Închide meniul

Gigi Becali, „gaură” financiară uriaşă la FCSB. Cu câţi bani a putut împrumuta clubul în 2023

Alex Masgras Publicat: 29 decembrie 2023, 12:58

Reclamă
Gigi Becali, „gaură financiară uriaşă la FCSB. Cu câţi bani a putut împrumuta clubul în 2023

Gigi Becali i-a făcut tactica lui Elias Charalambous la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a făcut bilanţul la final de an! Patronul celor de la FCSB a dezvăluit câţi bani a investit în 2023 la formaţia roş-albastră. La finalul anului, după 21 de etape, FCSB se află pe primul loc, cu 44 de puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Distanţa faţă de CFR Cluj, ocupanta locului 2, este de 8 puncte, iar Becali speră ca sezonul acesta să obţină titlul. FCSB nu a mai ieşit campioană din 2015.

Gigi Becali a făcut bilanţul la final de an!

La final de an, Becali a tras linie şi a dezvăluit că a investit aproape 15 milioane de euro în acest an, chiar dacă a declarat că, dacă va ajunge la 6-7 milioane, atunci se va retrage.

„Am ajuns la aproape 15. De la 3-4, știi că am zis atunci că scosesem banii și aveam vreo 2-3 milioane. Am zis că dacă ajung la 6-7 milioane mă retrag. Normal, acum dacă mă țineam de cuvânt mă retrăgeam, dar deja am 15 milioane împrumutați.

Păi ce crezi? Joci la fotbal? Nu ai văzut Gică ce a zis? Domne, nu mai pot! Am făcut ce-am putut. Și ăla e Hagi, știe să scoată din fotbal, face fotbaliști, drege.

Reclamă

Și dup-aia vine unul și zice că de ce face Becali schimbarea, echipa. Sunt 15 milioane și cu 10 dinainte, deci vreo 25 de milioane de euro. N-am renunțat atunci la 9,3 milioane? Deci 25. Dar nu e minus, că dacă eu vreau s-o vând iau 50 pe ea”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Marius Şumudică, laude pentru FCSB la final de an

Marius Şumudică a oferit declaraţii despre situaţia lui Damjan Djokovic, mărturisind că acesta merita să primească mai multe şanse la FCSB. Însă, „Şumi” a declarat că Gigi Becali ştie mai bine ce are de făcut la echipa sa, iar în acest context, la lăudat pe patronul roş-albaştrilor pentru faptul că formaţia sa este lider detaşat în Liga 1.

De asemenea, tehnicianul lui Gaziantep este de părere că FCSB are, de departe, cele mai mari şanse să devină campionaă la finalul sezonului, fiind peste rivalele Rapid sau CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

„Domnul Becali știe mai bine (n.r.- în cazul lui Djokovic). Nu avem ce să îi spunem pentru că este pe primul loc cu șanse mari să câștige campionatul. Ei au cele mai mare șanse. Au cel mai consistent joc, peste CFR Cluj, peste Universitatea Craiova, peste Rapid. Trebuie să fim corecți”, a declarat Marius Şumudică, conform digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și