Închide meniul

„Fii patron, nu antrenor!” Gigi Becali a venit cu răspunsul, după ce suporterii nu au putut protesta cu un banner pe stadion

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 18 martie 2024, 0:06

Fii patron, nu antrenor!” Gigi Becali a venit cu răspunsul, după ce suporterii nu au putut protesta cu un banner pe stadion

Gigi Becali a venit cu răspunsul, după ce suporterii nu au putut protesta cu un banner pe stadion

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a venit cu răspunsul, după ce suporterii nu au putut protesta cu un banner pe stadion. Patronul de la FCSB a vorbit despre incidentul din parcarea Arenei Naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un grup de suporteri ai roș-albaștrilor au dorit să intre în stadion cu un banner pe care scria: „Fii patron, nu antrenor!”. Totuși, angajații arenei le-au comunicat faptul că oficialii clubului nu permit accesul cu acest banner, pe stadion.

Gigi Becali a venit cu răspunsul, după ce suporterii nu au putut protesta cu un banner pe stadion

Patronul liderului din Liga 1 a spus că nu le-a interzis suporterilor să pătrundă pe stadion cu mesajul respectiv.

De asemenea, Gigi Becali a mai menționat faptul că nu se mai preocupă de acțiunile galeriei. Totodată, latifundiarul a spus că nu el este antrenorul de la FCSB, pentru că „stă acasă”.

„Doamne ferește! Pe mine nu mă mai interesează ce face galeria. Eu nu știu, ce să zic acum. Eu cum să fiu antrenor? Eu stau acasă acum”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Reclamă

Fanii care protestează faţă de modul în care Gigi Becali conduce FCSB au postat un mesaj în care au descris evenimentele petrecute la meci.

„Ne-a fost interzis accesul în stadion cu acest banner, de către club. ATENȚIE, de către club și nu de jandarmerie. Așadar FCSB a trecut la următorul nivel, cenzura.

Pentru că de ce nu, doar este Faci Ce Spune Becali. Voi reveni cu amănunte suplimentare atât aici cat si pe pagina Fii patron/NU antrenor”, au transmis fanii, pe contul de Facebook Hans Gruber.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous, mesaj direct după FCSB – Sepsi 2-1

Elias Charalambous a spus că jucătorii săi au avut o reacție bună după 0-4 cu Rapid și că victoria de pe Arena Națională este una importantă. Totuși, cipriotul a menționat că elevii săi trebuie să rămână motivați în continuare, având în vedere că orice echipă le poate pune probleme roș-albaștilor.

De asemenea, acesta le-a mulțumit suporterilor și a dezvăluit că echipa a avut mare nevoie de fani la partida cu Sepsi.

„A fost important să începem playoff-ul cu o victorie. Sunt doar 3 puncte în plus, trebuie să rămânem umili. Nu am realizat nimic, trebuie să continum să muncim. De săptămâna viitoare trebuie să începem din nou să muncim.

După meciul cu Rapid a trebuit să avem o reacție, să câștigăm următorul meci. Asta am vrut astăzi, să obținem cele 3 puncte.

Chiar dacă am câștigat, nu s-a întâmplat nimic. Trebuie să rămânem umili și să continuăm.

Adversarii nu au avut ocazii, au atacat doar când am făcut noi greșeli. Am decis să facem anumite schimbări, ok, dar important este că am câștigat meciul!

oman este un jucător foarte important pentru noi. Dacă un jucător ia mingea în careul lui și o ține la picior înseamnă că are încredere. Greșelile sunt o parte din meci, dar datorită golului său am reușit să câștigăm.

Reclamă

Pentru mine este bine să avem 7 puncte peste adversari, dar sincer să fiu nu înseamnă prea mult. Mai avem 9 finale de jucat, trebuie să tratăm aceste meciuri ca pe niște finale.

Toate echipele ne pot pune probleme. Craiova a urcat acum pe 2. Orice se poate schimba în fiecare spătămână.

Vreau să le mulțumesc fanilor! Le-am cerut să fie alături de echipă. Am spus că avem nevoie mai mult ca oricând de ei la meciul de astăzi.”, a spus Elias Charalambous.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și