Închide meniul

Mihai Rotaru i-a ironizat pe jucătorii lui Gigi Becali după Hermannstadt – Universitatea Craiova 0-0!

Bogdan Stănescu Publicat: 13 iulie 2024, 8:13

Reclamă
Mihai Rotaru i-a ironizat pe jucătorii lui Gigi Becali după Hermannstadt – Universitatea Craiova 0-0!

Mihai Rotaru i-a ironizat pe jucătorii lui Gigi Becali după Hermannstadt - Universitatea Craiova 0-0!

Mihai Rotaru și Gigi Becali / Colaj Hepta

Mihai Rotaru i-a ironizat pe jucătorii lui Gigi Becali după meciul echipei sale de la Sibiu, încheiat cu scorul de 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rotaru a pus rezultatul final pe seama faptului că jucătorii săi sunt obosiţi. 5 titulari obişnuiţi nu s-au aflat în primul 11 la meciul de la Sibiu cu Hermannstadt.

Mihai Rotaru i-a ironizat pe jucătorii lui Gigi Becali după Hermannstadt – Universitatea Craiova 0-0

Nu pot să fiu fericit dacă nu am marcat. Este un pas în plus față de sezonul trecut pentru că anul trecut am pierdut la Sibiu. Am jucat fără cinci potențiali titulari. Screciu, Anzor, Baiaram, Mitriță și Bancu. (n.r.: Bancu) A venit deja la lot, dar avea nevoie de vacanță. Altfel, ar fi fost o suprasaturație fizică”, a declarat Mihai Rotaru la digisport.ro.

Atunci când i s-a dat exemplul lui Târnovanu, Şut şi Olaru, care s-au întors de la EURO 2024 şi au mers direct la echipa de club, Mihai Rotaru a replicat: ”Cei de la FCSB au jucat mai puțin”.

Nicuşor Bancu a fost integralist în cele 3 meciuri din grupă de la EURO 2024. Cu Olanda el nu a jucat fiindcă a fost suspendat.

Reclamă
Reclamă 4

Târnovanu şi Şut nu au evoluat niciun minut la EURO 2024. Darius Olaru a bifat numai 14 minute la Campionatul European din Germania.

Mihai Rotaru a explicat de ce a ajuns rezervă Alex Mitriţă la Universitatea Craiova. Adevăratul motiv: „Asta e realitatea!”

Mihai Rotaru a avut o intervenţie în direct şi a explicat de ce a ajuns rezervă Alex Mitriţă la Universitatea Craiova. Golgheterul grupării din Bănie a intrat pe teren abia în minutul 60 al meciului cu Hermannstadt, scor 0-0, din prima etapă a Ligii 1.

Patronul oltenilor a dezvăluit că de vină a fost regula U21 impusă de FRF. Costel Gâlcă a încercat să îi facă loc în primul 11 lui Marian Danciu şi a ales să renunţe chiar la cel mai bun marcator al echipei.

Reclamă

Mitriţă ar fi acuzat şi probleme medicale în timpul cantonamentului din această vară. Mihai Rotaru neagă vehement că ar fi avut loc un conflict între atacantul de 29 de ani şi Costel Gâlcă.

Dacă sunt conflicte în vestiar, jucătorul nu stă pe bancă. Orice jucător stă în afara lotului!

Antrenorul pune cel mai bun ‘under’ pe care îl are la dispoziţie… în urma antrenamentelor, în urma evaluărilor fizice, el decide cu ce jucător U21 începe. Fotbalul din România începe cu jucătorul U21… vrem, nu vrem, asta e realitatea. Cel mai bun ‘under’ în ultima săptămână s-a prezentat Danciu. El este un jucător de atac. Putea să îl scoată fie pe Ivan în stânga, fie în dreapta pe Paradela, fie pe Mitriţă. Din considerente tactice a fost ales Mitriţă.

Au fost jucători care au ratat antrenamente şi care au ratat meciuri. La ultimul joc amical, din cantonamentul din Austria, Mitriţă a ieşit accidentat. Meciul e înregistrat. A avut o accidentare serioasă la şold. Deciziile tehnico-tactice le ia staff-ul”, a declarat Mihai Rotaru pentru sursa citată.

Hermannstadt – Universitatea Craiova 0-0

Hermannstadt: Căbuz – Căpuşă (Iancu ’86), Găman, Bejan, Oroian (Goncalves ’71) – Biceanu (Ivanov ’63), Murgia – Balaure, Deaconu (Jipa ’86), Neguţ (Chiţu ’63) – Ianis Stoica. Antrenor: Marius Măldărăşanu

Universitatea Craiova: Popescu – Căpăţînă, Maldonado, Badelj, Ndong (Sierra ’60)– Creţu, Houri – Ivan (Mora ’74), Paradela (Mitriţă ’61), Danciu (Bana ’60) – Koljic. Antrenor: Constantin Gâlcă

Cartonaşe galbene: Balaure ‘90+4 / Paradela ‘25

Arbitri: Szabolcs Kovacs – Vasile Marinescu, Adrian Vornicu – George Cătălin Roman

Arbitri VAR: Ovidiu Haţegan, Alexandru Vodă

Observator: Eduard Dumitrescu

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

9:12

VIDEOGestul făcut de Joselu în timp ce jucătorii Spaniei cereau ca Balonul de Aur să-i revină lui Rodri, la marea sărbătoare a Spaniei

8:50

Dorinel Munteanu, reacţie vehementă după scandalul uriaş din meciul cu Botoşani: „Am înjurat! Am avut o ieşire nervoasă!”

23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și