Închide meniul

„Voiam să fiu gangster!” Detalii din viaţa lui Elias Charalambous, la un an de când a venit la FCSB! Ce antrenor urmăreşte

Viviana Moraru Publicat: 30 martie 2024, 10:24

Reclamă
„Voiam să fiu gangster! Detalii din viaţa lui Elias Charalambous, la un an de când a venit la FCSB! Ce antrenor urmăreşte

Detalii din viaţa lui Elias Charalambous, la un an de când a venit la FCSB

Elias Charalambous, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Elias Charalambous a oferit detalii din viaţa lui, la un an de când a venit la FCSB. Antrenorul roş-albaştrilor a dezvăluit cum s-a adaptat în Bucureşti şi a oferit povestiri savuroase din copilăria sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous a preluat-o pe FCSB în primăvara anului trecut, după ce Leo Strizu şi-a dat demisia. Roş-albaştrii, cu tehnicianul cipriot pe bancă, sunt favoriţi în acest sezon să cucerească primul titlu după o pauză de nouă ani.

Detalii din viaţa lui Elias Charalambous, la un an de când a venit la FCSB

Elias Charalambous a fost pus să răspundă la întrebarea „ce a făcut cu primii bani câştigaţi”. Acesta a dat răspunsul fără să stea pe gânduri şi a declarat că şi-a strâns bani pentru a-şi cumpăra o maşină. Acesta a mai dezvălui că cel mai „groaznic” lucru pe care l-a cumpărat a fost o motocicletă, pentru că voia să fie „gangster”.

„Am condus un Audi vechi al bunicului meu până să strâng bani să-mi cumpăr mașină. Iar prima mașină pe care mi-am cumpărat-o a fost un Peugeot 307 negru. Mereu voiam să fac lucrurile cu banii mei.

Vă spun că cel mai groaznic lucru pe care l-am cumpărat a fost o motocicletă, una mare. Voiam să fiu un gangster. Dar când fata mea s-a născut am vândut motorul direct. Nu-mi voi lăsa niciodată cei doi băieți să conducă o motocicletă pentru că am înțeles ce periculos este, în special pentru fotbaliști”, a declarat Elias Charalambous, conform gsp.ro.

Reclamă

De asemenea, Elias Charlambous a oferit declaraţii şi despre faptul că a ajuns să stea un an pe banca roş-albaştrilor. Acesta a transmis că nu se aştepta să se acomodeze atât de repede la formaţia roş-albastră. Antrenorul cipirot a mai dezvăluit că antrenorul pe care îl urmăreşte est Mikel Arteta, de la Arsenal.

„Mă simt foarte fericit. Toate momentele care au trecut până acum au fost foarte frumoase. Nu m-am așteptat să mă adaptez așa repede la echipă. Am mai spus-o, m-au ajutat foarte mult cei de aici. Mă simt ca acasă, mă bucur de fiecare zi petrecută aici și sunt bucuros că am deja un an la FCSB.

mi place Arteta. De asemenea, Arsenal era echipa cu care țineam când eram mic. Îmi place cum joacă, îmi place filozofia lui. Și Guardiola îmi place, am mai avut un antrenor care a lucrat cu Sarri și am luat multe lucruri de la el. Am 3-4 jucători pe care îi urmăresc, nu vreau să-i copiez, doar să iau câteva idei de la fiecare”, a mai spus Charalambous.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous, mesaj direct după FCSB – Sepsi 2-1

Elias Charalambous a avut un mesaj direct după FCSB – Sepsi 2-1. Tehnicianul roș-albaștrilor nu s-a ferit de cuvinte și a spus că echipa sa nu a realizat încă nimic, chiar dacă este la 7 puncte de locul 2.

A fost important să începem playoff-ul cu o victorie. Sunt doar 3 puncte în plus, trebuie să rămânem umili. Nu am realizat nimic, trebuie să continum să muncim. De săptămâna viitoare trebuie să începem din nou să muncim.

După meciul cu Rapid a trebuit să avem o reacție, să câștigăm următorul meci. Asta am vrut astăzi, să obținem cele 3 puncte.

Toate echipele ne pot pune probleme. Craiova a urcat acum pe 2. Orice se poate schimba în fiecare spătămână.

Vreau să le mulțumesc fanilor! Le-am cerut să fie alături de echipă. Am spus că avem nevoie mai mult ca oricând de ei la meciul de astăzi.”, a spus Elias Charalambous, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și