Închide meniul
EXCLUSIV

Fotbalistul cu care Mihai Stoica are o relaţie specială a vorbit despre oferta din partea FCSB! Decizia pe care a luat-o

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 10 ianuarie 2024, 17:02

Fotbalistul cu care Mihai Stoica are o relaţie specială a vorbit despre presupusa ofertă de la FCSB. Eduard Florescu a declarat că au existat şi oferte reale, după ce s-a spus că l-au dorit FCSB şi Dinamo, dar că momentan el a ales să rămână la FC Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eduard Florescu a marcat două goluri în ultimul meci disputat de FC Botoşani înainte de pauza de iarnă. Botoşani a învins-o surprinzător, cu 2-0, pe Oţelul Galaţi, Florescu fiind autorul unei „duble”.

Fotbalistul cu care Mihai Stoica are o relaţie specială a vorbit despre oferta din partea FCSB

Am ales să rămânem în ţară. Cred că vom avea câştig de cauză pentru că suntem obişnuiţi cu temperatura de aici.

Condiţiile sunt foarte bune aici şi aşteptăm reluarea campionatului.

Nu mă simt atât de bine cum ar fi trebuit, având în vedere că fac cel mai bun sezon al meu de până acum. Având în vedere situaţia echipei, nu pot fi atât de bucuros.

Reclamă

(n.r.: despre ofertele de la FCSB şi Dinamo) Au existat şi oferte reale, dar momentan sunt aici, mă gândesc să salvăm această echipă.

(n.r.: dacă există posibilitatea să plece) Nu ştiu ce să spun, întrebaţi pe patron. Momentan sunt aici şi îmi fac treaba aici, sper să o scoatem la capăt.

Reclamă 4 / 0/3

„Visul meu pentru acest an e să scoatem echipa din zona retrogradării”

Visul meu? Am mai multe, dar visul meu pentru acest an e să scoatem echipa din zona aceasta, să o salvăm, pentru că Botoşaniul are nevoie de echipă în prima divizie.

Am avut o discuţie cu domnul Iftime, a avut şi dânsul cu toată echipa, în continuare ne susţine necondiţionat.

(n.r.: despre EURO) Ăsta e visul oricărui jucător, să joace pentru naţională, dar sunt conştient că sunt jucători mult mai bine cotaţi ca mine şi cu jocuri mai bune care nu au fost convocaţi. Eu încerc să îmi fac treaba şi vedem, Dumnezeu are un plan pentru fiecare.

(n.r.: despre transferul istoric al lui Drăguşin la Tottenham) Este îmbucurător că vom avea din nou un jucător român în cel mai puternic campionat din lume. Îi urez multă baftă şi să ne facă mândri”, a declarat Eduard Florescu după ce FC Botoşani s-a antrenat astăzi la baza FCSB.

Ce spunea Mihai Stoica despre Eduard Florescu după „dubla” acestuia contra Oţelului Galaţi

Mihai Stoica l-a lăudat pe Eduard Florescu după ce acesta a înscris două goluri contra Oţelului. Florescu i-a făcut praf pe anumiţi colegi ai săi, pe care i-a acuzat că s-au dat loviţi după meciul cu Dinamo, iar discursul său a fost apreciat de către Mihai Stoica.

Să îți spun ceva. De regulă, te cenzurezi. Sunt chestii care se spun în vestiar. Nu prea le spui la TV, nu dă foarte bine când îți acuzi colegii. Chiar dacă ai dreptate.

Mie îmi plac fotbaliștii care au ceva de spus. M-am săturat să aud clișee, că n-a fost cum a zis Mister, că suntem vinovați… omul a fost cinstit!

Reclamă

Florescu face sezonul vieții. Îl știu de când era puști, am o relație specială cu el”, a spus Mihai Stoica pentru orangesport.ro după ce a văzut discursul lui Florescu.

 

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
Vezi toate știrile
Citește și