Închide meniul

Louis Munteanu a pus tunurile pe arbitrajul video, după FCSB – Farul 1-1: „Domnului de la VAR îi tremura calculatorul”

Alex Ioniță Publicat: 5 februarie 2024, 22:44

Reclamă
Louis Munteanu a pus tunurile pe arbitrajul video, după FCSB – Farul 1-1: Domnului de la VAR îi tremura calculatorul”

Louis Munteanu a pus tunurile pe arbitrajul video, după FCSB - Farul 1-1

Louis Munteanu, în tricoul lui Farul Constanţa / Profimedia Images

Louis Munteanu a pus tunurile pe arbitrajul video, după FCSB – Farul 1-1. Atacantul campioanei a avut un discurs deosebit de dur la finalul meciului de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 58 al meciului, Louis Munteanu a avut un gol anulat, pe motiv de offside. Totuși, liniile trasate de oficialii din camera VAR nu au fost convingătoare, iar arbitrajul video a oferit astfel un nou moment controversat.

Louis Munteanu a pus tunurile pe arbitrajul video, după FCSB – Farul 1-1

Atacantul celor de la Farul Constanța este de părere că reușita sa, din minutul 58, ar fi trebuit validată. Louis Munteanu a spus că a văzut reluările și că nu se afla într-o poziție neregulamentară.

Totodată, a vorbit și despre faza la care a primit cartonaș galben pentru simulare, după un duel cu Ngezana, din careul FCSB-ului. Atacantul a spus că fundașul vicecampioanei l-a lovit și că Farul ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri.

„Am văzut și eu imaginile și nu mi s-a părut nimic. Domnului de la VAR cred că îi tremura calculatorul. Asta este, mergem mai departe. Am spus din prima că o să dea offside, eram 100% convins că o să dea offside. Așa am simțit eu.

Reclamă

A fost contact acolo. Nu a fost de galben pentru simulare. Nu știu dacă are cineva cu noi, sper să fi fost o greșeală și nu ceva în avantajul celor de la FCSB.

Am început bine aceste meciuri și trebuie să continuăm să strângem puncte. Ne simțim bine, marcăm goluri și ne apărăm mai bine, iar acest lucru se vede”, a spus Louis Munteanu, la digisport.ro.

Gică Hagi a criticat dur arbitrajul după FCSB – Farul 1-1: „E inacceptabil”

Gică Hagi a criticat dur arbitrajul după FCSB – Farul 1-1. Antrenorul şi patronul Farului a susţinut că nu a fost offside la golul anulat al lui Louis Munteanu.

Reclamă 4 / 0/3

„Pot fi multe de spus, dar până la urmă suntem fericiţi pentru că am luat un punct.

Am întâlnit un adversar care e ca şi calificat în play-off, nu are cum să piardă nici locul 2.

Erau mult mai încrezători decât noi. Prima repriză a fost slabă a noastră, previzibilă.

Repriza a doua am revenit, am făcut o repriză bună, am luat un punct şi după aia ce s-a întâmplat a văzut toată lumea.

Toată lumea ţipă. Am văzut astăzi nişte lucruri. Să îi dai galben lui Louis când nu l-a atins, să nu mai joace etapa viitoare.

Să ai penalty, gol valabil. Cum să ajungi să tragi liniile când al meu e în afara careului şi Dawa e în careu. După aia să îmi anulezi golul.

Era clar cum am luat noi penalty-ul. A văzut toată lumea. În partea cealaltă nu s-a dat, nicio reluare cu Louis. Fotbalul până la urmă aşa e.

Reclamă

Am avut nişte realizări a doua repriză. Din minutul 55 am avut ocazii. Am jucat bine şi meritam să marcăm cel puţin două goluri.

Dacă ăla e offside. E inacceptabil. Şi nu voia să dea nici penalty, când a fost clar”, a spus Gică Hagi

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și