Închide meniul

Fotbalistul FCSB-ului ce valorează mai mult decât tot lotul lui Dinamo şi care i-ar putea umple conturile lui Becali: „E complet”

Bogdan Stănescu Publicat: 23 decembrie 2023, 23:10

Reclamă
Fotbalistul FCSB-ului ce valorează mai mult decât tot lotul lui Dinamo şi care i-ar putea umple conturile lui Becali: „E complet

Fotbalistul FCSB-ului ce valorează mai mult decât tot lotul lui Dinamo

Darius Olaru şi Florinel Coman bat palma după un gol marcat de FCSB contra lui CFR Cluj / Profimedia Images

Fotbalistul FCSB-ului ce valorează mai mult decât tot lotul lui Dinamo este Darius Olaru. Site-ul de specialitate transfermarkt.com a actualizat cotele jucătorilor din Liga 1, iar Darius Olaru e evaluat la 6,5 milioane de euro, cu 1,2 de euro mai mult decât înainte. Lotul lui Dinamo este evaluat în prezent de transfermarkt.com la 6,45 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi cota lui Florinel Coman a crescut cu 1 milion de euro, ajungând de la 4 la 5 milioane de euro. Este chiar clauza de reziliere pe care o are extrema stângă a FCSB-ului.

Fotbalistul FCSB-ului ce valorează mai mult decât tot lotul lui Dinamo şi care i-ar putea umple conturile lui Becali

Bogdan Andone, care a antrenat-o şi el în trecut pe FCSB, e de părere că Darius Olaru ar putea face faţă în orice campionat din lume.

„Eu am spus-o de vreo doi ani. Darius Olaru este fotbalistul care îți face faza defensivă, este muncitor.

Apare și la finalizare, șutează cu dreptul, cu stângul. Intră în careu, deci pot să spun că este un jucător complet pentru fotbalul nostru.

Reclamă

Este un jucător care s-ar adapta în orice campionat din lume. Marea noastră problemă când ieșim în fotbalul din străinătate este reprezentată de partea fizică”, a spus Bogdan Andone pentru digisport.ro.

Gigi Becali a declarat că, pentru el, orice fotbalist este de vânzare, dar pentru Darius Olaru e de aşteptat să ceară o sumă foarte mare, având în vedere cota jucătorului şi importanţa lui la echipa pe care o patronează milionarul din Pipera.

Darius Olaru visează la EURO 2024, după ce FCSB a încheiat anul cu o victorie: „Trebuie să arăt că merit să fiu acolo”

Darius Olaru visează la EURO 2024, după ce FCSB a încheiat anul cu o victorie. Mijlocașul vicecampioanei a vorbit despre obiectivele sale de pe plan personal, la finalul meciului cu Poli Iași.

Reclamă 4 / 0/3

Partida dintre Poli Iași și FCSB a contat pentru etapa cu numărul 21 a sezonului de Liga 1. După această victorie, cu scorul de 3-1, FCSB a intrat în pauza de iarnă cu un avans de 8 puncte faţă de CFR Cluj, având în vedere că echipa lui Mandorlini a învins-o şi ea, cu 4-0, pe U Cluj în derby-ul Clujului.

După meciul cu Poli Iași, Darius Olaru a fost euforic, având în vedere faptul că „roș-albaștrii” merg în vacanță cu o victorie în ultimul meci al anului. De asemenea, căpitanul de la FCSB a vorbit și despre o posibilă convocare la EURO 2024.

„Cred că am făcut un meci foarte bun în această seară. Am avut foarte multe acțiuni, mă bucur de această victorie. Mă gândeam că o să fie cel mai greu meci din acest an, dar am făcut o partidă foarte bună. Am meritat cele 3 puncte.

Ne-am gândit doar la victorie. Este bine că am încheiat așa anul, dar am dat cu piciorul la unele situații bune, de a crește diferența față de CFR Cluj. Totuși, să sperăm că mâine și poimâine se vor încurca și adversarele. În play-off se va da bătălia.

Am ratat titlul anul trecut, anul acesta am început foarte bine, cred că merităm această diferență de puncte. Cu toții ne dorim să câștigăm campionatul. Vreau să fiu și la EURO, dar mai este mult, trebuie să arăt că merit să fiu acolo”, a spus Darius Olaru după meci, potrivit sursei citate.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Alpine a anunţat o achiziţie importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și