Închide meniul

„M-a contactat!” Marius Șumudică, răspuns direct după ce Adrian Mititelu l-a chemat la FCU Craiova

Alex Ioniță Publicat: 31 martie 2024, 23:37

Reclamă
M-a contactat!” Marius Șumudică, răspuns direct după ce Adrian Mititelu l-a chemat la FCU Craiova

Marius Șumudică i-a dat răspunsul lui Adrian Mititelu

Colaj cu Marius Șumudică și Adrian Mititelu / Profimedia

Marius Șumudică, răspuns direct după ce Adrian Mititelu l-a chemat la FCU Craiova! Tehnicianul, în prezent liber de contract, a recunoscut faptul că a primit o ofertă din partea patronului din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu a dorit să îl aducă pe Șumudică la FCU Craiova după meciul cu Oțelul, la finalul căruia a băgat jucătorii și staff-ul în ședință.

Marius Șumudică, răspuns direct după ce Adrian Mititelu l-a chemat la FCU Craiova

Totuși, răspunsul venit din partea lui Marius Șumudică îl va face pe patron să găsească o altă soluție. „Șumi” a recunoscut că a fost sunat de Adrian Mititelu, dar a spus că nu dorește să preia nicio echipă aflată în plin campionat.

„Da, m-au contactat și am refuzat. Am mulțumit frumos și asta a fost. Nu m-am dus la Ploiești, unde am prieteni, nu m-am dus la Voluntari, unde doar treceam strada, nici vorbă să mă duc la Craiova în plin play-out! Până nu se termină campionatul nu iau nicio echipă”, a spus Marius Șumudică, potrivit gsp.ro.

În prezent, antrenorul celor de la FCU Craiova este Nicolo Napoli, care și-a început al 10-lea mandat pe banca oltenilor la începutul acestei luni. Totuși, este de așteptat ca Adrian Mititelu să îl schimbe rapid pe antrenorul italian, având în vedere că echipa a ajuns aproape de locurile care duc la retrogradarea directă în Liga a 2-a.

Reclamă

Adrian Mititelu Jr a făcut praf un jucător de la FCU Craiova

„Prinţişorul Craiovei” s-a năpustit asupra lui Robert Popa şi i-a reproşat că a oferit detalii din vestiar.

„Nu ştiu ce a spus Popa. Faptul că nu mai este unitate a spus-o chiar Popa prin ce a declarat el. Faptul că vorbeşti de alţi colegi înseamnă că nu mai e unitate. Bine, Popa este un obişnuit al acestor declaraţii tâmpite. Popa care susţinea că l-am scos din echipă eu… eu am fost primul care a postat chiar pe Facebook, disperat să intre Popa în poartă.

Acum un an şi jumătate a spus că am vrut să îl bat. Are nişte tulburări de personalitate câteodată Popa, dar este un talent imens şi care astăzi a apărat foarte bine. Are aceste scăpări la interviuri, probabil şi din frustrare, şi datorită vârstei… a fost de mic la loturile naţionale şi poate spera şi el că, dacă echipa ar fi evoluat altfel şi evoluţiile lui erau altele.

Reclamă 4 / 0/3

Semnalul de alarmă se ridică în vestiar, nu la interviuri. Semnalul de alarmă pot să îl ridic eu, poate să îl ridice antrenorul, nu să îl ridice un jucător”, a declarat Adrian Mititelu Jr la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și