Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit cât va lipsi Vlad Chiricheş după ultima accidentare: „Îmi pare rău de el”

Bogdan Stănescu Publicat: 22 aprilie 2024, 13:00

Reclamă
Gigi Becali a dezvăluit cât va lipsi Vlad Chiricheş după ultima accidentare: „Îmi pare rău de el

Gigi Becali a dezvăluit cât va lipsi Vlad Chiricheş după ultima accidentare: "Îmi pare rău de el"

Vlad Chiricheş salută galeria FCSB-ului / Profimedia Images

Gigi Becali a dezvăluit cât va lipsi Vlad Chiricheş după ultima accidentare. Chiricheş revenise pe teren de curând, după o perioadă lungă de absenţă, iar acum va sta iar pe bară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a subliniat astăzi că Vlad Chiricheş va absenta o lună din echipa FCSB-ului.

Gigi Becali a dezvăluit cât va lipsi Vlad Chiricheş după ultima accidentare: „Îmi pare rău de el”

(n.r.: Despre Chiricheş ce se mai aude?) 4 săptămâni. Asta e. Îmi pare rău de el. S-a antrenat foarte bine, deja era o soluţie. Am câştigat 4 meciuri cu el în teren, mi se pare. E mare lucru. Nu era el, nu se ştia ce se întâmpla”, a declarat astăzi Gigi Becali la palat.

Elias Charalambous a făcut, recent, un anunţ teribil despre Vlad Chiricheş. Antrenorul celor de la FCSB a spus că, din primele informaţii, sezonul s-a încheiat pentru Vlad Chiricheş.

Vlad Chiricheş s-a accidentat după un duel cu Albion Rrahmani şi a fost nevoie să fie schimbat cu Dawa. Şi Olaru a spus că accidentarea lui Chiricheş este gravă şi anume că are fractură.

Reclamă

„Am început foarte bine meciul, am reuşit să dăm gol. Din nefericire, am primit două goluri foarte devreme în meci, când încercam să îl dăm pe al doilea. Am controlat jocul în ambele reprize. Am încercat să înscriem şi al treilea gol, ca să câştigăm meciu, dar nu am reuşit. Am văzut oameni dezamăgiţi. Asta înseamnă foarte mult pentru minte. Ne odihnim şi de mâine pregătim meciul următor. Câteodată schimbările ajută, câteodată nu. Din primele informaţii, s-ar putea să îl pierdem până la finalul sezonului. Sper să nu fie adevărat”, a spus Elias Charalambous la digisport.ro.

Anunţul lui Gigi Becali despre transferurile lui Louis Munteanu şi Denis Alibec! Câţi bani va investi pentru Liga Campionilor

Anunţul lui Gigi Becali despre transferurile lui Louis Munteanu şi Denis Alibec a venit după remiza dintre FCSB şi Rapid. Patronul liderului din Liga 1 a vorbit despre planurile din această vară.

La un pas de titlul în Liga 1, după o pauză de 9 ani, Gigi Becali vrea să ajungă în Liga Campionilor. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că va aduce 6-7 jucători, iar 3-4 dintre ei vor fi din România. Becali este dispus „să rişte” 2-3 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă vrea Dumnezeu, ne calificăm în Liga Campionilor. Ca să reziști pe ambele fronturi nu mai merge ca înainte. Nu mai fac așa, o să iau 6-7 jucători, 3-4 din România, iar pe restul să îi aleagă ei (n.r. – MM Stoica, Mihai Pintilii și Elias Charalambous), că de asta sunt specialiști.

Louis Munteanu e o soluție de viitor. El mai are contract un an cu Fiorentina, cum să dau un milion jumate pe el? Peste jumătate de an e liber. Dau 400.000 maxim. Ei vor să scoată banii pe care i-au plătit pe el.

Alibec, dacă e liber, e bun, te folosești de el. Îi faci contract pe un an și îți faci treaba cu el. Trebuie riscat. Aș risca 2-3 milioane, dar pot lua 50. Eu să iau acum campionatul și după știu ce să fac, am învățat din greșeli.

Eu nu sărbătoresc titlul. Eu sărbătoresc când iau bani. Jucătorii și clubul trebuie să sărbătorească, ei au luat titlul. Am luat eu medalie? Eu sărbătoresc dacă ajungem în Liga Campionilor, atunci o să merg la meciuri să mă relaxez. Iau banul, nu mai am treabă”, a declarat Gigi Becali, la palat.

FCSB – Rapid 2-2! Derby spectaculos pe Arena Naţională. Echipa lui Charalambous mai are de aşteptat până să devină campioană

Pe Arena Naţională, în faţa a peste 45.000 de spectatori, gazdele au început cu un gol al lui Florinel Coman, anulat pentru ofsaid în minutul 3. FCSB a deschis totuşi scorul, prin Darius Olaru, în minutul 10. Rapidul a avut o reacţie incredibilă şi a preluat conducerea în numai patru minute. Mai întâi a egalat Krasniqi (min. 12), apoi Albion Rrahmani a înscris şi el (min. 16) şi giuleştenii conduceau cu 2-1. În minutul 21 a marcat şi Hasani pentru Rapid, însă golul a fost anulat pentru ofsaid la Rrahmani.

Elevii lui Charalambous au ratat incredibil în minutul 39, prin Miculescu, care a lovit prost balonul cu capul, din careul mic, trimiţând peste poartă. La pauză Charalambous l-a aruncat în luptă şi pe Alexandru Băluţă, iar acesta a egalat în minutul 57, din pasa lui Radunovic. Aioani a intervenit, în minutul 64, la şutul lui Florinel Coman, iar până la final, în ciuda dominării clare a roş-albaştrilor, nu s-a mai înscris, meciul terminându-se la egalitate, 2-2.

În clasamentul Ligii 1, FCSB este lider, cu 45 de puncte, iar Rapid e pe locul 5, cu 29 de puncte.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și