Închide meniul

„E ireal!” Mihai Stoica, şocat de antrenamentele lui Dorinel Munteanu de la Oţelul

Viviana Moraru Publicat: 6 ianuarie 2024, 10:12

Reclamă
„E ireal! Mihai Stoica, şocat de antrenamentele lui Dorinel Munteanu de la Oţelul

Mihai Stoica, şocat de cantonamentul pe care Oţelul îl face Dorinel Munteanu

Mihai Stoica şi Dorinel Munteanu/ Colaj Profimedia

Mihai Stoica s-a declarat şocat de antrenamentele lui Dorinel Munteanu de la Oţelul, din cantonamentul din această iarnă. Gălăţenii se pregătesc la Vatra Dornei, iar „Munti” şi-a pus jucătorii să alerge în pantă, pentru pregătirea părţii a doua a sezonului. Acesta fapt l-a surprins pe managerul general de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oţelul a încheiat anul 2023 pe locul 11, cu 26 de puncte, la doar patru puncte de ultimul loc de play-off, ocupat de Farul.

Mihai Stoica, şocat de antrenamentele lui Dorinel Munteanu de la Oţelul

Mihai Stoica a fost uimit de metodele pe care le foloseşte la antrenamente Dorinel Munteanu. Managerul general de la FCSB nu se aştepta ca fostul internaţional să-şi ducă jucătorii într-un cantonament la munte, şi să-i pună pe aceştia să alerge în pantă. MM susţine că astfel de metode le-a întâlnit şi la juniori.

De asemenea, Mihai Stoica a mai declarat că Dorinel Munteanu a creat o echipă bună la Oţelul, mărturisind că „Munti” a reuşit să facă acest lucru, deşi nu a avut la dispoziţie jucători de valoare.

„Mamă-mamă! Asta e ireal! E ireal. Bine, au avut rezultate, au jucat bine… Dar e ireal! Eu mă mir… Senzaţional! Când am văzut un aşa antrenament la noi? Când mergeam la Forban. Din 2004. Dar acolo era zăpadă, adevărat. Nu era foarte mare. Nu trecea niciodată de piept (n.r- râde). Nu ştiai dacă Florentin Dumitru era la antrenament.

Reclamă

Asta e senzaţional… Am auzit multe variante. Nu ştiu daca e ok, dacă nu e ok… Fotbalul se joacă pe verde, pe plat. Ţine chestia asta să poţi să alergi? Ţine? Am mai văzut asta cu alergatul pe pante când eram la juniori.

Arta lui Dorinel e că a făcut o echipă bună fără fotbalişti. Dacă nu-i vezi în trening, nu ştii că sunt fotbalişti. Munteanu zice că vrea două milioane pe Cistotti, dar nu dă nimeni”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Dorinel Munteanu dă afară 7 jucători

E oficial! Oţelul Galaţi a transmis, într-un comunicat oficial, că Dorinel Munteanu dă afară 7 jucători! Tehnicianul gălăţenilor a început să pună în practică ce anunţa înainte de pauza de iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

Nemulţumit că Oţelul a pierdut, surprinzător, cu ultima clasată, FC Botoşani, cu 2-0, Dorinel Munteanu declara că va face „revoluţie” în lotul echipei sale. Zis şi făcut.

„Tehnicianul Dorinel Munteanu a stabilit ca șapte dintre jucătorii din lotul utilizat în anul 2023 să fie trecuți pe lista de transferuri. Este vorba despre fundașii Andrei Rus, Costin Ghiocel (ambii, convocați pentru cantonamentul de la Vatra Dornei), Dan Panait, Rosario Latouchent, mijlocașii Pablo Gaitan și Ariel Lopez și de atacantul Iliya Dimitrov”, a transmis Oţelul Galaţi, într-un comunicat publicat pe site-ul oficial.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și