Închide meniul

Elias Charalambous, înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Va fi un dezastru pentru noi dacă facem asta”

Dan Roșu Publicat: 6 aprilie 2024, 15:48

Reclamă
Elias Charalambous, înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Va fi un dezastru pentru noi dacă facem asta

Elias Charalambous, înainte de FCSB - Universitatea Craiova

Elias Charalambous, înainte de FCSB - Universitatea Craiova

Elias Charalambous a vorbit înainte de FCSB – Universitatea Craiova şi le-a atras atenţia tuturor oamenilor de la club să nu creadă că s-a terminat campionatul, în cazul în care roş-albaştrii se vor impune în faţa oltenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asta chiar dacă între două echipe sunt acum 7 puncte, iar Rapid şi CFR sunt la nu mai puţin de 10 lungimi de lider. Charalambous a ţinut să specifice şi că pe stadion se vor afla din nou 40.000 de oameni.

Elias Charalambous, înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Va fi un dezastru pentru noi dacă facem asta”

„Cum putem fi campioni dacă mai sunt șapte meciuri după acest joc? Imaginați-vă că după acest meci mai sunt alte șapte, 21 de puncte. Dacă vom avea asta în minte (n.r. – că FCSB este deja campioană), va fi un dezastru pentru noi, sincer! Spun din toată inima mea că nimic nu se va termina mâine, campionatul e lung”.

Încă un meci foarte important pentru noi, cu o echipă care chiar a arătat bine la ultimele două partide din play-off, o echipă cu calitate, dar noi credem că suntem gata pentr un astfel de joc.

Astfel de jocuri sunt săptămânale, e din ce în ce mai greu pentru noi. Suntem pregătiți de când a început play-off-ul, sunt meciuri dificile. Jucătorii mei sunt într-o formă bună, sunt concentrați. Ei trebuie să fie sută la sută în astfel de meciuri.

Reclamă

Așa cum am spus după meciul cu Farul, am cerut ca fanii să fie lângă jucători, avem nevoie de ei în astfel de meciuri. Am fost informați că vom avea în jur de 40.000 de spectatori, e foarte important pentru jucători”, a spus Elias Charalambous.

Delegare surpriză la FCSB – Universitatea Craiova

A avut loc o legare surpriză la FCSB – Universitatea Craiova! CCA a decis cine va împărţi dreptatea în derby-ul pentru titlu din etapa a 3-a a play-off-ului, de pe Arena Naţională, care va fi duminică, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ovidiu Haţegan a fost delegat de CCA la confruntarea care poate conta decisiv în lupta pentru titlu. FCSB este lider detaşat în Liga 1, dar distanţa faţă de olteni se poate reduce la 4 puncte în cazul unei înfrângeri în meciul direct.

Reclamă 4 / 0/3

Arbitrul Ovidiu Haţegan va conduce la centru partida FCSB – Universitatea Craiova. Va fi ajutat de Mircea Mihail Grigoriu, Mihai Marius Marica şi de Andrei Moroiţă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
Vezi toate știrile
Citește și