Închide meniul

Gică Hagi a făcut iureş şi la conferinţa de presă! A dat-o exemplu pe FCSB: „La ei se poate, la noi nu!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 decembrie 2023, 8:28

Reclamă
Gică Hagi a făcut iureş şi la conferinţa de presă! A dat-o exemplu pe FCSB: „La ei se poate, la noi nu!

Gică Hagi l-a auzit pe Mihai Rotaru şi a cerut să intre în direct

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Gică Hagi a făcut iureş şi la conferinţa de presă, după meciul Farul – Rapid, scor 0-0, din etapa a 21-a a Ligii 1. Marcel Bîrsan nu i-a validat trei goluri campioanei României şi a stârnit furia „Regelui”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul Farului este sigur că cel puţin o reuşită a jucătorilor săi a fost anulată incorect. Hagi a dat-o exemplu pe FCSB, după faza din minutul 59. Adrian Mazilu a înscris, dar faza a fost întoarsă, după ce oficialii din camera VAR au văzut un fault comis de Budescu, care l-a călcat pe Săpunaru.

Gică Hagi a făcut iureş şi la conferinţa de presă

Gică Hagi şi-a făcut cruce când a văzut că reuşita lui Mazilu nu a contat. A avut un mesaj şi pentru contestatarii săi.

Să nu uitaţi că Farul în acest an a câştigat campionatul, a făcut un lucru incredibil. Am câştigat de la început la sfârşit. Din păcate am avut foarte multe accidentări, foarte multe! Încercăm să găsim alternative. Puteam să marcăm şi azi, golul 2 a fost valabil şi ni s-a anulat. Golul 2 a fost valabil şi nu s-au dat reluări la TV!

Inclusiv colegi de-ai mei îmi explicau cum e. De parcă numai ei văd meciuri, că eu nu văd meciuri? Nouă ni se întoarce, de partea cealaltă nu! Cu FCSB s-a întors, mai ales ce gol a dat Coman. La ei se poate, la noi nu. Mie mi-a dat roşu! Asta e.

Reclamă

Asta cu cartonaşele galbene (n.r. primite de jucătorii Farului împotriva Rapidului) a fost comedie. În prima repriză 3 cartonaşe galbene. Le dăm cartonaşe, îi băgăm cât mai multe. Eu nu am bani, de unde să semnez atâţia jucători. Noroc că am juniori„, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Farul a urcat pe locul 5 în Liga 1, după remiza cu Rapid. Hagi abia aştepta vacanţa.

Bineînţeles că vin Sărbătorile şi trebuie să fim buni, să ne încărcăm bateriile. S-au întâmplat nişte lucruri, cel puţin interne, de accidentări, incredibile. Nu a fost aşa cum s-a spus, lotul de anul trecut… eu nu am avut de la început lotul de anul trecut.

Reclamă 4 / 0/3

Fotbalul nu e prioritar în România, dar e fundamental în afară. Am văzut asta în pandemie. Afară toţi bagă bani, la noi de ce nu se bagă bani?!

Am nevoie de vacanţă, să reflectez, să încerc să fiu mai bun la anul. Analiză, tragem nişte rezultate şi sperăm să o facem bine. Dar nu uitaţi, e anul incredibil al lui Farul. Toţi băieţii care au fost au creat istorie la Constanţa!„, a mai spus Hagi.

Constantin Budescu, uluit de ceea ce se întâmplă la sistemul VAR în România

Budescu i-a arătat cu degetul pe arbitrii din cabina VAR şi nu îşi explică de ce a fost anulat un gol după un fault făcut de el la mijlocul terenului.

Noi am încercat să ne facem treaba, să marcăm, probabil că trebuia să înscriem şi a patra oară ca să se pună. Asta e, încheiem anul binişor. Sperăm ca la anul să câştigăm mai multe meciuri acasă. Dacă le câştigam, eram sus de tot!

Am început destul de prost, au fost şi acele meciuri de Europa, a fost puţin dificil. Bine că ne-am revenit şi am ieşit din acea pasă proastă. Am pierdut puncte în minutul 90, în minutul 91, cu 4 puncte puteam să spunem că suntem bine.

Am tot vorbit de diferenţa mică de clasament, dar zic eu că este unul dintre cele mai echilibrate campionate. Lupta o să se dea până în ultima etapă. Ne pare oarecum rău de punctele pe care le-am irosit acasă.

Stau următoarea etapă. Eu am atins şi mingea, şi piciorul lui. Nu ştiu cum se judecă. Nu mai vreau să vorbesc, am avut un penalty, henţ… nu s-a vorbit de penalty-urile de la UTA. Noi nu prea suntem băgaţi în seamă. Cu Larie i s-a dat galben după ce i s-a spus de la VAR. Se spune şi la galben? Se anunţă şi la VAR sau am făcut noi nişte reguli pe aici pe la noi?„, a declarat Constantin Budescu.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și