un verdict final„, a declarat Iulian Roşu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Iulian Roşu a jucat în 7 meciuri din această ediţie de campionat. Totuşi, nu a fost niciodată titular şi a bifat, în total, 70 de minute. El a recunscut ce discuţie a purtat cu actualul antrenor al lui Dinamo. Zeljko Kopic a avut o reacţie de necrezut.

Am avut o discuţie la puţină vreme după ce a venit. Acel dialog nu m-a ajutat cu nimic. (Reporter: Ce ţi-a spus?) Că nu mă cunoaşte, că nu are cum să mă bage pe mine să joc, dată fiind situaţia în care se găseşte clubul„, a mai spus Roşu.

Dinamo a primit interdicţie la transferuri pentru două perioade de mercato!

Dinamo nu mai scapă de probleme şi a primit interdicţie la transferuri pentru două perioade de mercato. Totul după ce clubul din Ştefan cel Mare l-a lăsat în afara lotului pe Iulian Roşu.

Reclamă 4 / 0/3

Roşu a ajuns sezonul trecut la Dinamo şi a ajutat echipa să obţină promovarea. A marcat 4 goluri în 17 apariţii din Liga 2.

ROȘU IULIAN vs. DINAMO 1948 SA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare. Admite în parte cererea. Constată denunțarea unilaterală a contractului fără justă cauză a clubului conform art. 18.8. lit. b) din RSTJF, începând cu data de 31.01.2024.

Respinge capetele de cerere 3-6 ca inadmisibile, urmând ca reclamantul să-și valorifice pretențiile în procedura prevăzută de art. 102 alin. 6 și art. 5.21 din Legea 85/2014. În temeiul dispozițiilor art. 18.9.1. lit. a) din RSTJF, dispune sancționarea pârâtului cu interdicția de a efectua transferuri de jucători în calitate de club cesionar din următoarele două perioade de transfer.

Respinge cererea de pronunțare a unei hotărâri parțiale ca neîntemeiată. Cu recurs”, se arată în decizia Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor, potrivit lpf.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și