Închide meniul

Florin Răducioiu l-a făcut praf pe Florinel Coman, după Dinamo – FCSB 0-1: „E lipsă de respect, o dovadă de aroganţă”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 noiembrie 2023, 0:02

Reclamă
Florin Răducioiu l-a făcut praf pe Florinel Coman, după Dinamo – FCSB 0-1: „E lipsă de respect, o dovadă de aroganţă

Avertismentul lui Florin Răducioiu pentru Edi Iordănescu chiar în ziua în care România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor

Florin Răducioiu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Florin Răducioiu l-a făcut praf pe Florinel Coman, după Dinamo – FCSB 0-1. „Mbappe” a marcat singurul gol al meciului cu o execuţie fabuloasă din lovitură liberă, iar la final i-a ironizat pe rivali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai exact, Florinel Coman a spus despre Dinamo că este o „echipă mică”, declaraţie care l-a scos din minţi pe Răducioiu.

Florin Răducioiu l-a făcut praf pe Florinel Coman, după Dinamo – FCSB 0-1

„E o lipsă de respect. O dovadă cumva de aroganță. Nu mi se pare ca el joacă la o echipă mare. Nu câștigă nimic de ani de zile. E un jucător care a încercat să plece în Occident, dar n-a reușit să facă asta tocmai din cauza lui. Mai are de învățat”, a spus Florin Răducioiu la primasport.ro.

Ironie devastatoare a lui Florinel Coman, după Dinamo – FCSB 0-1

Ironie devastatoare a lui Florinel Coman, după ce a marcat în Dinamo – FCSB 0-1. Florinel Coman a decis marele derby cu Dinamo, iar FCSB s-a distanţat la 5 puncte de CFR Cluj. Coman a marcat un gol superb din lovitură liberă.

La finalul derby-ului de pe Arena Naţională, Florinel Coman a avut un discurs euforic. Ajuns al doilea căpitan la FCSB, Florinel Coman are parte de un sezon de vis. A marcat  de 6 ori în acest sezon al Ligii 1.

Reclamă

A fost un meci greu, în derby-uri se cam uită de fotbal şi se joacă mai dur. Ambele echipe nu vor să piardă. Cred că dăruirea şi până la urmă calitatea au făcut diferenţa. O lovitură liberă, o execuţie foarte frumoasă. Exersez şi este normal.

Am bătut să scap de ea, normal. Fiecare… mi-a spus să bat repede, eu voiam să bat în careu. Aveam pregătită o fază fixă. Mi-a spus să bat repede şi să plec din acel loc.

Ne aşteptam ca Dinamo să joacă un joc defensiv. Mereu cu echipele mai mici e aşa. Au jucat foarte bine şi ei, până la urmă este foarte bine că am câştigat.

Reclamă 4 / 0/3

Una dintre cele mai frumoase perioade, mă bucur că mi se întâmplă aceste lucruri. Sigur este loc de creştere, am venit motivaţi. Vreau să mă pregătesc din ce în ce mai bine. Avem un obiectiv şi vrem să ni-l îndeplinim. Am spus că nu trebuie să dăm cu piciorul din nou, am intrat în vestiar şi am spus că nu trebuie să pierdem jocul, indiferent dacă vom suferi.

Este normal, până la urmă orice echipă care joacă împotriva noastră… dacă ne uitam la clasament, trebuia să îi batem 5-0 sau 6-0. Ştiam că ne aşteaptă un meci greu şi important e că nu am cedat psihic„, a spus Florinel Coman la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și