Închide meniul

Ilie Dumitrescu l-a criticat pe Valentin Ţicu, după Petrolul – Botoşani 2-1: „N-ai cum să nu fii sensibil”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 noiembrie 2023, 9:58

Reclamă
Ilie Dumitrescu l-a criticat pe Valentin Ţicu, după Petrolul – Botoşani 2-1: „N-ai cum să nu fii sensibil

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător după FCU Craiova - Dinamo 2-1

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu/ Hepta

Ilie Dumitrescu l-a criticat pe Valentin Ţicu, după Petrolul – Botoşani 2-1. Ţicu a revenit pe teren după suspendarea de 8 etape şi a marcat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Ţicu a fost suspendat 8 etape după ce l-a accidentat pe Dragoş Iancu. Ţicu a revenit cu gol în tricoul Petrolului, iar la finalul meciului cu Botoşani a oferit un interviu incendiar.

Ilie Dumitrescu l-a criticat pe Valentin Ţicu, după Petrolul – Botoşani 2-1

Declaraţiile lui Valentin Ţicu au fost taxate imediat de Ilie Dumitrescu. Acesta a spus că jucătorul Petrolului ar fi trebuit să aibă cu totul alt discurs.

Sunt convins 100% că Țicu nu a vrut să-l pună într-o situație de genul ăsta, să-l accidenteze, dar când vezi ce s-a întâmplat după atacul ăsta, n-ai cum să nu fii sensibil. Indiferent ce a declarat Dragoș Iancu, trebuia să zică «îl înțeleg, e într-o situație delicată». 

Chiar dacă ar fi vorbit foarte urât de Țicu. Cred că trebuia să fie pregătit pentru interviu. Deși nu a fost pregătit cu un tricou pe dedesubt, nu știa că dă gol, trebuia să vină cu o declarație frumoasă, să-i dedice golul”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Reclamă

Valentin Ţicu, discurs furibund după revenirea în Liga 1

Valentin Ţicu a avut un discurs furibund după revenirea în Liga 1. Căpitanul celor de la Petrolul Ploieşti a marcat în meciul cu FC Botoşani, partidă care a reprezentat revenirea sa după ce l-a accidentat pe Dragoş Iancu în meciul cu FC Hermannstadt.

În primă fază, Ţicu a primit o suspendare de 16 etape, dar în urma recursului, Comisia de Disciplină a FRF a decis să îi reducă suspendarea cu 8 etape.

Imediat după meciul cu FC Botoşani, Valentin Ţicu a avut un discurs dur pentru cei care l-au atacat după evenimentul nefericit din luna septembrie şi a comentat şi declaraţiile lui Dragoş Iancu, cel care a fost surprins de faptul că pedeapsa căpitanului „lupilor galbeni” a fost înjumătăţită.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt foarte fericit că am revenit. Nu aveți idee prin ce am trecut și la fiecare ședință a Comisiei. Toată lumea a fost alături de mine. Mă bucur că am luat trei puncte. Dumnezeu le-a aranjat și știe el de ce.

E ușor să aruncăm cu pietre în oameni. Tot ce s-a spus despre mine, cămătar, interlop, nu mi-a picat bine. Mi-am văzut în seara asta părinții zâmbind.

Nu cred că mai are rost să îmi cer scuze. Nu am apucat să vorbesc cu el (n.r. cu Dragoș Iancu). Mâine o să iau legătura cu el. Din ce am vorbit cu el, ușor-ușor își revine.

(n.r. despre problemele financiare de la club) Nu suntem la mila nimănui. Fiecare are un contract. Trebuie să se respecte din ambele părți.

(n.r. despre echipa națională a României) Vreau să felicit toți jucătorii. Nu mulți au crezut în ei. Au primit critici. Sunt mândru de ei. Trag tare și obiectivul meu e să fiu alături de ei, dacă voi fi selecționat”, a declarat Valentin Ţicu, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și