Închide meniul

Ivaylo Petev a răbufnit la adresa arbitrajului: „Fiecare om are o limită!” Contestă dur decizia VAR

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 decembrie 2023, 19:56 / Actualizat: 16 decembrie 2023, 20:59

Reclamă
Ivaylo Petev a răbufnit la adresa arbitrajului: „Fiecare om are o limită! Contestă dur decizia VAR

Ivaylo Petev a acuzat arbitrajul după umilinţa cu FCSB, scor 0-3, şi a făcut un anunţ ferm despre viitorul său

Ivaylo Petev, în timpul unui meci / Profimedia

Ivaylo Petev a răbufnit la adresa arbitrajului, după ce golul lui Markovic a fost anulat după intervenţia VAR. Antrenorul bulgar a spus că nu crede că a fost ofsaid la faza golului anulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bulgarul Petev spune că a ajuns la capătul răbdării din cauza arbitrajelor din România şi, totodată, a spus că nu are ce să le reproşeze jucătorilor săi.

Ivaylo Petev a răbufnit la adresa arbitrajului

„Sunt foarte mulţumit. Tot meciul am controlat lucrurile. Din păcate, am făcut încă o greşeală. Am avut situaţiile noastre, nu am reuşit să marcăm. Eu sunt mulţumit de jucători, de felul cum am jucat. Am pretenţii mari, niciodată nu am comentat arbitrajul. Aș vrea ca la următorul meci să nu mai pățim asta. România are arbitri de calitate. Niciodată n-am comentat arbitrajul, dar fiecare om are o limită. Au fost mai multe situații la limită și nu cred că a fost ofsaid în final. Nu e cel mai important, dar din păcate am pierdut două puncte. În următorul meci, trebuie să reglăm ce am greşit aici. Îmi felicit jucătorii, nu pot să fiu nemulţumit de ei”, a spus Ivaylo Petev la digisport.ro.

Gazdele nu au avut adversar în prima repriză, când Universitatea a dominat, înscriind de două ori. Prima reuşită i-a aparţinut lui Alexandru Mitriţă, în minutul 30, cu concursul portarului ieşean, Silviu Lung jr. Oltenii şi-au mărit avantajul cu un gol al lui Roguljic, înscris în minutul 45+1. După pauză, Poli Iaşi a prezentat o altă faţă, jucând mai curajos şi punând probleme gazdelor. Arbitrul Horia Mladinovici a dictat penalty pentru un fault comis în careu de Alexandru Creţu la Sergiu Buş.

A transformat Alin Roman, în minutul 52, şi oaspeţii reveneau în meci. Elevii lui Leo Grozavu au atacat în continuare şi au reuşit să egaleze în minutul 70, când Alin Roman a marcat dintr-o lovitură liberă de la peste 25 de metri. Gazdele puteau da lovitura prin Jovan Markovic, care a înscris din careu în minutul 90+1, dar golul a fost anulat de VAR după şapte minute de aşteptare.

Reclamă

S-a terminat 2-2 şi Universitatea Craiova se află pe locul trei în Superligă, cu 33 de puncte, la egalitate cu ocupanta locului secund, CFR Cluj, dar cu un meci mai mult disputat. Poli Iaşi a adunat 23 de puncte şi este pe locul 13.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:50 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! 19:40 VIDEOCanada – Finlanda 5-3, în AntenaPLAY! Revenire spectaculoasă a canadienilor! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:29 FotoBayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! Vezi toate știrile
Citește și