Închide meniul

Mircea Rednic, discurs dur după UTA – FC Botoşani 2-2: „Nu e posibil să facem greşelile pe care le-am făcut!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 februarie 2024, 21:12

Reclamă
Mircea Rednic, discurs dur după UTA – FC Botoşani 2-2: „Nu e posibil să facem greşelile pe care le-am făcut!

Mircea Rednic, mesaj categoric după ce a fost învins de Universitatea Craiova

Mircea Rednic, în timpul unei conferinţe de presă / AS.ro

Mircea Rednic a avut un discurs dur după ce UTA a remizat pe teren propriu cu FC Botoşani, scor 2-2. Mai mult, echipa lui Rednic a obţinut în ultima clipă un punct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul arădenilor a spus că jucătorii săi au făcut greşeli impardonabile şi a vorbit despre presiunea de la echipă.

Mircea Rednic, discurs dur după UTA – FC Botoşani 2-2

Am făcut o primă repriză bună, am controlat jocul, am reușit să înscriem. Înainte de șutul ăla centrare ei n-au prea avut ocazii. Am gestionat bine prima repriză.
Păcat că nu ne-am creat mai multe șanse. Nu e posibil să faci greșelile pe care le-am făcut pe zonă centrală. Noi am analizat și am văzut, pe mingi pierdute ei sunt foarte periculoși, au viteză, au tehnică.

M-am îngrijorat mai mult când a fost eliminarea decât la golul de 2-1. A trebuit să fac schimbări. E un punct, păcat că e a treia șansă pe care am avut-o să ne apropriem.

Poate și presiune multă, au fost tot felul de discuții. Jucători care pleacă în ziua jocului, jucători care vin. I-am luat la mână legat de greșelile de la cele două goluri. Ibra nu avea voie să facă asemenea gest la experiența lui„, a spus Mircea Rednic la digisport.ro.

Reclamă

La Arad, UTA a deschis scorul împotriva cursului jocului. Oaspeţii au trimis în bară, în minutul 19, prin Romario Benzar, iar Friday Adams a ratat o ocazie mare în minutul 21, când a respins bine portarul gazdelor, Florin Iacob. Pe acest fond, Căpuşă a primit în careu de la Manuel Freitas şi a înscris în minutul 33, iar arădenii au intrat la pauză cu avantaj minim pe tabelă.

După pauză, Enzo Lopez a egalat cu o lovitură de cap, în minutul 51, iar în minutul 56 acelaşi Lopez i-a pasat lui Mitrov, în careu, acesta a călcat mingea şi Gabriel David a înscris pentru 2-1. În minutul 73 arbitrul George Găman i-a acordat cartonaş roşu arădeanului Ibrahima Conte, după ce acesta îl călcase intenţionat pe Eduard Florescu, căzut pe teren. Găman acordase iniţial doar cartonaşul galben, însă a schimbat decizia după ce a fost chemat la margine de către arbitrii din camera VAR. În minutul 85 Florin Iacob a scos incredibil un lob al lui Kaprof şi gazdele au reuşit să egaleze printr-un jucător abia intrat pe teren. Ariel Lopez a înscris cu o lovitură de cap la un corner, în minutul 90 şi meciul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și