Închide meniul

Giedrius Arlauskis, dezvăluiri uluitoare despre un scandal cu Dan Petrescu: „Eu sunt dilău! Am sărit, s-a închis în birou”

Alex Ioniță Publicat: 15 decembrie 2023, 17:23

Reclamă
Giedrius Arlauskis, dezvăluiri uluitoare despre un scandal cu Dan Petrescu: Eu sunt dilău! Am sărit, s-a închis în birou”

Giedrius Arlauskis, dezvăluiri uluitoare despre un scandal cu Dan Petrescu

Colaj Giedrius Arlauskis și Dan Petrescu / Profimedia

Giedrius Arlauskis a făcut dezvăluiri uluitoare despre un scandal cu Dan Petrescu. Fostul portar al celor de la CFR Cluj a povestit un episod mai puțin știut, din perioada în care „Bursucul” era antrenorul clujenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arlauskis este unul dintre cei mai importanți jucători străini care a evoluat în Liga 1. De-a lungul carierei, în România, a câștigat titluri de campion alături de Unirea Urziceni, FCSB și CFR Cluj.

Giedrius Arlauskis, dezvăluiri uluitoare despre un scandal cu Dan Petrescu. Ce s-a întâmplat la finalul unui meci

Fostul portar al celor de la FCSB sau CFR Cluj a vorbit despre un conflict pe care l-a avut cu Dan Petrescu, la capătul unui meci din Liga 1. Se întâmpla la finalul unui duel al echipei din Gruia, cu FC Botoșani, câștigat de către ardeleni cu scorul de 4-1.

În acel meci, lituanianul a încasat un gol aproape de final, iar „Bursucul” ar fi transmis faptul că echipa sa a a jucat „fără portar”. De la aceste vorbe ale lui Dan Petrescu a început conflictul povestit de Arlauskis.

“Am avut non-stop clinciuri cu Petrescu. O dată am sărit, cu nebuniile mele. Într-un meci cu Botoşani la Cluj, am câştigat 4-1. Prima repriză au avut ei două ocazii mari, am scos. Apoi am rezolvat cu 4-0. În minutul 90 şi ceva, fuge pe contraatac, dă la poartă, scot cu piciorul şi direct o dă colţul lung, gol. 4-1 pentru noi.

Reclamă

Se fluieră finalul şi Petrescu se întoarce la bancă şi strigă: ‘Am jucat fără portar!’. Băi… Când am mers la galerie au venit la mine şi m-au întrebat dacă am auzit ce a zis. Nu îmi mai ardea de galerie, mi s-a pus pata repede şi aşa sunt cu problemele mele emoţionale. M-am dus glonţ în vestiar şi am strigat: ‘Petresculeeee, unde eşti?’. Toată lumea se bucura pe acolo.

Prin vestiar, coridorul duce spre biroul lui. Dar sunt două uşi acolo. Eu stăteam pe lângă uşă şi am strigat la el: ‘Bă, vino-ncoa!’. S-a ascuns şi s-a închis cu uşa. Nu îi făceam nimic. Eu nu sunt violent. Cred doar că îl înjuram de rupeam. Niciodată nu m-am bătut vreodată. Vedeam imaginile cu mine când aveam ieşirile nervoase. Ştii cât de rău îmi părea după aia?

Făceam pe moment să câştig meciul. Îmi era ruşine a doua zi. Apoi vorbeam şi cu jucătorul şi îi spuneam că sunt eu dilău!” a spus Arlauskis, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Palmares impresionant pentru Giedrius Arlauskis, care s-a retras din fotbal

Giedrius Arlauskis s-a retras din fotbal. Portarul lituanian, în vârstă de 36 de ani, era liber de contract din luna februarie a acestui an, atunci când s-a despărţit de Universitatea Craiova.

Arlauskis a fost de 7 ori campion al României. El a cucerit un titlu cu Unirea Urziceni, unul cu FCSB, iar celelalte 5 le-a luat cu CFR Cluj. Lituanianul mai are în palmares două Supercupe ale României, ambele cucerite cu CFR Cluj, şi o Cupă a României şi o Cupă a a Ligii României, cucerite cu FCSB.

Alături de Rubin Kazan, Arlauskis a cucerit Cupa Rusiei. Pentru echipa rusă, lituanianul a evoluat în perioada 2010-2014, după ce s-a despărţit de Unirea Urziceni.

La întoarcerea în România din Rusia, Arlauskis a semnat cu FCSB, pentru care a jucat un sezon. A fost, de altfel, sezonul în care „roş-albaştrii” au reuşit o triplă istorică. Costel Gâlcă a antrenat echipa lui Gigi Becali în acel sezon. În afară de echipele româneşti, Arlauskis a mai evoluat pentru Watford, Espanyol şi Al-Shabab. Arlauskis a jucat şi pentru naţionala Lituaniei, apărând poarta lituanienilor în 21 de meciuri.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și