Închide meniul

„E mireasă!” Gigi Becali, reacţie fabuloasă despre un jucător de la FCSB! Cine l-a impresionat, după remiza cu Farul

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 februarie 2024, 12:19

„E mireasă! Gigi Becali, reacţie fabuloasă despre un jucător de la FCSB! Cine l-a impresionat, după remiza cu Farul

Replică pentru Gigi Becali, după ce a vorbit despre "omenie" după o nouă victorie a Rapidului

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali a avut o reacţie fabuloasă despre un jucător de la FCSB, după remiza cu Farul. Patronul roş-albaştrilor a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Baba Alhassan, numindu-l pe acesta „mireasă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Baba Alhassan a fost titularizat în premieră la FCSB, după transferul de la Hermannstadt, din această iarnă. Mijlocaşul a reuşit să marcheze în duelul cu Farul, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Gigi Becali, reacţie fabuloasă despre un jucător de la FCSB

Gigi Becali i-a găsit o poreclă savuroasă lui Baba Alhassan. Patronul de la FCSB s-a declarat cucerit de mijlocaşul de 24 de ani, despre care susţine că ar putea fi titular şi în următoarele meciuri la FCSB. Latifundiarul din Pipera a transmis că Alhassan se va lupta cu Mihai Lixandru, pentru un loc de titular la FCSB.

Pe de altă parte, Becali l-a criticat pe Luis Phelipe. Deşi după primul meci la FCSB, brazilianul îl cucerise pe patronul echipei, latifundiarul din Pipera l-a criticat pe acesta după prestaţia din duelul cu Farul.

„Luis Phelipe…îi mai dau o şansă, dacă nu, puteţi să-l uitaţi. Baba Alhassan, e extraordinar.

Reclamă

O să fie război între Baba şi Lixandru, război nuclear, mondial. Şut e altceva, e închizător, nu e ca Baba. Aseară am spus că e mai bun decât Olaru, am spus ca să-i dau încredere. I-am zis lui MM să vorbească cu Olaru. Baba nu-i babă, e mireasă”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Gigi Becali, după ce Farul a smuls un punct cu FCSB

Gigi Becali a făcut mai multe declaraţii despre naşul Gică Hagi după ce Farul a smuls un egal cu FCSB, 1-1, în prelungirile partidei de pe Arena Naţională. „Mi-ar părea rău să nu ajungă în play-off”, e concluzia lui Becali.

Era ziua lui naşu’, să mănânce naşul bătaie, nu era bine. M-am gândit, e naşul meu, până la urmă să mai ia un punct, mi-ar părea rău să nu se ducă în play-off Gică. Am făcut egal, dar am câştigat încredere. Ori cu 11, ori cu 9…am văzut jocul echipei, nu le-am dat nicio şansă celor de la Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Nici măcar o şansă, jucăm foarte bine. Mi-a dat încredere ca şi cum am fi câştigat. A demonstrat FCSB că e echipă puternică, că nu are probleme. Fără Olaru, fără Coman, el a fost la jumate, trebuie să ia antibiotic, are gâtul inflamat.

Niciodată nu am avut o linişte la un rezultat, nici bătaie nu am luat, a jucat echipa bine, şi plus de asta…s-a şi egalat, şi Gică mulţumit, a zis că sunt fericiţi. Ai văzut ce a zis jucătorul, că dacă nu pierd meciul le dau primă.

Cu alte cuvinte, au jucat foarte atenţi, să nu piardă meciul. Gică, mulţumit, fericit, de ziua lui. Şi eu la fel, de cum mi-a jucat echipa. Gică, când face după meci, e în vria meciului, nu trebuie să iei în seamă”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și