Închide meniul

Marius Ștefănescu a răsuflat ușurat după victoria fabuloasă cu CFR Cluj: „Suntem pe drumul cel bun”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 17 decembrie 2023, 23:21

Marius Ștefănescu a răsuflat ușurat după victoria fabuloasă cu CFR Cluj: Suntem pe drumul cel bun”

Marius Ștefănescu a răsuflat ușurat după victoria fabuloasă cu CFR Cluj

Marius Ștefănescu / Profimedia

Marius Ștefănescu a răsuflat ușurat după victoria fabuloasă cu CFR Cluj. Jucătorul celor de la Sepsi a vorbit despre meciul care a contat pentru etapa cu numărul 20 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi a câștigat într-un mod uluitor meciul cu CFR Cluj. „Covăsnenii” au fost conduși cu 0-1, dar au întors soarta partidei prin golurile lui Kallaku și Damașcan. Duelul de la Sf. Gheorghe a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Marius Ștefănescu a răsuflat ușurat după victoria fabuloasă cu CFR Cluj. Mesajul jucătorului de la Sepsi

La finalul duelului de la Sf. Gheorghe, Marius Ștefănescu a fost euforic, având în vedere faptul că echipa sa a întros rezultatul într-un mod fabulos. Jucătorul covăsnenilor a menționat faptul că obiectivul echipei este să rămână pe o poziție care duce în play-off-ul Ligii 1, până la finalul sezonului regular.

„Un meci cu două reprize diferite. prima ne-au cam dominat. E bine că am luat cele 3 puncte. Este un lucru foarte bun, acesta este obiectivul nostru. Sper ca şi la Sibiu să câştigăm şi să rămânem în primele 6 echipe. E clar că Mister ne-a spus câteva lucruri şi am reuşit să le punem în practică.

Toţi jucătorii au intrat bine şi acesta este un plus. Am avut nişte emoţii la VAR. La orice gol se aşteaptă 3-4 minute, dar până la urmă este bine că am reuşit să câştigăm. După 6 înfrângeri, atmosfera nu avea să fie bună. Dar certurile au fost doar în presă. Mă bucur că am revenit şi suntem pe drumul cel bun. A fost ziua domnului Dioszegi şi i-am făcut o bucurie”, a spus Marius Ştefănescu la digisport.ro.

Reclamă

Cum arată clasamentul şi lupta la titlu după primele 20 de etape

FCSB are 41 de puncte după 20 de etape, cu 8 mai multe decât CFR Cluj şi Universitatea Craiova, care au câte 33 de puncte. Pe locul 4 în clasament se află Rapid, cu 32 de puncte. Din etapa a 20-a mai este de jucat FC Botoşani – Dinamo, dar acest meci nu va influenţa partea superioară a clasamentului.

1.FCSB – 41 de puncte
2. CFR Cluj – 33 de puncte
3. Universitatea Craiova – 33 de puncte
4. Rapid – 32 de puncte
5. Sepsi – 29 de puncte
6. Universitatea Cluj – 29 de puncte
7. Farul Constanţa – 29 de puncte
8. Hermannstadt – 28 de puncte
9. Petrolul – 27 d epuncte
10. Otelul – 26 de puncte
11. FC U Craiova – 24 de puncte
12. FC Voluntari – 24 de puncte
13. Poli Iaşi – 23 de puncte
14. UTA – 23 de puncte
15. Dinamo – 10 puncte

16.FC Botoşani – 9 puncte

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj a ratat şansa de a se apropia de FCSB

Într-o primă repriză pe care a controlat-o, CFR a marcat prima, prin Tachtsidis, în minutul 32, cu un şut din afara careului. După numai cinci minute, Bîrligea a avut un gol anulat, iar gazdele au reuşit egalarea în minutul 70, prin Kallaku, jucător introdus pe teren la pauză.

Tot un jucător nou intrat a dat lovitura pentru Sepsi, Damaşcan marcând golul victoriei pentru gazde în minutul 85. Sepsi s-a impus cu 2-1, a reuşit prima victorie din istorie pe teren propriu în faţa clujenilor şi a treia victorie consecutivă în campionat.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și