Închide meniul

Jayson Papeau, discurs dur după şocul de la Craiova: „Am fost nervos! Parcă pierduserăm la 10 goluri!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 martie 2024, 8:46

Reclamă
Jayson Papeau, discurs dur după şocul de la Craiova: „Am fost nervos! Parcă pierduserăm la 10 goluri!

Jayson Papeau, discurs dur după şocul de la Craiova

Jayson Papeau, în timpul unui meci pentru Rapid/ Hepta

Jayson Papeau a avut un discurs dur după şocul de la Craiova. Francezul a avut o izbucnire nervoasă în momentul în care a fost schimbat de Cristiano Bergodi. Papeau l-a ignorat pe antrenorul italian şi a şutat nervos în banca de rezerve.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, Papeau a recunoscut că a înţeles că motivul pentru care a fost schimbat. De asemenea, Papeau nu a avut milă nici de colegii săi. Rapid a pierdut derby-ul cu Craiova, deşi a condus cu 1-0 şi a avut un om în plus.

Jayson Papeau, discurs dur după şocul de la Craiova

Trebuie să ne concentrăm la meciul viitor. Am fost nervos pentru că vreau să joc. Pot să înțeleg schimbarea, pentru că aveam galben, arbitrul dăduse deja un roșu pentru cealaltă echipă. Înțeleg de ce am fost schimbat. După ce am luat primul gol, toți am pus capul în pământ de parcă pierduserăm cu 0-10.

Trebuia să fim mai concentrați, era 1-1 și mai aveam timp. Când trebuia să câștigăm toate meciurile, am început să pierdem. Acum trebuie să ne concentrăm pe următorul meci și să îl uităm pe acesta„, a spus Jayson Papeau la digisport.ro.

Motivul pentru care Paul Iacob e convins că Rapid nu a ieșit din lupta la titlu

Iacob a spus că Rapid a jucat mult mai bine atunci când Craiova avea 11 oameni în teren și a dezvăluit, în mod ironic, că echipa lui Cristiano Bergodi știe să joace doar 11 la 11. Totodată, acesta este de părere că giuleștenii nu au ieșit din lupta la titlu, având în vedere că situația din campionat se poate schimba în etapa următoare.

Reclamă

„A fost un al doilea duș rece. Era mai bine dacă Houri nu lua acel roșu, noi știm să jucăm doar 11 la 11. Nu știm să gestionăm. Acel gol a venit și îmi asum toată vina pentru el, pentru primul gol. Puteam să fac mai mult. Mitriță mi-a dat mingea printre picioare, puteam să fac mai mult.

Penalty-ul nu știu cine l-a făcut, dar trebuia să gestionăm omul în plus și faptul că ei au lăsat spații.

Nu știu dacă soluțiile au fost problema. Cred că cei de la Craiova au făcut un meci mare. E meritul lor, pe deplin. Ne-au închis foarte bine, și noi trebuia să jucăm mult mai bine. O să încercăm să reparăm acest lucru și să ne revenim, de la meciul următor.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă ne uităm la statistici, Farul a avut 2-3 șuturi pe poartă și două goluri, Craiova, la fel. Asta contează, noi avem ocazii, nu marcăm și la primul atac ne luăm gol. Astăzi am pierdut contra unei echipe mult mai bune ca noi. În 11 oameni am dominat jocul, iar după ce au rămas ei în 10 nu am mai jucat bine.

Nu cred că am ieșit din lupta pentru titlu. Rapid nu va ieși niciodată. Craiova joacă cu FCSB în următorul meci. Dacă bat ei și câștigăm și noi, suntem toate 3 acolo. Doamne ajută să fie așa!”, a spus Paul Iacob, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și