Închide meniul

Echipa din Spania care insistă pentru transferul lui Horaţiu Moldovan! Anunţ de ultim moment despre portarul de la Rapid

Viviana Moraru Publicat: 10 ianuarie 2024, 14:21

Reclamă
Echipa din Spania care insistă pentru transferul lui Horaţiu Moldovan! Anunţ de ultim moment despre portarul de la Rapid

Echipa din Spania care insistă pentru transferul lui Horaţiu Moldovan

Horaţiu Moldovan, în timpul unui meci la Rapid/ Profimedia

S-a aflat care este echipa din Spania care insistă pentru transferul lui Horaţiu Moldovan. Portarul celor de la Rapid poate prinde un transfer spectaculos, fiind dorit de către Betis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horaţiu Moldovan o poate părăsi pe Rapid în această iarnă. Portarul titular al echipei naţionale este şi pe lista celor de la Ludogorets, echipă dispusă să plătească clauza acestuia, care se ridică la suma de 800.000 de euro.

Echipa din Spania care insistă pentru transferul lui Horaţiu Moldovan

Conform AS.com, Betis este interesată de serviciile lui Horaţiu Moldovan. Spaniolii sunt în căutarea unui portar, după ce trei dintre portarii echipei se gândesc să plece, fie în această iarnă, fie la finalul sezonului.

Concret, Betis are cinci portari în lot, însă Claudio Bravo, Fran Vieites şi Rui Silva se gândesc să plece de la formaţia andaluză.

Spaniolii i-au făcut portarul lui Horaţiu Moldovan, notând faptul că goalkeeper-ul Rapidului este şi pe „radarul” celor de la Basel.

Reclamă

„Se numește Horațiu Moldovan, are 25 de ani și este unul dintre portarii favoriți la reînnoirea apărării celor de la Betis.

Clubul verde-alb își va schimba cei trei portari în următoarele luni, cu pierderea aproape sigură a chilianului Claudio Bravo, posibila pierdere a lui Fran Vieites (care își încheie și contractul) și vânzarea portughezului Rui Silva, care nu este exclusă.

Moldovan, care evoluează la Rapid București, are o clauză de reziliere de 800.000 de euro. Clubul elvețian Basel și mai multe echipe engleze au pus ochii pe acest portar înalt (1,90 metri), a cărui valoare a crescut exponențial în ultimele luni, de când România l-a făcut titular în timpul preliminariilor EURO și a răspuns cu multă încredere. A primit doar 3 goluri în ultimele 8 meciuri internaționale și asta a atras interesul multor cluburi.

Reclamă 4 / 0/3

Cu contract valabil până în 2025, prețul portarului nu se va ridica peste acei 800.000 de euro, în principiu, dar suma ar putea crește dacă va face un Campionat European bun în Germania, în iunie”, au notat spaniolii, conform sursei citate mai sus.

Horaţiu Moldovan a rupt tăcerea! A spus totul despre relaţia cu Şucu şi Angelescu

Horaţiu Moldovan a rupt tăcerea, după informaţiile apărute în ultima vreme, care susţineau că portarul Rapidului a cerut un salariu de 30.000 de euro pentru a rămâne în Giuleşti.

„Faţă de domnul Şucu nu am niciun reproş. E cel mai corect om pe care l-am întâlnit până acum. Faţă de domnul Angelescu am cel mai mare respect. Mi-a întins o mână când probabil că nimeni nu mai credea în mine. Nu pot să mă cert niciodată cu clubul Rapid. E perioada de transferuri, dacă va veni o ofertă de nerefuzat, voi face pasul.

Mi-e gândul doar la Rapid, nu sunt disperat să plec. Mă gândesc şi la EURO. Nu poate nici Neuer condiţii să fie titular. Şi aici am o concurenţă bună cu Drăghia. Sunt aici, mă bucur că am venit la reunire. Mă bucur că am ajuns la EURO, nu mă ţine pe loc. Sunt mândru că sunt român.

Dacă vine o ofertă foarte bună, mă gândesc şi la EURO, dar şi la mine. O ofertă foarte bună înseamnă un campionat foarte bun din Europa. Sper să câştigăm titlul. Am mare respect faţă de suporterii rapidişti. Ne bucurăm că sunt alături de noi şi sper la final să arătăm că suntem de neclintit”, a spus Moldovan, la reunirea Rapidului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și