Închide meniul
Video

Jugurtha Hamroun și-a anunțat revenirea în Liga 1: „Sunt în tratative! Vreau să îmi închei cariera în România”

Alex Ioniță Publicat: 16 decembrie 2023, 21:19 / Actualizat: 16 decembrie 2023, 23:37

Reclamă

Jugurtha Hamroun și-a anunțat revenirea în Liga 1

Jugurtha Hamroun / Profimedia

Jugurtha Hamroun și-a anunțat revenirea în Liga 1. Fostul jucător al celor de la FCSB, în prezent liber de contract după ultima aventura din Qatar, a dezvăluit faptul că vrea să își încheie cariera în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Algerianul a mai fost legitimat, în România, la Oțelul Galați și FCSB. Pe lângă faptul că și-a anunțat revenirea, Hamroun a dezvăluit și care sunt formațiile pe care le admiră, din cadrul campionatului intern.

Jugurtha Hamroun și-a anunțat revenirea în Liga 1. Mesajul fostului jucător de la FCSB

În cadrul unui eveniment, Jugurtha Hamroun a dezvăluit faptul că negociază cu mai multe formații din campionatul intern, pentru a-și găsi o nouă echipă, în pauza competițională din această iarnă.

Acesta nu a dorit să dea numele cluburilor respective, dar a dezvăluit faptul că aceste formații se află aproape de jumătatea clasamentului.

„Îmi este dor de fotbalul românesc, de Liga 1. O să încerc să revin în România, în această iarnă. Acum sunt in tratative cu unele echipe din prima ligă. Nu pot să spun nimic concret, dar sunt niște echipe de la mijlocul clasamentului.

Reclamă
Reclamă

Voi mai discuta, sper că voi reveni, îmi este dor de fotbal. Am avut ultimul contract în Qatar, dar aș dori să îmi închei cariera în România. Am fost la câteva meciuri ale celor de la FCSB, am primit invitații de la Mihai Stoica”, și-a început discursul fostul jucător de la Oțelul și FCSB.

Jugurtha Hamroun: „Sper că FCSB va câștiga titlul”

De asemenea, jucătorul algerian a dezvăluit faptul că o susține pe actuala vicecampioană a României în lupta pentru titlu. Hamroun a dezvăluit faptul că îi admiră pe Darius Olaru, care are un sezon excelent în tricoul vicecampioanei, dar și pe Florinel Coman, pentru modul în care aceștia joacă.

Totodată, algerianul este de părere că nivelul campionatului intern nu s-a schimbat față de perioada în care acesta era legitimat la Oțelul sau FCSB.

Reclamă

„FCSB a început foarte bine acest an. Au avut o perioadă mai grea, dar toată lumea a văzut ce s-a întâmplat cu această echipă, unde a greșit echipa. Sper că vor reveni mult mai puternici.

Îmi place foarte mult de Darius Olaru, e foarte inteligent cu mingea. Îmi place și de Florinel Coman, are același stil de joc ca și mine, este foarte tehnic, foarte creativ. Mă bucur atunci când îl văd cum joacă. FCSB are o echipă foarte bună și poate câștiga titlul.

Cred că fotbalul românesc este la fel ca în perioada în care eu jucam aici. Nu este mai bun ca în momentul în care am plecat eu. Pe atunci era și CFR, Astra Giurgiu.

Acum Rapid, CFR și FCSB se bat la titlul, dar sper că FCSB va câștiga. Sunt surprins și de ce este la Oțelul, am fost plăcut surprins. I-am văzut în meciul cu FCSB, sunt foarte buni. Antrenorul le-a dat un moral bun jucătorilor, au spirit. Sunt câteva echipe care pot face surprize”, a spus Jugurtha Hamroun, în cadrul unui eveniment.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

23:00

LIVE VIDEOEstoril – Sporting e ACUM LIVE în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

22:39

Radu Drăguşin a rupt tăcerea după gafa uriaşă din partida cu Qarabaq şi după ce a fost făcut praf de englezi

21:39

Mihai Stoica a venit cu o replică pentru Marius Șumudică, după ce antrenorul nu s-a declarat surprins victoria FCSB-ului cu RFS

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și