Închide meniul

Marius Şumudică a tras un mare semnal de alarmă legat de situaţia de la Rapid: „Ar fi un eşec mare!” L-a lăudat pe Dan Şucu

Bogdan Stănescu Publicat: 22 aprilie 2024, 11:01 / Actualizat: 22 aprilie 2024, 12:26

Reclamă
Marius Şumudică a tras un mare semnal de alarmă legat de situaţia de la Rapid: „Ar fi un eşec mare! L-a lăudat pe Dan Şucu

Marius Şumudică a tras un mare semnal de alarmă legat de situaţia de la Rapid: "Ar fi un eşec mare!"

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Profimedia Images

Marius Şumudică a tras un mare semnal de alarmă legat de situaţia de la Rapid. „Şumi” l-a lăudat pe Dan Şucu pentru investiţiile de la Rapid din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică e de părere că George Copos nu a investit în nicio campanie de transferuri cât a investit Dan Şucu în recenta campanie de achiziţii din iarnă.

Marius Şumudică a tras un mare semnal de alarmă legat de situaţia de la Rapid: „Ar fi un eşec mare!”

Mi-e foarte greu în momentul de faţă să spun cine va ocupa locul 2. E talmeş-balmeş, o echipă joacă extraordinar în weekend, după care e catastrofă. N-am văzut în viaţa mea.

Cred că putem da un verdict după această etapă intermediară.

(n.r: Cam nasol pentru Rapid să nu prindă cupele europene. 7.5 milioane de euro a investit Dan Şucu) Enorm, buget extraordinar de bun.

Reclamă

Eu am luat un campionat, e adevărat, a trecut destul de mult timp, şi ştiu cum funcţiona atunci, cu cesiuni, nici n-aveam apă caldă.

„Eu nu ştiu dacă George Copos, într-o singură campanie, a băgat 7-8 milioane în transferuri”

Într-un an jumate am produs în jur de 17 milioane de euro. Nu numai eu, Coman, împreună cu echipa. Au făcut o analiză, 17 milioane de euro au intrat în club într-un an şi câteva zile. Cu tot ce s-a adunat, 17 milioane profit.

Tu nu pune doar cei 7 milioane şi ceva, Rapid are un buget cumulat care duce la mult mai mult, este buget de campioană. Buget de locurile 2-3 uşor. Stabilitatea pe care ţi-o dă domnul Şucu, cu salariile la zi. Asta e lux, nu e normalitate. În Turcia se întârzie salariile 3-4 luni.

Reclamă 4 / 0/3

Eu, dacă aş fi jucător, aş prefera să merg la Rapid şi să îmi iau banii la zi decât să mă împrumut şi să-i iau peste 3-4 luni sau să mă duc la FIFA. E foarte greu să ţii o echipă, sunt costuri foarte mari colaterale.

Ar fi un eşec mare (n.r.: ca Rapid să nu prindă cupele europene). Eu nu ştiu dacă George Copos, într-o singură campanie, a băgat 7-8 milioane în transferuri.

Eu, cu investiţiile astea, luam campionatul cu Rapid”, a declarat Marius Şumudică la fanatik.ro.

„Campioana o să aibă mari probleme!” Marius Șumudică a făcut praf 2 jucători de la FCSB, după 2-2 cu Rapid!

Marius Șumudică a făcut praf doi jucători de la FCSB, după 2-2 cu Rapid! Tehnicianul a vorbit despre meciul de pe Arena Națională și a făcut o serie de comentarii.

„Șumi” a criticat 2 vedete din lotul liderului din Liga 1, după prestația din derby-ul de pe Arena Națională. Partida din etapa a 5-a a playoff-ului s-a văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Antrenorul declarat rapidist convins este de părere că Adrian Șut și Mihai Lixandru nu au avut o prestație bună în derby.

Marius Șumudică a spus că FCSB va avea probleme atunci când va încerca să iasă din presing cu cei doi, având în vedere că cei doi au avut probleme în fața formațiilor agresive.

Reclamă

„Rapid a fost foarte agresivă în prima repriză și foarte inteligentă. Împinge liniile și joacă un 4-1-4-1. Blochează foarte bine mijlocul terenului, unde Adrian Șut și Mihai Lixandru nu au făcut o partidă foarte bună.

În momentul în care campioana țării, FCSB, încearcă să iasă din presing cu cei doi o să aibă mari probleme. Cum a dat de o echipă mai agresivă, care știe să facă presiune în treimea adversă, a avut probleme. Șut, pus sub presiune, greșește”, a spus Marius Șumudică, la primasport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și