Închide meniul

Marian Aioani, prima reacţie după ce a semnat cu Rapid! Ce a spus despre Horaţiu Moldovan

Viviana Moraru Publicat: 23 ianuarie 2024, 18:00

Reclamă
Marian Aioani, prima reacţie după ce a semnat cu Rapid! Ce a spus despre Horaţiu Moldovan

Marian Aioani, prima reacţie după ce a semnat cu Rapid

Marian Aioani, prezentat la Rapid/ Facebook Rapid

Marian Aioani a oferit prima reacţie, după ce a semnat cu Rapid. Portarul de 24 de ani a dezvăluit că a vorbit cu Horaţiu Moldovan, imediat după ce a ales să semneze cu giuleştenii. Noul jucător al trupei de sub Grant s-a declarat convins că a făcut alegerea corectă, pentru cariera sa, atunci când a acceptat oferta lui Dan Şucu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a efectuat al cincilea transfer al iernii şi l-a transferat pe Marian Aioani, de la Farul. Aioani îl va înlocui pe Horaţiu Moldovan, portarul transferat de Atletico Madrid, în această iarnă.

Marian Aioani, prima reacţie după ce a semnat cu Rapid

Marian Aioani a dezvăluit că după ce a semnat cu Rapid, a fost felicitat chiar şi de Horaţiu Moldovan, portarul pe care l-a înlocuit la formaţia lui Cristiano Bergodi.

Aioani a dezvăluit că a simţit să semneze cu Rapid, fiind convins că va face performanţă alături de trupa de sub Grant. De asemenea, portarul a avut un mesaj şi pentru suporterii giuleştenilor.

„Mă bucur că sunt aici şi sper să facem o treabă foarte bună. Am simţit să vin la Rapid. Am simţit că este un proiect bun şi că va fi ceva de succes, că acesta este drumul cel bun pentru mine. Am vorbit chiar de dimineaţă cu Horaţiu, mi-a urat succes!

Reclamă

Suporterii Rapidului sunt foarte frumoşi, de fiecare dată când joacă în Giuleşti, împing echipa spre victorie şi acesta este un lucru foarte important pentru că trebuie să existe o conexiune între suporteri şi echipă”, a declarat Mihai Aioani, conform paginii de Facebook a celor de la Rapid.

Marian Aioani, prezentat oficial la Rapid

Marian Aioani a fost prezentat oficial la Rapid. Portarul s-a alăturat clubului de sub Grant, după plecarea lui Horaşiu Moldovan la Atletico Madrid. Aioani a semnat cu giuleştenii un contract valabil pe trei sezoane şi jumătate.

Rapid a reuşit să efectueze astfel cel de-al cincilea transfer, în această iarnă. Giuleştenii i-au mai transferat pe Florent Hasani, Ermal Krasniqi, Borisav Burmaz şi Damjan Djokovic.

Reclamă 4 / 0/3

Marian Aioani se va alătura lotului condus de Cristiano Bergodi de mâine, şi va începe pregătirile pentru derby-ul cu Dinamo, de sâmbătă. Portarul de 24 de ani a bifat 27 de meciuri la Farul, în prima parte a sezonului, în toate competiţiile.

„Rapid continuă seria transferurilor, reușind să îl achiziționeze pe Marian Aioani, goalkeeperul campioanei Farul Constanța.

În vârstă de 24 de ani, Aioani a semnat cu Rapid un contract valabil pe trei ani și jumătate, urmând să se alăture lotului antrenat de Cristiano Bergodi chiar de mâine.

În prima parte a campionatului, Marian a jucat în 18 meciuri din Superligă, dintre care cinci au fost încheiate fără gol primit. În total, a bifat 27 de jocuri în actualul sezon”, au transmis cei de la Rapid, pe site-ul oficial al clubului.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și