Închide meniul

Florinel Coman, dezvăluri despre perioada de coşmar de la FCSB! Cum a reuşit „Mbappe” să redevină favoritul patronului

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 ianuarie 2024, 15:15

Reclamă
Florinel Coman, dezvăluri despre perioada de coşmar de la FCSB! Cum a reuşit „Mbappe să redevină favoritul patronului

Florinel Coman, dezvăluri despre perioada de coşmar de la FCSB

Florinel Coman, în timpul unui meci / Hepta

Florinel Coman a venit cu dezvăluri despre perioada de coşmar prin care a trecut la FCSB. Totul după o accidentare gravă care l-a ţinut departe de gazon o lungă perioadă de timp. Atacantul roş-albaştrilor s-a „rupt” în confruntarea cu Backa Topola, din 2020, şi a trecut prin momente grele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coman şi-a amintit cât de grea a fost recuperarea, mai ales că a decis să nu se opereze. „Mbappe” este acum unul dintre cei mai buni jucători ai liderului Ligii 1 şi a redevenit favoritul lui Gigi Becali.

Florinel Coman, dezvăluri despre perioada de coşmar de la FCSB

Florinel Coman şi-a regăsit motivaţia cu ajutorul familiei şi este în cel mai bun moment al carierei. Face un sezon de vis. Are 9 goluri şi 8 pase decisive şi poate pleca pentru 5 milioane de euro, atât cât e clauza lui reziliere.

M-am pregătit mult mai bine decât o făceam înainte, mi-am creat o rutină foarte bună și dacă legi cu o motivație n-are cum să nu-ți iasă. Și nașterea copilului a contat.

Eram într-un moment foarte bun atunci când m-am accidentat. Și nu m-am accidentat singur, am fost lovit. Așa că nu știu ce să spun. Apoi mi-a fost mai greu, simțeam o durere la gleznă, nu puteam să lovesc, să sprintez, să împing foarte bine cum o făceam.

Reclamă

Am fost la domnul Codorean, mi-a creat niște tălpici cu care nu mă simțeam comod, nu puteam să joc. Mi-a spus că trebuie să le fosesc pentru a-mi corecta mersul pentru că deviasem de la mersul pe care-l aveam. Îmi trăgeam piciorul în interior.

Eu călcând în exterior, după accidentare mi-era frică și călcam pe lateral pentru a-mi proteja glezna. Mi-a fost greu. De acolo și accidentarea la inghinali. Dar până la acea accidentare eu nu am avut nicio problemă. Nu am fost la cabinet pentru nimic, nu am avut nicio jenă la fesă sau la gambă.

Trebuia să mă operez, dar nu m-am operat, au fost șase luni pierdute, în care am ales să mă refac. Am ales să nu mă operez. Și, la șase luni, la primul meci cu domnul Edi, venise la noi, cu Sepsi, m-a călcat pe gleznă, am sărit și mi-a sărit și inghinalul„, a declarat Florinel Coman pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali vrea să îi schimbe postul lui Florinel Coman

Gigi Becali anunţă că viitorul lui Florinel Coman a fost decis. Patronul FCSB-ului a dezvăluit că a luat hotărârea după ce l-a sunat pe Gică Hagi. Urmează o schimbare importantă în primul 11 al liderului din Liga 1.

Becali a vorbit cu Gică Hagi şi anunţă că şi-a găsit atacant! Andrea Compagno iese total din calcule şi i se grăbeşte plecarea de la vicecampioana României. Locul italianului va fi luat de Florinel Coman, care va fi noul vârf de la FCSB.

Am vorbit despre fotbal cu Gică. L-am întrebat despre un atacant, i-am zis că îmi trebuie un atacant şi i-am cerut un sfat. I-am zis că nu se mai bate cu mine acum. A zis: ‘Gigi, eu nu am cum să mă bat cu tine, tu bagi bani’. Mi-a dat un sfat… A zis să nu mai caut atacant, să îl bag pe 7 atacant şi o să văd atacant cum nu există în România.

M-am dus la Coman la masă şi i-am zis: ‘Hagi a zis că poţi să joci atacant şi aşa o să te bag’, dar el a zis ‘Da, dar să mă antrenez aşa, să mă deprind un pic’. O să încercăm cu el atacant, urmez sfatul lui Gică…„, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și