Închide meniul

Hermannstadt – FC Botoşani 2-0. Echipa lui Iftime rămâne pe ultimul loc în Liga 1, în timp ce sibienii se apropie de play-off

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 28 ianuarie 2024, 16:36

Hermannstadt – FC Botoşani 2-0. Echipa lui Iftime rămâne pe ultimul loc în Liga 1, în timp ce sibienii se apropie de play-off

Hermannstadt - FC Botoşani 2-0. Echipa lui Iftime rămâne pe ultimul loc în Liga 1

Silviu Balaure, eroul lui Hermannstadt cu FC Botoşani. A marcat două goluri / Profimedia Images

Hermannstadt – FC Botoşani 2-0, într-un meci disputat duminică în Liga 1. Golurile partidei au fost marcate de Balaure, în minutele 10 şi 50.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui meci, FC Botoşani a rămas pe ultimul loc în Liga 1. Echipa patronată de Valeriu Iftime are doar 15 puncte, obţinut în 23 de etape. Moldovenii au un punct mai puţin decât Dinamo, aflată pe locul 15 în Liga 1.

Hermannstadt – FC Botoşani 2-0. Echipa lui Iftime rămâne pe ultimul loc în Liga 1

Hermannstadt e pe locul 7 acum în Liga 1, cu 32 de puncte obţinute în 23 de etape. Pe 6 este Sepsi, care are 33 de puncte.

Hermannstadt: Căbuz – Butean, Găman, Bejan, Opruţ – Balaure (Oroian ’71), Mino, Murgia (Biceanu ’82), Jipa (Ciubotaru ’71) – Iancu (Fonseca ’25, Antoche ’82)), Paraschiv. Antrenor: Marius Măldărăşanu

FC Botoşani: Ducan – R. Benzar, Sadiku, Miron, Ţigănaşu – Filip, Dican (Dragu ’74), Mitrov (Dragomir ’59) – Kaprof (L. Fulop ’31), Ilicic (Friday ’46), Caputa Ferreira (Cioiu ’74). Antrenor: Bogdan Andone

Reclamă

Cartonaşe galbene: Paraschiv ’52, Fonseca ’53, Mino ’58 / Ţigănaşu ’24, Benzar ‘81

Arbitri: Horia Mladinovici – Mircea Orbuleţ, Alexandru Ioan Corb – Bogdan Dumitrache

Camera VAR: Andrei Chivulete, Iuliana Demetrescu

Reclamă 4 / 0/3

Observatori: Marcel Savaniu, Claudiu Boaru

Duminică mai au loc în Superliga partidele Poli Iaşi – Universitatea Cluj (ora 17.00) şi Universitatea Craiova – FCSB (ora 20.00).

Lovitură dură pentru Zeljko Kopic după înfrângerea cu Rapid! Antrenorul nu poate conta pe doi jucători importanţi cu FCU Craiova!

Lovitură dură pentru Zeljko Kopic după înfrângerea cu Rapid. Antrenorul croat a pierdut doi titulari în meciul cu Rapid, încheiat cu scorul de 1-2.

Potrivit Radio Dinamo 1948, Josue Homawoo şi Gabriel Moura vor lipsi cu FCU Craiova. Primul va fi suspendat etapa viitoare, după ce a ajuns la 4 cartonaşe galbene, în timp ce al doilea este accidentat.

Moura ar avea o tăietură, iar şansele să fie recuperat pentru meciul important cu FCU Craiova sunt extrem de mici. FCU Craiova – Dinamo se joacă vineri, 2 ianuarie, de la ora 20:00. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Giuleştenii au învins dramatic Dinamo, în deplasare, cu 2-1, cu un gol marcat în minutul 90 de Borisav Burmaz. Jayson Papeau a deschis scorul în minutul 44, dar bucuria giuleştenilor a fost de scurtă durată, deoarece Dinamo a restabilit egalitatea la ultima fază a primei reprize, prin Abdallah.

Borisav Burmaz a adus victoria echipei sale cu un şut superb, din întoarcere, în minutul 90. La scorul de 1-1, Dinamo a avut o bară, în minutul 56, la un şut al lui Dennis Politic.

Reclamă

Hakim Abdallah, un car de nervi după Dinamo – Rapid 1-2

Hakim Abdallah a fost un car de nervi după Dinamo – Rapid 1-2. Atacantul formației din Ștefan cel Mare, care a și marcat singurul gol al „câinilor”, s-a arătat dezamăgit de faptul că echipa sa nu a reușit să obțină puncte la partida de pe Arena Națională.

„Fiecare meci este diferit, trebuie să o luăm meci cu meci. Cred că am jucat bine azi, am ratat mult şi e clar că trebuie să mai lucrăm la acest aspect. E nevoie să gândim pozitiv. Lucrăm din greu, dar trebuie să lucrăm şi mai mult.

La faza golului am înscris mai mult din instinct. A fost un corner, a şutat Ilic, iar înainte să tragă el am fost sigur că balonul ajunge în zona mea şi mi-am spus să o ating uşor. A fost bine că am egalat repede, să nu intrăm la pauză conduşi, dar nu a fost de ajuns.

Cred că meritam cele trei puncte azi sau măcar un egal. Noi am luptat pentru victorie şi am pierdut pentru că ne-a lipsit ceva, ultima execuţie, ultima pasă. Sunt chiar furios pentru că am pierdut.

Avem nevoie de puncte, dar dacă vom juca aşa cum am jucat azi avem mai multe şanse. Trebuie să ne concentrăm mai mult la ultima pasă, la ultima execuţie”, a spus Hakim Abdallah.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și