Închide meniul

Jucătorii lui Rapid, desfiinţaţi după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Parcă se cred vedete prea mari”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 31 martie 2024, 9:17

Jucătorii lui Rapid, desfiinţaţi după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Parcă se cred vedete prea mari

Jucătorii lui Rapid, desfiinţaţi după înfrângerea cu Universitatea Craiova: "Parcă se cred vedete prea mari"

Jucătorii lui Rapid, în timpul unui meci / Profimedia

Jucătorii lui Rapid au fost desfiinţaţi de Ovidiu Herea, după înfrângerea cu Universitatea Craiova. Oltenii s-au impus cu 2-1 în meciul din etapa a treia a play-off-ului, după ce au întors rezultatul partidei de pe Ion Oblemenco, în condiţiile în care evoluau în inferioritate numerică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Funsho a deschis scorul pentru Rapid, în minutul 48, după care Houri a văzut al doilea cartonaş galben în minutul 51. Cu toate acestea, Craiova a revenit incredibil şi oltenii s-au impus cu 2-1, graţie golurilor lui Baiaram şi Mitriţă.

Jucătorii lui Rapid, desfiinţaţi după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Parcă se cred vedete prea mari”

În minutul 57, Jayson Papeau a fost înlocuit cu Claudiu Petrila, la doar 3 minute după ce a încasat un cartonaş galben. Şi Braun a fost avertizat, după care înlocuit de Cristiano Bergodi cu Onea. În momentul în care au fost schimbaţi, cei doi jucători nu s-au ferit să îşi arate nemulţumirea, lucru care l-a deranjat pe Ovidiu Herea, fostul jucător al giuleştenilor.

El i-a taxat pe Papeau şi Braun şi este de părere că cei din conducerea lui Rapid trebuie să îi penalizeze:

„Parcă se cred prea mari vedete. Că decizia antrenorului e bună, rea, ai o discuție cu el după meci, între 4 ochi. Să ai reacțiile astea pe bancă e deplasat. Sunt reacții deplasate.

Reclamă

Soluția bună e să îi penalizezi pe jucători. Ești profesionist, ești plătit să îți faci treaba. Nemulțumirile le discuți cu antrenorul, nu le arăți la meci. Strici atmosfera în cadrul echipei”, a declarat Ovidiu Herea, la orangesport.ro.

Jayson Papeau, discurs dur după şocul de la Craiova

Jayson Papeau a avut un discurs dur după şocul de la Craiova. Francezul a avut o izbucnire nervoasă în momentul în care a fost schimbat de Cristiano Bergodi. Papeau l-a ignorat pe antrenorul italian şi a şutat nervos în banca de rezerve.

Totuşi, Papeau a recunoscut că a înţeles că motivul pentru care a fost schimbat. De asemenea, Papeau nu a avut milă nici de colegii săi. Rapid a pierdut derby-ul cu Craiova, deşi a condus cu 1-0 şi a avut un om în plus.

Reclamă 4 / 0/3

„Trebuie să ne concentrăm la meciul viitor. Am fost nervos pentru că vreau să joc. Pot să înțeleg schimbarea, pentru că aveam galben, arbitrul dăduse deja un roșu pentru cealaltă echipă. Înțeleg de ce am fost schimbat. După ce am luat primul gol, toți am pus capul în pământ de parcă pierduserăm cu 0-10.

Trebuia să fim mai concentrați, era 1-1 și mai aveam timp. Când trebuia să câștigăm toate meciurile, am început să pierdem. Acum trebuie să ne concentrăm pe următorul meci și să îl uităm pe acesta„, a spus Jayson Papeau la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
Vezi toate știrile
Citește și