Închide meniul

Horațiu Moldovan are planuri mari la Rapid, după al 100-lea meci în Liga 1: „Eu vreau să mă bat la titlu”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 15 decembrie 2023, 22:21

Horațiu Moldovan are planuri mari la Rapid, după al 100-lea meci în Liga 1: Eu vreau să mă bat la titlu”

Horațiu Moldovan are planuri mari la Rapid, după al 100-lea meci în Liga 1

Horațiu Moldovan, în timpul unui meci / Profimedia

Horațiu Moldovan are planuri mari la Rapid, după al 100-lea meci în Liga 1. Portarul a vorbit despre rezultatul de egalitate înregistrat pe stadionul din Ploiești. Odată cu acest meci, portarul echipei naționale a ajuns la 100 de meciuri în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Petrolul și Rapid s-a încheiat cu scorul de 0-0 și a contat pentru etapa cu numărul 20 a sezonului de Liga 1. Duelul de pe arena „Ilie Oană” din Ploiești a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Horațiu Moldovan are planuri mari la Rapid, după al 100-lea meci în Liga 1. Mesajul portarului

Potraul echipei naționale a vorbit despre prestația echipei sale, din partida de pe stadionul „Ilie Oană”. La capătul acestui duel cu două eliminări, cele două formații și-au împărțit punctele și, practic, s-au încurcat reciproc, având în vedere faptul că ambele cluburi aveau nevoie de puncte, pentru a urca cât mai sus în clasament, înainte de pauza competițională din această iarnă.

De asemenea, Horațiu Moldovan a dezvăluit faptul că speră să se lupte, alături de Rapid, pentru câștigarea titlului de campion, având în vedere faptul că echipa a fost eliminată din Cupa României, încă din faza grupelor.

„A fost un joc foarte dificil, toată tactica s-a schimbat după ce Borza a luat roșu. Nu am apucat să văd faza. Mă bucur că nu am pierdut, atmosfera a fost foarte frumoasă. Voiam să câștigăm, dar decât nimic e bine și așa. Nu am avut emoții. Jucătorii s-au băgat în mine, și acum mă dor coastele, dar poate asta a fost tactica lor.

Reclamă

E foarte greu să joci cu un om în minus. Cea mai grea minge a fost cea din lovitură liberă. Nu ne mulțumește acest punct, mereu ne gândim doar la victorie, să fim cât mai sus. Eu vreau să mă bat la titlu.

Nu cred că s-a dat ultimatum, din câte știu eu. Suntem alături de domnul Bergodi, cu siguranță ne vom reveni. Am avut două obiective, locurile 1-3 și Cupa României. Din Cupă am ieșit, de acum doar trebuie să muncim și să urcăm.

Fanii ne-au demonstrat deja că sunt campionii României, nu au adversar”, a spus Horațiu Moldovan, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Borza, fault horror în Petrolul – Rapid

Andrei Borza a comis un fault horror în duelul dintre Petrolul şi Rapid. Fundaşul a văzut direct cartonaşul roşu, după o intrare întărziată asupra lui Diomande.

În minutul 6 al derby-ului de pe „Ilie Oană”, după o centrare a portarului Zima, balonul a ajuns la Diomande, în centrul terenului. Andrei Borza a intervenit cu talpa sus pe piciorul mijlocaşului Petrolului.

Arbitrul Adrian Cojocaru i-a arătat imediat cartonaşul roşu lui Borza, care a avut o ieşire nervoasă pe teren. Pe margine, şi Cristiano Bergodi a răbufnit. Antrenorul giuleştenilor făcut o criză de nervi, după ce a văzut că jucătorul său a fost eliminat.

Imediat după eliminarea lui Andrei Borza, fanii giuleşteni au izbucnit şi ei şi au început să arunce cu torţe pe teren. Meciul a fost întrerupt preţ de câteva minute, până când spiritele s-au calmat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și