Închide meniul

Mihai Rotaru plănuieşte transferul iernii! Jucătorul pe care vrea să îl repatrieze, după modelul Alexandru Mitriţă!

Bogdan Stănescu Publicat: 2 ianuarie 2024, 22:24

Reclamă
Mihai Rotaru plănuieşte transferul iernii! Jucătorul pe care vrea să îl repatrieze, după modelul Alexandru Mitriţă!

Mihai Rotaru plănuieşte transferul iernii

Mihai Rotaru, în timpul unei conferinţe de presă / AntenaSport

Mihai Rotaru plănuieşte transferul iernii! Patronul Universităţii Craiova vrea să îl aducă pe Alexandru Cicâldău. Ar fi o nouă repatriere de senzaţie, după cea a lui Alexandru Mitriţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru a anunţat deja că se află în negocieri avansate cu doi jucători. Unul dintre aceştia este fundaş central. Potrivit 3minute.net, celălalt jucător ar fi nimeni altul decât Alexandru Cicâldău.

Mihai Rotaru plănuieşte transferul iernii!

Alex Cicâldău este deţinut de Galatasaray, dar este împrumutat la Konyaspor până în vara anului viitor. Cicâldău este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 4 milioane de euro.

Nu ar fi prima mutare de acest gen pe care ar reuşi-o Mihai Rotaru. Ivan, Vătăjelu, Screciu, Gustavo, Rocha, Acka, Martic, Mitriță și Fedele au fost readuşi la Universitatea Craiova în acelaşi stil.

Fostul preşedinte al Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a declarat că echipa patronată de Mihai Rotaru are nevoie de un „optar”, exact profilul lui Cicâldău.

Reclamă

Acum am închis telefonul, am vorbit cu Ivaylo (n.r.- Petev) despre doi jucători. Ne intrereseaza mai multi, dar cu doi suntem mai avansați. Fundaș central, unul dintre ei, acolo am avut accidentări, iar pe celălalt nu pot să vi-l spun în momentul acesta, sunt superstițios.

Nu e portar. David (n.r.- Lazar) s-a prezentat foarte bine în meciul de Cupă, Popescu e ok. Avem doi portari valoroși și încă un tânăr foarte bun”, declara Mihai Rotaru pentru digisport.ro.

Cum încearcă Mihai Rotaru să-l redreseze pe Andrei Ivan: „I-am adus aminte de asta! Există şi momente nefaste!”

S-a aflat cum încearcă Mihai Rotaru să-l redreseze pe Andrei Ivan. Patronul celor de la Universitatea Craiova a dezvăluit că a purtat o discuţie cu atacantul echipei sale, amintindu-i acestuia de un moment din 2020, atunci când de asemenea nu traversa cea mai bună formă.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Ivan a intrat într-un „con de umbră” la Universitatea Craiova, traversând un sezon modest. Acesta a pierdut chiar primul 11 al oltenilor, în ultimele două meciuri din 2023.

Mihai Rotaru i-a amintit lui Andrei Ivan de momentele din 2020, atunci când atacantul traversa de asemenea o perioadă delicată. La momentul respectiv, atacantul revenea la Universitatea Craiova, după sezonul petrecut în Rusia, la Krasnodar.

De asemenea, patronul Universităţii Craiova a mai declarat că după acel episod, Ivan a devenit unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1, fiind de păere că fiecare fotbalist traversează şi momente nefaste.

„I-am adus aminte lui Ivan de un moment din 2020, atunci când era într-o situație delicată”

„Am vorbit cu Ivan înainte să plec. I-am adus aminte un moment din 2020. Atunci era într-o situație delicată din punct de vedere sportiv.

În anii 2021, 2022 a fost printre cei mai buni jucători din România, cu siguranță în top trei, asta înseamnă că se poate.

Anul 2024 poate fi bun sau extraordinar. În viața fiecărui sportiv sunt și momente mai puțin faste”, a declarat Mihai Rotaru, conform digisport.ro.

Andrei Ivan a bifat 21 de meciuri pentru Universitatea Craiova, în acest sezon. Atacantul de 26 de ani a reuşit să marcheze doar trei goluri şi să ofere două assist-uri.

Reclamă

Universitatea Craiova a încheiat anul pe locul 3, cu 34 de puncte. Echipa din Craiova are cu un punct mai mult decât Rapidul, care se află pe locul 4, dar e cu două lungimi în spatele lui CFR Cluj, aflată pe 2. Universitatea Craiova are 10 puncte mai puţin decât liderul FCSB.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și