Închide meniul

Giovanni Costantino a criticat dur arbitrajul după Farul – FCU Craiova 1-0: „Arbitrul nu a văzut! A fost penalty”

Alex Ioniță Publicat: 26 ianuarie 2024, 23:15

Reclamă
Giovanni Costantino a criticat dur arbitrajul după Farul – FCU Craiova 1-0: Arbitrul nu a văzut! A fost penalty”

Giovanni Costantino a criticat dur arbitrajul după Farul - FCU Craiova 1-0.

Giovanni Constantino, într-o conferinţă de presă - Hepta

Giovanni Costantino a criticat dur arbitrajul după Farul – FCU Craiova 1-0. Tehnicianul formației patronate de Adrian Mititelu a vorbit despre partida de la Ovidiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul acestui meci a existat o fază controversată, în minutul 77, atunci când Compagnucci a lovit mingea în careul advers, iar mai apoi a fost lovit în picior de Damien Dussaut. Contactul a putut fi observat pe reluări, dar centralul partidei nu a dictat o lovitură de la 11 metri.

Giovanni Costantino a criticat dur arbitrajul după Farul – FCU Craiova 1-0

După meci, tehnicianul oltenilor a dezvăluit faptul că, în opinia sa, echipa din Bănie ar fi trebuit să primească penalty la faza menționată anterior. Totuși, Costantino a recunoscut că echipa sa nu a jucat bine și că unele lucruri „nu au funcționat” în jocul oltenilor.

Totodată, italianul a vorbit și despre o posibilă demitere și a spus că majoritatea oamenilor îl subapreciază pe Adrian Mititelu.

„A fost echilibrată prima repriză, deși au avut mai multe ocazii. S-a terminat 0-1, dar nu cred că scorul arată performanța echipei. Primul șut pe poartă a fost după 80 de minute, așa este. Am ajuns până la 20 de metri de poartă, dar nu am șutat. Le-am dat spații mari. Dacă defensivă nu funcționează bine, putem primi 5-6 goluri.

Reclamă

În seara asta nu au funcționat multe lucruri. A fost penalty, dar arbitrul nu a văzut. Aștept să văd un penalty pentru că nu am primit. Chițu și Baeten vor lipsi etapa următoare. Trebuie să fim mai eficienți. Noi trebuie să punem presiune asupra adversarului. Demitere? Îl subapreciați pe patron. Este o persoană inteligentă”, a spus Giovanni Costantino, potrivit digisport.ro.

Aurelian Chițu a acuzat dur arbitrajul după înfrângerea cu Farul

Jucătorul echipei patronate de Adrian Mititelu a menționat faptul că, în opinia sa, formația sa a fost dezavantajată de arbitraj. Aurelian Chițu spune că FCU Craiova ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri. Totuși, acesta a recunoscut faptul că echipa a făcut un meci slab și că nu este corect să dea vina doar pe arbitraj.

„Trebuie să recunoaștem că în seara asta nu am făcut un meci bun. Am intrat foarte slab. Era o șansă foarte bună pentru noi, de a rămâne în cursa pentru play-off. Am jucat foarte slab astăzi, la Rapid am jucat mai bine, dar am pierdut și acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Nu cred că meritam mai mult, dar am avut un penalty foarte clar. Nu ai cum, doar să nu vrei să îl dai! Nu e corect să vorbim despre arbitraj, am jucat slab, dar și în prima repriză am avut o lovitură liberă, s-a văzut că nu vede. Au fost și dueluri umăr la umăr, dădea fault doar pentru ei. Asta este.

Chiar simțim la fiecare meci o ură împotriva noastră. Noi am jucat foarte rău, dar și arbitrajul contează. Doar cu FCSB, în Cupă, am avut un arbitraj ok. Nu suntem într-o situație foarte bună, am început cu două înfrângeri (n.r. anul), trebuie să batem pe Dinamo neapărat!”, a spus Aurelian Chițu, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:20 Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!” 0:00 VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului 11
mai
23:50
VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei
11
mai
23:35
VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY
11
mai
23:21
Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană
11
mai
23:12
„Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!”
11
mai
23:12
Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!”
11
mai
22:49
FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă
11
mai
22:36
Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!”
11
mai
22:23
Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus
Vezi toate știrile
Citește și