Închide meniul
EXCLUSIV

Ionuţ Panţîru a analizat transferurile de titlu făcute de FCSB şi este sigur: „Nu ne poate sta nimeni în cale!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 ianuarie 2024, 20:06

Reclamă
Ionuţ Panţîru a analizat transferurile de titlu făcute de FCSB şi este sigur: „Nu ne poate sta nimeni în cale!

Ionuţ Panţîru a analizat transferurile de titlu făcute de FCSB

Ionuţ Panţîru, interviu în exclusivitate pentru AntenaSport

Ionuţ Panţîru a oferit un interviu în exclusivitate pentru AntenaSport şi a analizat transferurile de titlu făcute de FCSB în această iarnă. Fundaşul liderului din Liga 1 este convins că la vară va sărbători câştigarea trofeului, pentru prima dată după o pauză de 9 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Panţîru s-a antrenat deja alături de Luis Phelipe şi Baba Alhassan, cei care au fost şi titulari în amicalul câştigat de FCSB cu Lask Linz, scor 3-1. Brazilianul transferat de la Poli Iaşi a şi marcat în singurul meci test al roş-albaştrilor din 2024.

Ionuţ Panţîru a analizat transferurile de titlu făcute de FCSB

Chiar a trecut repede timpul, antrenamentele au decurs foarte bine până acum şi aşteptăm cu nerăbdare începerea campionatului.

(Cum s-au integrat noii colegi?) S-au integrat foarte bine din punctul meu de vedere. Sunt doi jucători cu calitate şi sunt sigur că o să ne ajute. Am mai discutat la masă… cu Luis am vorbit mai mult, el a fost la Iaşi şi eu am venit tot de la Iaşi„, a declarat Ionuţ Panţîru în exclusivitate pentru AntenaSport.

Nana Antwi este cel de-al treilea transfer al iernii reuşit de Gigi Becali. Ghanezul poate fi coechipier în defensivă cu Panţîru.

Reclamă

Personal ştiu că a jucat, a dat gol cu Farul. Şi atât! Am văzut că are viteză şi altceva nu ştiu. Sperăm să ne ajute, indiferent cine vine la echipă… să ne ajute şi să pună umărul la câştigarea campionatului.

Dacă noi suntem bine, suntem pregătiţi fizic şi montaţi la fiecare meci, nu ne poate sta nimeni în cale!„, a mai spus Panţîru.

Fundaşul stânga al FCSB-ului îi simte lipsa lui Damjan Djokovic, cel care a plecat în această perioadă de mercato la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Eu aveam o relaţie bună cu Djokovic, chiar stăteam unul lângă altul în vestiar şi vorbeam foarte mult. Ăsta este fotbalul, ăsta este sportul. A fost decizia lui şi a clubului. Dacă ei aşa au ales, atunci îi urmă multă baftă! Noi şi acum 2-3 zile am vorbit, nu are legătură că suntem rivali. În teren suntem rivali, în viaţa de zi cu zi suntem prieteni„, a precizat Ionuţ Panţîru, care este din 2019 la FCSB.

Nana Antwi a ajuns în România!

Nana Antwi a ajuns în România! Cel de al treilea transfer al lui Gigi Becali din această iarnă a sosit în ţara noastră, în timp ce FCSB se află încă în Antalya.

Fundaşul dreapta ghanez a oferit primele declaraţii pe aeroportul Otopeni. Nana Antwi va fi jucătorul FCSB-ului pentru următorii 4 ani şi jumătate. El a fost remarcat de Gigi Becali atunci când fosta lui echipă, Urartu, a întâlnit-o pe Farul în Conference League.

Sunt fericit să fiu aici, mă bucur că s-a rezolvat transferul. Voi da totul pentru echipă, pentru îndeplinirea obiectivelor”, a declarat Nana Antwi pe aeroportul Otopeni, citat de orangesport.ro.

FCSB a anunţat oficial transferul lui Nana Antwi în urmă cu 5 zile. Jucătorul de 23 de ani a bătut palma cu Gigi Becali şi a fost prezentat oficial pe pagina de Facebook a clubului, după ce liderul din Liga 1 îi mai adusese pe Luis Phelipe, de la Poli Iaşi, şi Baba Alhassan, de la Hermannstadt.

Becali a plătit numai 50.000 de euro pentru fundaşul de la Urartu cotat la 275.000 de euro, în condiţiile în care acesta se afla în ultimele 6 luni de contract.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și