Închide meniul

Fabry a marcat golul victoriei şi s-a răfuit cu Mircea Rednic. Imagini incredibile de pe teren! Reacţia imediată a „Puriului”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 februarie 2024, 16:36

Fabry a marcat golul victoriei şi s-a răfuit cu Mircea Rednic. Imagini incredibile de pe teren! Reacţia imediată a „Puriului

Fabry a marcat golul victoriei în FC Voluntari - UTA, scor 0-1, şi s-a răfuit cu Mircea Rednic

Fabry şi Mircea Rednic, în timpul meciului / Captură Orange Sport

Andrej Fabry a marcat golul victoriei în FC Voluntari – UTA, scor 0-1, şi s-a răfuit cu Mircea Rednic. Mijlocaşul slovac a intrat în minutul 71 şi a înscris singurul gol al arădenilor 6 minute mai târziu. Imediat după ce a trimis mingea în poartă a „aruncat” cuvinte dure spre propriul antrenor. Au fost imagini incredibile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rednic a fost surprins de camerele TV în timp ce şi-a stăpânit cu greu nervii. A folosit şi el cuvinte greu de reprodus şi a fost ţinut de membrii staff-ului.

Fabry a marcat golul victoriei şi s-a răfuit cu Mircea Rednic

La conferinţa de presă, Mircea Rednic a dezvăluit că a făcut pace cu Fabry şi a explicat ce s-a întâmplat cu adevărat. „Puriul” a recunoscut că a purtat o discuţie cu jucătorul său.

(Reporter: Aţi câştigat, dar după gol ce s-a întâmplat? Striga ceva spre bancă…) Striga. Cine ştie, îi era dor de mine… eu vreau jucători de ăştia care sunt supăraţi când nu joacă. Am avut o discuţie după meci, a zis că era supărat pe el. Acum ştiu… era supărat pe joc, pe mine. Nu mai contează. Dar vreau o reacţie de asta la un jucător care intră şi se simte neîndreptăţit.

El nu are de ce să se simtă neîndreptăţit. Mi-am pus şi presa în cap, am zis că e cel mai bun număr 10. Are calitate, susţin că e unul dintre cei mai buni jucători pe care îi are UTA, dar trebuie să creadă şi el. Nu mă deranjează, am atât de multă experienţă. Ştiţi cum sunt la nervi.

Reclamă

(Reporter: Aţi fost un pic greu de ţinut) Da, mă cunoaşteţi şi voi, dar acum totuşi am experienţă să gestionez momente de astea. A venit la mine şi-a cerut scuze. Dar a spus că pe el era supărat. N-a făcut o partidă bună meciul trecut… nu numai el, cât şi Marcelo. Vreau reacţii de felul acesta„, a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă.

Fabry a marcat al 6-lea gol stagional în Liga 1. Mijlocaşul ofensiv de 26 de ani are şi două pase decisive. Slovacul este cotat la 500.000 de euro.

FC Voluntari a pierdut confruntarea cu UTA Arad, scor 0-1

FC Voluntari a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a 26-a a Superligii. Golul a fost marcat de Fabry, în minutul 77, anunţă news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FC Voluntari: J. Fernandez – Ricardinho, Turda, Matricardi, Boboc – Cascini (Ciobanu ’88), Crepulja – Dumiter (Carnat ’80), Răduţ (Andrei ’71), R. Popescu (Florea ’80) – Nemec. Antrenor: Nicolae Dică.

UTA Arad: Fl. Iacob – Căpuşă, Benga, Stolnik, D. Rodrigues – Morar (Stahl ’56, Pop ’74)), Machado (Freitas ;56), Cr. Mihai – Micovschi (Fabry ’70), Luckassen (Tudorie ’70), Omondi. Antrenor: Mircea Rednic.

Cartonaş galben: Ricardinho ’24 /

Arbitri: Horaţiu Feşnic – Alexandru Vodă, Doru Claudiu Lucaciu – Iulian Dima

Arbitri VAR: Claudiu Marcu, Cătălin Popa

Observatori: Eduard Dumitrescu, Ion Craiu

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și